Skip to content

Over Cursus cellulite behandeling

240,00 incl. 21% BTW

Eindhoven

In het pakket zitten de volgende onderdelen:

 • Opleidingsboek
 • Informatiepakket en vragenformulier voor de cliënt
 • Certificaat
Dagopleiding
Duur van de opleiding: 1 dagdeel
Lestijden: 10:00-16.00 uur
Modellen  1 voor praktijk

Wat bieden wij:

Voor iedereen toegankelijk

Gelijk aan MBO niveau. Voor deze cursus is geen verplichte vooropleiding nodig.

Waardevol diploma

Incl. examen. Niet geslaagd? Gratis herexamen.

Voorziening

Koffie, thee water zijn inbegrepen.

Doelstelling

De cursus én de apparatuur zijn bedoeld ter uitoefening in beroep of bedrijf.

Kwalitatief hoogstaand onderwijs

Ons cursusmateriaal wordt voortdurend up-to-date gehouden en aangevuld met de laatste wetgevingen en belangrijke evoluties in je vakgebied.

Wat is cellulite?

Cellulite wordt ook wel sinaasappelhuid genoemd vanwege het belangrijkste kenmerk: putjes in je lichaam, vooral bij benen en billen. Zo ziet de huid van een sinaasappel er ook uit. Cellulite kent drie
fasen:

 • Fase 1: de huid is glad. Je kunt wel met twee vingers de huid vastpakken en samenknijpen, waardoor er putjes in je huid ontstaan.
 • Fase 2: Tijdens het liggen heb je een gladde huid. Tijdens het staan zijn putjes in je lichaam zichtbaar (komt door de zwaartekracht).
 • Fase 3: De putjes in je lichaam zijn altijd zichtbaar.

Deze putjes komen vooral voor bij vrouwen, en dit ligt aan de bouw van het bindweefselpatroon. Bindweefsel is een laagje weefsel dat net onder de huid ligt. Bindweefsel bestaat voornamelijk uit vetweefsel dat gescheiden wordt door bindweefselschotten. Doordat het vetweefsel gescheiden wordt door de schotten noemen we deze losse vetdeeltjes ook wel vetkussentjes.

Vrouwen hebben vaker cellulite dan mannen, hoe komt dit?

Bij mannen en vrouwen is bindweefsel anders opgebouwd. Zo staan bij vrouwen de bindweefselschotten loodrecht op de huid, terwijl deze bij mannen schuin staan. De huid van vrouwen rust als het ware op de
schotten. Doordat de bindweefselschotten haaks staan op de huid zijn putjes sneller zichtbaar. Je krijgt de welbekende sinaasappelhuid, waarbij vetkussentjes (de dikkere huid) worden afgewisseld met de schotten (de
putjes). De schuine schotten bij mannen zorgen voor een soort rasterpatroon waardoor de huid niet op de uiteinden van de schotten rust. Ze krijgen hierdoor minder snel of geen putjes.

Cellulite behandeling

Meso cellulite is een behandeling voor cellulite waarbij gebruik wordt gemaakt van injecteerbare enzymen, vitamines, plantenextracten om cellulite te verminderen. Het serum verminderd de cellulite en verbeterd de huidstructuur. Waardoor de huid strakker wordt en de cellulite verdwijnt. Een specialist gebruikt zeer kleine naaldmodules om een ​​reeks injecties toe te dienen in de dermis laag van de huid. Meso cellulite is een uitstekende behandeling om verschillende delen van het lichaam te verjongen, steviger, strakker en slanker te maken. Het is een veilig alternatief voor liposuctie.

 

Inhoud cursus cellulite behandeling:

 • Huidanalyse
 • Anatomie, fysiologie en dermatologie
 • Hygiëne
 • Oppervlakte reiniging
 • Hydratatie en huidverbetering
 • Product en materiaalkennis
 • Toepassen van cellulite serum
 • Naald keuze en toepassen van naaldmodule
 • Behandelplan opstellen
 • Indicaties en contra-indicaties
 • Praktijkles

Cursuspakket cellulite behandeling

Om de kwaliteit van onze opleidingen te garanderen en om de beste resultaten te behalen werken wij met de producten van Lason beauty groothandel. Door de hoge kwaliteit van de schoonheidsproducten kunnen we onze cursisten opleidingen bieden van het hoogste niveau. De cellulite cursuspakketten zijn met zorg samengesteld en bevatten alle producten die jij nodig hebt tijdens de lessen. Je leert direct werken met alle producten die alleen in professionele salons gebruikt worden. www.lasongroothandel.nl 

Let op: Diverse apparatuur, producten en materialen hebben wij niet in de pakketten verwerkt, zodat jij tijdens de praktijk les zelf een keuze kan maken welke kwaliteit apparatuur en producten jij wilt aanschaffen. 

Volg jij een cellulite opleiding of cursus bij de Huidspecialist opleidingen en wil je graag de mesogun pri of de dermashot uitproberen voordat je deze koopt. Huur dan de mesogun pri of de dermashot voor gebruik tijdens de cursus. Lason groothandel zorgt ervoor dat de mesogun pri of de dermashot klaarstaat bij Huidspecialist opleidingen op de dag dat de opleiding van start gaat.

Certificaat

Deze opleiding bevat een certificaat. Certificering wordt verleend na succesvolle afronding. Aan het einde van de cursus wordt een examen afgenomen waarbij een voldoende wordt behaald van 80%. U kunt dit examen zo vaak opnieuw afleggen als nodig is om te slagen

Verplichte voorkennis of opleiding

Voor de cursus met de dermashot is geen vooropleiding verplicht.