Skip to content

Over Cursus haar mesotherapie

230,00 incl. 21% BTW

Eindhoven

In het pakket zitten de volgende onderdelen:

 • Opleidingsboek
 • Informatiepakket en vragenformulier voor de cliënt
 • Certificaat
Dagopleiding
Duur van de opleiding:
Lestijden: 10:00-15.00 uur
Modellen  1 voor praktijk

Wat bieden wij:

Voor iedereen toegankelijk

Gelijk aan MBO niveau. Voor deze cursus is geen verplichte vooropleiding nodig.

Waardevol diploma

Incl. examen. Niet geslaagd? Gratis herexamen.

Voorziening

Koffie, thee water zijn inbegrepen.

Doelstelling

De cursus én de apparatuur zijn bedoeld ter uitoefening in beroep of bedrijf.

Kwalitatief hoogstaand onderwijs

Ons cursusmateriaal wordt voortdurend up-to-date gehouden en aangevuld met de laatste wetgevingen en belangrijke evoluties in je vakgebied.

Wat is haar mesotherapie

Haar Mesotherapie is een uitstekende behandeling om te geven bij haaruitval. Het remt haarverlies en herstelt de nieuwe haargroei, verbeterd de doorbloeding van de hoofdhuid. Door verschillende vitamine, peptide anti-oxidanten en hyaluron te gebruiken, verbeterd de hoofdhuid en stimuleer je de haargroei. Ook zijn er speciale serums voor haarverdikking en het afremmen van roos.  Met behulp van een  mesogun wordt een serie van micro-injecties in de hoofdhuid gebracht, net onder de opperhuid.

HOE WERKT MESOTHERAPIE BIJ HAARUITVAL?

Haar mesotherapie stimuleert de inactieve fibroblasten, verbeterd de doorbloeding en zorgt dat de juiste peptiden de haarfollikels stimuleren. De slechte stoffen die de haarstamcel blokkeren worden geneutraliseerd. De goede stoffen stimuleren de haarstamcel tot herstel en regeneratie. Maar ook is er een effect van het injecteren op zich: een mechanisch effect. Door de herhaaldelijke behandelingen van 4 tot 6 keer zien we een toename van haargroei tot 30%.

Inhoud 

 • Scalpel analyse
 • Reiniging haar hoofdhuid
 • Hydratatie en huid-haarverbetering
 • Injectietechniek mesogun
 • Toepassen van haar fillers en serums
 • Naald keuze en toepassen van naald
 • Behandelplan opstellen
 • Indicaties en contra-indicaties

Theorie:

 • Anatomie, fysiologie en dermatologie
 • Product en materiaalkennis
 • Hygiëne

Startpakketten

Om de kwaliteit van onze opleidingen te garanderen en om de beste resultaten te behalen werken wij met de producten van Lason beauty groothandel. Door de hoge kwaliteit van de schoonheidsproducten kunnen we onze cursisten opleidingen bieden van het hoogste niveau. De haar mesogun startpakketten zijn met zorg samengesteld en bevatten alle producten die jij nodig hebt tijdens de lessen. Je leert direct werken met alle producten die alleen in professionele salons gebruikt worden. Het haar mesogun startpakket bestel je via www.lasongroothandel.nl 

Let op: Diverse  apparatuur, producten en materialen hebben wij niet in de startpakketten verwerkt, zodat jij tijdens de praktijk les zelf een keuze kan maken welke kwaliteit apparatuur en producten jij wilt aanschaffen. 

Volg jij een mesogun opleiding of cursus bij de Huidspecialist opleidingen en wil je graag de dermashot of de mesogun pri uitproberen voordat je deze koopt. Huur dan de dermashot of mesogun pri voor gebruik tijdens de cursus. Lason groothandel zorgt ervoor dat de dermashot of de mesogun pri klaarstaat bij Huidspecialist opleidingen op de dag dat de opleiding van start gaat.

Mesogun pri

De mesogun pri is een computergestuurde mesogun. De nieuwe generatie mesoguns, maken het mogelijk om hyaluronzuur fillers en vitamine cocktails in  te brengen op een veilige en verantwoorde manier. Huidspecialist opleidingen geeft tegenwoordig alleen les met de mesogun pri. Door deze computergestuurde gun wordt het uitvoeren van de mesotherapie eenvoudig en wordt het risico van te veel of te diep behandelen uitgesloten.

Dermashot

De innovatieve kop van de dermashot heeft 5 micronaalden en zorgt voor een gelijkmatige verspreiding van de toegediende substanties, wat zorgt voor een hoge prestatie en bijna pijnvrij, dankzij de reductie van de naaldlengte (1,2 m)

Certificaat
Certificering wordt verleend na succesvolle afronding. Aan het einde van de cursus wordt een examen afgenomen waarbij een voldoende wordt behaald van 80%. U kunt dit examen zo vaak opnieuw afleggen als nodig is om te slagen. Na afronding van de opleiding ontvangt u één certificaat

Verplichte voorkennis of opleiding
U heeft voor de cursus met de dermashot geen verplichte vooropleiding nodig. Voor het volgen van cursus met de mesogun pri dient u in Nederland een BIG registratie te hebben.