Skip to content

Over Cursus scalp pigmentatie 2 dagen

1.104,00 incl. 21% BTW

Eindhoven

In het pakket zitten de volgende onderdelen:

 • Opleidingsboek
 • Informatiepakket en vragenformulier voor de cliënt
 • Certificaat
Dagopleiding
Duur van de opleiding: 2 dagen
Lestijden: 10:00-15.00 uur
Modellen  2  voor praktijk

Wat bieden wij:

Voor iedereen toegankelijk

Gelijk aan MBO niveau. Voor deze cursus is geen verplichte vooropleiding nodig.

Waardevol diploma

Incl. examen. Niet geslaagd? Gratis herexamen.

Voorziening

Koffie, thee water zijn inbegrepen.

Doelstelling

De cursus én de apparatuur zijn bedoeld ter uitoefening in beroep of bedrijf.

Kwalitatief hoogstaand onderwijs

Ons cursusmateriaal wordt voortdurend up-to-date gehouden en aangevuld met de laatste wetgevingen en belangrijke evoluties in je vakgebied.

Micro haar pigmentatie cursus. Trainen met toonaangevende vakmensen: Je kunt enorm veel succes boeken als hoofdhuid-micropigmentatie behandelaar, maar daarvoor moet je een solide reputatie hebben. je reputatie wordt bepaald door de kwaliteit van je werk en je resultaten worden bepaald door het niveau van de training die je krijgt.

Wij behandelen meer klanten dan wie dan ook, hebben meer ervaring , produceren wat wij beschouwen als de allerbeste haarreplicaties en bieden de beste prijzen in Eindhoven.

Trainingen bij de Huidspecialist opleidingen

Als je een training volgt bij de Huidspecialist opleidingen word je op de proef gesteld tijdens ons zeer intensieve leerprogramma, waardoor je de kernvaardigheden onder de knie krijgt die nodig zijn om hoogwaardige micro haar pigmentatie behandelingen op de hoofdhuid uit te voeren. De huidspecialisten zullen je  technieken leren om  de beste behandelingen uit te kunnen voeren.

Veel verder dan de standaardprocedures, leert je hoe je de meest natuurlijke haarlijnen kunt creëren, hoe je de gepigmenteerde gebieden naadloos kunt mengen met het echte haar van de klant en hoe je perfecte replicaties kunt maken die niet te onderscheiden zijn van echte haarzakjes.

Tijdens de micro haar pigmentatie cursus

Tijdens de cursus zal zowel aandacht worden besteed aan de Scalp pigmentatie als de Haar meso behandeling met stamcellen om het haar  terug te laten groeien. Je kan 1 model meenemen voor de scalppigmentatie en 1 model voor de behandeling met stamcellen.

Het lesprogramma bestaat o.a. uit:

Dag 1: Theorie waarna we gaan oefenen op een model.

 • Kennis van de huid
 • PMU pen
 • Reinigen van de huid
 • anatomie van de huid
 • contra indicaties
 • GGD erkenning
 • van intake tot aan nazorg
 • het proces
 • Kleurbepaling
 • pré-draw
 • werkwijze
 • apparaat introductie
 • oefenen op latex

Praktijk Oefenen op een model

2 modellen voor de praktijk dag. Je zult samen met de docente de behandeling uitvoeren. Waarbij de docente niet van je zijde wijkt en iedere stap aan je laat zien. Bij het tweede en derde model zul je de behandeling zelf stap voor stap uitvoeren en krijg je feedback van de docente.

Startpakketten

Om de kwaliteit van onze opleidingen te garanderen en om de beste resultaten te behalen werken wij met de producten van Lason beauty groothandel. Door de hoge kwaliteit van de schoonheidsproducten kunnen we onze cursisten opleidingen bieden van het hoogste niveau. De scalp startpakketten zijn met zorg samengesteld en bevatten alle producten die jij nodig hebt tijdens de lessen. Je leert direct werken met alle producten die alleen in professionele salons gebruikt worden. www.lasongroothandel.nl 

Let op: Diverse permanent make up pennen, apparatuur, producten en materialen hebben wij niet in de startpakketten verwerkt, zodat jij tijdens de praktijk les zelf een keuze kan maken welke kwaliteit apparatuur en producten jij wilt aanschaffen. 

Volg jij een permanent make up opleiding of cursus bij de Huidspecialist opleidingen en wil je graag een permanent make up pen uitproberen voordat je deze koopt. Huur dan een permanent make up pen voor gebruik tijdens de cursus. Lason groothandel zorgt ervoor dat de permanent make up purbeaupen xr9 of de permanent make up VIP pen klaarstaat bij Filler Kliniek opleidingen op de dag dat de opleiding van start gaat.

Certificaat
Deze opleiding bevat geen examen. Na afronding van de opleiding ontvangt u een certificaat.

Verplichte voorkennis of opleiding
U heeft voor deze cursus geen verplichte vooropleiding nodig