Skip to content

Over Online cursus cellulite behandeling

Actieprijs nog 4 dagen geldig.

Oorspronkelijke prijs was: €117,00.Huidige prijs is: €54,00. incl. 21% BTW

Inhoud online cursus cellulite behandeling:

 • Huidanalyse
 • Anatomie en dermatologie
 • Hygiëne
 • Oppervlakte reiniging
 • Product en materiaalkennis
 • Toepassen van cellulite serum
 • Naald keuze en toepassen van naaldmodule
 • Behandelplan opstellen
 • Indicaties en contra-indicaties
 • Demonstratie

Verplichtingen behandeling: Om de behandeling met de mesogun pri  uit te mogen voeren, is het vereist dat je in het bezit bent van een BIG-registratie. Deze registratie is een officiële erkenning van bevoegdheid en bekwaamheid in de medische sector.

Verplichtingen behandeling Dermashot: Bij het uitvoeren van behandelingen met naaldjes of  invasieve apparatuur zoals lasers of de Dermashot is het belangrijk om te voldoen aan de nieuwe wetgeving WTZA (Wet toetreding zorgaanbieders). Deze wet is van kracht om de kwaliteit en veiligheid van zorg te waarborgen. Als zorgaanbieder ben je verplicht om aan bepaalde eisen te voldoen en te voldoen aan de gestelde normen. Voor meer gedetailleerde informatie, verwijzen wij je graag naar de volgende link: Regelgeving behandelingen

Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om je verder te helpen!

Wat bieden wij:

Voor iedereen toegankelijk

Gelijk aan MBO niveau. Voor deze cursus is geen verplichte vooropleiding nodig.

Waardevol diploma

Incl. examen. Niet geslaagd? Gratis herexamen.

Voorziening

Koffie, thee water zijn inbegrepen.

Doelstelling

De cursus én de apparatuur zijn bedoeld ter uitoefening in beroep of bedrijf.

Kwalitatief hoogstaand onderwijs

Ons cursusmateriaal wordt voortdurend up-to-date gehouden en aangevuld met de laatste wetgevingen en belangrijke evoluties in je vakgebied.

Geen onvoorziene kosten

Kant en klare pakketten.

Wat is cellulite?

Cellulite wordt ook wel sinaasappelhuid genoemd vanwege het belangrijkste kenmerk: putjes in je lichaam, vooral bij benen en billen. Zo ziet de huid van een sinaasappel er ook uit. Cellulite kent drie
fasen:

 • Fase 1: de huid is glad. Je kunt wel met twee vingers de huid vastpakken en samenknijpen, waardoor er putjes in je huid ontstaan.
 • Fase 2: Tijdens het liggen heb je een gladde huid. Tijdens het staan zijn putjes in je lichaam zichtbaar (komt door de zwaartekracht).
 • Fase 3: De putjes in je lichaam zijn altijd zichtbaar.

Deze putjes komen vooral voor bij vrouwen, en dit ligt aan de bouw van het bindweefselpatroon. Bindweefsel is een laagje weefsel dat net onder de huid ligt. Bindweefsel bestaat voornamelijk uit vetweefsel dat gescheiden wordt door bindweefselschotten. Doordat het vetweefsel gescheiden wordt door de schotten noemen we deze losse vetdeeltjes ook wel vetkussentjes.

Vrouwen hebben vaker cellulite dan mannen, hoe komt dit?

Bij mannen en vrouwen is bindweefsel anders opgebouwd. Zo staan bij vrouwen de bindweefselschotten loodrecht op de huid, terwijl deze bij mannen schuin staan. De huid van vrouwen rust als het ware op de
schotten. Doordat de bindweefselschotten haaks staan op de huid zijn putjes sneller zichtbaar. Je krijgt de welbekende sinaasappelhuid, waarbij vetkussentjes (de dikkere huid) worden afgewisseld met de schotten (de putjes). De schuine schotten bij mannen zorgen voor een soort rasterpatroon waardoor de huid niet op de uiteinden van de schotten rust. Ze krijgen hierdoor minder snel of geen putjes.

Cellulite behandeling

Meso cellulite is een behandeling voor cellulite waarbij gebruik wordt gemaakt van injecteerbare enzymen, vitamines, plantenextracten om cellulite te verminderen. Het serum verminderd de cellulite en verbeterd de huidstructuur. Waardoor de huid strakker wordt en de cellulite verdwijnt. Een specialist gebruikt zeer kleine naaldmodules om een ​​reeks injecties toe te dienen in de dermis laag van de huid. Meso cellulite is een uitstekende behandeling om verschillende delen van het lichaam te verjongen, steviger, strakker en slanker te maken. Het is een veilig alternatief voor liposuctie.

Met de meso behandeling kun je de volgende behandelingen geven:

 • Huidverstrakking
 • Huidverbetering
 • Haarverbetering
 • anti-cellulite behandelingen geven

Verschillen van meso apparatuur

De mesogun pri is een computergestuurde mesogun. De nieuwe generatie mesoguns, maken het mogelijk om  vitamine cocktails in  te brengen op een veilige en verantwoorde manier. Tijdens de online cursus skinbooster geven we les met de dermashot. Door deze computergestuurde pen wordt het uitvoeren van de mesotherapie eenvoudig en wordt het risico van te veel of te diep behandelen uitgesloten.

Cursus cellulite behandeling

Met deze praktijkgerichte cursus leer je om de huid te verbeteren door middel van haar serums in de huid te stempelen met de dermashot.  De innovatieve kop van de dermashot bevat 5 micronaalden, wat zorgt voor een gelijkmatige verspreiding van de toegediende substanties, en zorgt voor een hoge prestatie en is bijna pijnvrij, dankzij de reductie van de naaldlengte (1,5 m) De dermashot is vergelijkbaar met de Dermapen. Bij een microneedling behandeling worden de serums in de huid gesluisd, door middel van roterende bewegingen en kleine vibrerende naaldjes die in de huid penetreren. Met de Dermashot stempel je met de naaldmodule de actieve serums in de huid en zit het serum al in het apparaat.

 

Voordelen online cursus mesotherapie cellulite behandeling

Met een online skinbooster cursus kun je leren op afstand. Je hebt dus keuze uit een veel groter aanbod wat naadloos aansluit bij jouw leerdoelen of om bij te blijven op je vakgebied in de beautybranche. Afstand is geen issue meer. Maar het biedt vooral ook gemak en flexibiliteit. Je kunt leren in je eigen tempo plus bespaar je ook nog een kosten en het is comfortabeler. Heb je na het theorie gedeelte toch nog twijfels of je de behandeling zelf kunt geven, dan is er altijd de mogelijkheid om een praktijkles te boeken en je theorie in de praktijk te brengen samen met een docent.

 

YouTube video

 

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau.