Skip to content

Over Online cursus Guasha

24,00 incl. 21% BTW

Welkom bij onze online GuaSha cursus! In de afgelopen jaren is Guasha steeds populairder geworden als een natuurlijke en niet-invasieve techniek om gezondheid en welzijn te bevorderen. Bij deze oude Chinese therapie wordt een glad, plat instrument gebruikt om zachtjes over de huid te schrapen, wat de doorbloeding verbetert, spierspanning vermindert en pijn verlicht.

In deze cursus verkennen we de vele voordelen van Guasha en leren we je hoe je de techniek correct en veilig kunt toepassen. Of je nu massagetherapeut bent, schoonheidsspecialiste, of gewoon geïnteresseerd in het leren van een nieuwe therapie, deze cursus is perfect voor jou.

Wat bieden wij:

Voor iedereen toegankelijk

Gelijk aan MBO niveau. Voor deze cursus is geen verplichte vooropleiding nodig.

Waardevol diploma

Incl. examen. Niet geslaagd? Gratis herexamen.

Voorziening

Koffie, thee water zijn inbegrepen.

Doelstelling

De cursus én de apparatuur zijn bedoeld ter uitoefening in beroep of bedrijf.

Kwalitatief hoogstaand onderwijs

Ons cursusmateriaal wordt voortdurend up-to-date gehouden en aangevuld met de laatste wetgevingen en belangrijke evoluties in je vakgebied.

Geen onvoorziene kosten

Kant en klare pakketten.

Wat is Guasha

Gua Sha is een Oost-Aziatische helende techniek. Gua Sha, letterlijk “schrapen” van “ziekten door gestagneerde energie”, is een oude medische behandeling die nog steeds beoefend wordt in de Traditionele Chinese geneeskunde. Ook wordt het door Chinezen als een volkstherapie gebruikt, als preventieve of curatieve behandeling.

Gua Sha kan worden gebruikt bij een acute of chronische aandoening. Naast het verminderen van spier- en gewrichtspijn, wordt het schrapen o.a. gebruikt voor de behandeling en voorkoming van verkoudheid, griep, bronchitis, astma en nog veel meer. Guasha bevordert de afvoer van afvalstoffen, de doorstroming van bloed en energie en stimuleert de microcirculatie. Daarnaast verlicht Guasha pijn en activeert het immuunsysteem waardoor je minder snel ziek zult worden en meer energie krijgt. Niet alleen fysiek herstelt je lichaam, maar ook mentaal zul je meer veerkracht en rust ervaren.

Inhoud van de cursus

  • Achtergrond en geschiedenis guasha.
  • Guasha technieken.
  • Een complete rug, nek schoudermassage.
  • Contra-indicaties.

Tijdens de cursus gaan we stap voor stap de volledige rug, nek hoofd behandeling opbouwen. Veel mensen hebben een vorm van hoofdpijn. Dit kan veroorzaakt zijn door bijvoorbeeld stress, spanning, onregelmatig leven. De guasha massage is een zeer doeltreffende methode om mensen weer rust te geven in het hoofd en schoudergebied en de eventuele klachten te verminderen. De Gua Sha techniek is een waardevolle aanvulling voor iedere masseur.

Voordelen online cursus Guasha

Met een online Guasha cursus kun je leren op afstand. Je hebt dus keuze uit een veel groter aanbod wat naadloos aansluit bij jouw leerdoelen of om bij te blijven op je vakgebied in de beautybranche. Afstand is geen issue meer. Maar het biedt vooral ook gemak en flexibiliteit. Je kunt leren in je eigen tempo plus bespaar je ook nog een kosten en het is comfortabeler. Heb je na het theorie gedeelte toch nog twijfels of je de behandeling zelf kunt geven, dan is er altijd de mogelijkheid om een praktijkles te boeken en je theorie in de praktijk te brengen samen met een docent. Mocht je hierover nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om je verder te helpen!

Certificaat

Certificering wordt verleend na succesvolle afronding van de cursus Guasha.

Verplichte voorkennis of opleiding

U heeft voor deze cursus geen verplichte vooropleiding nodig

Gespreid betalen

Geniet nu van de vrijheid om te leren en groeien op jouw eigen tempo, zonder je zorgen te maken over de kosten. Bij ons is het mogelijk om gespreid te betalen voor zowel de cursus als de benodigde apparatuur. Met onze flexibele betalingsoptie, kun je de kosten spreiden over meerdere termijnen, waardoor de financiële druk verlicht wordt. Of je nu kiest voor een maandelijkse of kwartaalbetaling, je hebt de controle over je betalingen en kunt je focussen op je leertraject. Zo wordt het behalen van nieuwe vaardigheden toegankelijker dan ooit tevoren.

Stap voor stap investeren in je toekomst is onze missie. Ontdek de mogelijkheid tot gespreid betalen en schrijf je vandaag nog in voor onze cursus. Neem de eerste stap in je leerreis zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de financiële last!

Afgestudeerd bij de Huidspecialist opleidingen

Als je eenmaal student bent, ben je student voor het leven. We bieden ook na de training ondersteuning aan al onze studenten, eenmaal afgestudeerd aan een van onze opleidingen,  krijg je de ondersteuning die nodig is om een succesvolle behandeling neer te zetten in je salon.

Waarom kiezen voor de Huidspecialist opleidingen?

  • Kwalitatieve opleidingen
  • Betaalbare prijzen
  • Duidelijke uitleg
  • Persoonlijke begeleiding
  • Gerenommeerde vakdocenten

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau.