Skip to content

Over Online cursus plasmabehandeling

120,00 incl. 21% BTW

Inhoud online cursus plasma behandeling:

 • Huidanalyse
 • Hygiëne GGD richtlijnen
 • Toestemmingsformulier / Nazorg / risico’s
 • Instellen plasmapen
 • Behandelplan opstellen
 • Indicaties en contra-indicaties
 • Natuurkundige eigenschappen van plasma
 • Pijnmanagement en verdoving
 • Boven ooglidcorrectie
 • Na het succesvol afronden van een door de Huidspecialist Opleiding online cursus ontvangt u een certificaat van voltooiing.

Wat bieden wij:

Voor iedereen toegankelijk

Gelijk aan MBO niveau. Voor deze cursus is geen verplichte vooropleiding nodig.

Waardevol diploma

Incl. examen. Niet geslaagd? Gratis herexamen.

Voorziening

Koffie, thee water zijn inbegrepen.

Doelstelling

De cursus én de apparatuur zijn bedoeld ter uitoefening in beroep of bedrijf.

Kwalitatief hoogstaand onderwijs

Ons cursusmateriaal wordt voortdurend up-to-date gehouden en aangevuld met de laatste wetgevingen en belangrijke evoluties in je vakgebied.

Geen onvoorziene kosten

Kant en klare pakketten.

Plasma behandeling

De Plasma Pen is een innovatieve behandeling voor lijntjes, rimpels en slappe huid. Het is een niet-invasieve en niet-chirurgische behandeling voor het gezicht en lichaam die rimpels en slappe huid behandelt door een elektrische boog te veroorzaken die de lucht boven de rimpel stimuleert en ioniseert, waardoor de huid strakker wordt en samentrekt. Het richt zich op de fibroblastcel die deel uitmaakt van het bindweefsel. Langs de huid wordt een reeks stippen gecreëerd die aanscherping, lifting en hergroei van collageen veroorzaken.

Fibroblast is een innovatieve, nieuwe technologie die gebruik maakt van plasma om overtollige huid te verwijderen. Plasma is naast vloeibaar, vast en gas de vierde
aggregatietoestand. Met een fibroblast of plasma behandeling kunnen we behandelingen uitvoeren, zoals ooglidcorrecties. Omdat je niet hoeft te snijden zoals bij een ooglidcorrectie wordt deze behandeling ook wel soft surgery genoemd. Het vermijdt veel van de ongewenste aspecten van een operatie.

Fibroblast staat voor plasma verwijdering. Het betreft een pen dat gebruik maakt van plasma om huid te laten krimpen. Plasma klinkt misschien een beetje eng, maar dat is het niet. Het is een natuurlijk verschijnsel. De huid wordt puntsgewijs aangeraakt zonder direct huidcontact te maken, waardoor de overtollige huid verdampt. Wat er gebeurt, wordt ook wel coagulatie genoemd, oftewel: de huidvezels trekken samen wat resulteert in huidverstrakking.

Wat zijn de voordelen van Plasmapen?

 • Niet-chirurgische en minimaal invasieve procedure
 • Aangepast aan uw specifieke behoeften
 • De behandeling is snel, met een typische sessie van 30 minuten
 • Bijwerkingen zijn minimaal en er is weinig tot geen downtime vereist
 • Snelle resultaten met langdurige resultaten
 • Verbetert een breed scala aan veelvoorkomende cosmetische aandoeningen, waaronder:
  • Losse en slappe huid
  • Ooglidcorrecties
  • Acne littekens
  • Fijne lijntjes, rimpels en vouwen

 

Voordelen online cursus plasma behandeling

Met een online plasma behandeling cursus kun je leren op afstand. Je hebt dus keuze uit een veel groter aanbod wat naadloos aansluit bij jouw leerdoelen of om bij te blijven op je vakgebied in de beautybranche. Afstand is geen issue meer. Maar het biedt vooral ook gemak en flexibiliteit. Je kunt leren in je eigen tempo plus bespaar je ook nog een kosten en het is comfortabeler. Heb je na het theorie gedeelte toch nog twijfels of je de behandeling zelf kunt geven, dan is er altijd de mogelijkheid om een praktijkles te boeken en je theorie in de praktijk te brengen samen met een docent.

YouTube video

HERFSTDEAL
Gratis online cursus

Alleen in november

Gratis online cursus!

De hele maand november krijg je bij een beauty cursus van Huidspecialist Opleidingen een gratis online cursus naar keuze! 🎁

Wil jij je kennis uitbreiden op het gebied van beauty en huidverzorging? Dan is dit jouw kans! Bij Huidspecialist Opleidingen geloven we in continu leren en willen we het voor jou zo gemakkelijk mogelijk maken om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Dus, als je je inschrijft voor een van onze beauty cursussen tussen 1 november en 30 november, krijg je een GRATIS online cursus naar keuze! 📚💻

Of je nu geïnteresseerd bent in anti-aging, permanent ontharen, tattoo removal, pmu cursus of iets anders, we hebben een breed scala aan cursussen waaruit je kunt kiezen.

Investeren in jezelf en je carrière en word een expert in de beauty industrie, vergroot je kansen op succes!

Mis deze geweldige aanbieding niet – deze is alleen geldig in november! Neem vandaag nog contact met ons op en meld je aan voor een beauty cursus bij Huidspecialist Opleidingen. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je te helpen groeien in deze opwindende branche!

Bij het boeken van een van onze cursussen, wordt in overleg de gratis cursus samen met u ingepland. U hoeft hiervoor niets extra’s te doen bij de betaling.