Skip to content

Over Praktijkles cursus haar mesotherapie

124,00 incl. 21% BTW

Eindhoven

Nadat u de online cursus haar mesotherapie heeft afgerond, kunt u de praktijkles haar mesotherapie volgen. Om ervoor te zorgen dat u klaar bent voor de industrie, worden alle behandelingen met de cursus haar mesotherapie uitgevoerd op real-live modellen, waardoor een gesimuleerde salonomgeving wordt gecreëerd, met real-life scenario’s. Je verwerft de kennis, het inzicht en de vaardigheden om een-op-een klantconsulten, klantbeoordelingen en behandelingen uit te voeren, relevant advies en zorg na de behandeling te geven en gepersonaliseerde behandelplannen aan te bevelen. Deze praktijkles is essentieel voor het bieden van een positief en veilig resultaat voor uw klanten.

In het haar mesotherapie praktijkles pakket zitten de volgende onderdelen:

 • praktijkles
 • 1 x Certificaat
 • Informatiepakket en vragenformulier voor de cliënt
 • Haar ID boekje
 • Haar meso therapie cursusproducten:
  • 1x5ml haar serum
  • Naaldmodule
  • 1 x syringe
  • 1x optrek syringe
  • gebruik reinigingsproducten ( Sterillium, dettol huiddesinfectans, wattenschijfjes, tissues, dental towels, handschoenen, wegwerpstoelhoezen)
  • Gebruik verzorgingsproducten
  • Gebruik hygiëne materialen & Linnengoed (handdoeken, kompres, bandeau, stoelhoes)

  Alle producten waar jij tijdens de cursus mee gaat werken, worden eerst getest. Hierdoor werk je met de beste producten en ben je verzekerd van de juiste spullen voor alle opleidingen

Dagopleiding
Duur van de opleiding: 1 dagdeel
Lestijden: 10:00-12.00 uur
Modellen  1  voor praktijk

 

Wat bieden wij:

Voor iedereen toegankelijk

Gelijk aan MBO niveau. Voor deze cursus is geen verplichte vooropleiding nodig.

Waardevol diploma

Incl. examen. Niet geslaagd? Gratis herexamen.

Voorziening

Koffie, thee water zijn inbegrepen.

Doelstelling

De cursus én de apparatuur zijn bedoeld ter uitoefening in beroep of bedrijf.

Kwalitatief hoogstaand onderwijs

Ons cursusmateriaal wordt voortdurend up-to-date gehouden en aangevuld met de laatste wetgevingen en belangrijke evoluties in je vakgebied.

Cursus praktijkles haar mesotherapie behandeling

Deze haar mesotherapie praktijkles, een inleiding tot cosmetische esthetiek, is de springplank voor cosmetische professionals die hun carrière willen uitbreiden met de haar mesotherapie behandelingen. U krijgt de kennis en praktische vaardigheden om met vertrouwen de meest gebruikelijke en elementaire haar mesotherapie behandelingen in de branche uit te voeren.

Geef je carrière een kickstart

De cursus haar mesotherapie biedt onderwijs over de principes van cosmetische esthetische kennis en vaardigheden om veilig behandelingen met verschillende  haar serums. Haar Mesotherapie is een uitstekende behandeling om te geven bij haaruitval. Het remt haarverlies en herstelt de nieuwe haargroei, verbeterd de doorbloeding van de hoofdhuid. Door verschillende vitamine, peptide anti-oxidanten en hyaluron te gebruiken, verbeterd de hoofdhuid en stimuleer je de haargroei. Ook zijn er speciale serums voor haarverdikking en het afremmen van roos.  Met behulp van een dermashot of mesogun wordt een serie van micro-injecties in de hoofdhuid gebracht, net onder de opperhuid.

Deze cursus biedt de beste cosmetisch-esthetische kennis van de basisanatomie van de hoofdhuid, productbegrip, hygiëne, meso technieken en hoe geïnformeerde klantconsultaties kunnen worden gegeven. Binnen deze cursus leert en voert u behandelingen uit voor de hoofdhuid, baard en wenkbrauwen. Behandelingen worden uitgevoerd op real-life modellen, in onze gesimuleerde klinische omgeving.

 • Na succesvolle afronding van de cursus beschikt u over de basiskennis en praktische vaardigheden om veilig esthetische resultaten met de cellulite behandeling te behalen, beoordelingen uit te voeren en de  mesotherapie haar behandelingen in de branche met vertrouwen uit te voeren.
 • Waarom trainen met de online haar mesotherapie cursus van Huidspecialist opleidingen?
 • Programma’s ontwikkeld en goedgekeurd door Huidspecialist opleidingen.
 • Boutique, toonaangevend, ultramodern, vijfsterren trainingscentrum.
 • Maximaal drie studenten in elk praktijk programma, om u te ondersteunen bij het bereiken van uw optimale leerresultaten.
 • Verbeter uw leerproces met toegang tot de online cursus haar mesotherapie
 • Toonaangevende aanbieder van trainingen
 • Leer alleen met behulp van de toonaangevende farmaceutische en cosmeceutische producten.

 

Let op: Diverse apparatuur, zoals de dermashot of de mesogun pri hebben wij niet in het cursuspakket verwerkt, zodat jij tijdens de praktijk les zelf een keuze kan maken welke kwaliteit apparatuur  jij wilt aanschaffen. Wanneer je deze eerst uit wil proberen is het mogelijk om de apparatuur te huren. Het is niet geoorloofd om tijdens de praktijkles zelf apparatuur mee te brengen.

Volg jij een online haar mesotherapie opleiding of cursus bij de Huidspecialist opleidingen en wil je graag de dermashot of mesogun pri uitproberen voordat je deze koopt. Huur dan de dermashot voor gebruik tijdens de cursus. Lason groothandel zorgt ervoor dat de dermashot klaarstaat bij Huidspecialist opleidingen op de dag dat de opleiding van start gaat. De dermashot is een computergestuurde apparaat. De nieuwe generatie apparatuur, maken het mogelijk om vitamine cocktails in te brengen op een veilige en verantwoorde manier.

Certificaat

Certificering wordt verleend na succesvolle afronding van de praktijkles. Aan het einde van de cursus wordt een examen afgenomen waarbij een voldoende wordt behaald van 80%. U kunt dit examen zo vaak opnieuw afleggen als nodig is om te slagen. Na afronding van de opleiding ontvangt u één certificaat.