Skip to content

Over Praktijkles cursus skinbooster

156,00 incl. 21% BTW

Eindhoven

Nadat u de online cursus skinbooster heeft afgerond, kunt u de praktijkles skinbooster volgen. Om ervoor te zorgen dat u klaar bent voor de industrie, worden alle behandelingen met de cursus skinbooster uitgevoerd op real-live modellen, waardoor een gesimuleerde salonomgeving wordt gecreëerd, met real-life scenario’s. Je verwerft de kennis, het inzicht en de vaardigheden om een-op-een klantconsulten, klantbeoordelingen en behandelingen uit te voeren, relevant advies en zorg na de behandeling te geven en gepersonaliseerde behandelplannen aan te bevelen. Deze praktijkles is essentieel voor het bieden van een positief en veilig resultaat voor uw klanten.

In het skinbooster praktijkles pakket zitten de volgende onderdelen:

 • praktijkles
 • 1 x Certificaat
 • Informatiepakket en vragenformulier voor de cliënt
 • Beauty ID boekje
 • Gebruik van producten tijdens de skinbooster cursus:
  • 1x5ml serum
  • 1x Naaldmodule
  • 1 x syringe
  • 1x optreksyringe
  • 1x hyaluronmasker
  • 58ml alhydran SPF 30 (nazorg cremé)
  • gebruik reinigingsproducten ( Sterillium, dettol huiddesinfectans, wattenschijfjes, tissues, dental towels, handschoenen, wegwerpstoelhoezen)
  • Gebruik verzorgingsproducten ( Make-up remover, enzyme peeling, reiniging, cremé)
  • Gebruik hygiëne materialen & Linnengoed (handdoeken, kompres, bandeau, stoelhoes)

  Alle producten waar jij tijdens de cursus mee gaat werken, worden eerst getest. Hierdoor werk je met de beste producten en ben je verzekerd van de juiste spullen voor alle opleidingen.

Dagopleiding
Duur van de opleiding: 1 dagdeel
Lestijden: 10:00-12.00 uur
Modellen  1  voor praktijk

 

Wat bieden wij:

Voor iedereen toegankelijk

Gelijk aan MBO niveau. Voor deze cursus is geen verplichte vooropleiding nodig.

Waardevol diploma

Incl. examen. Niet geslaagd? Gratis herexamen.

Voorziening

Koffie, thee water zijn inbegrepen.

Doelstelling

De cursus én de apparatuur zijn bedoeld ter uitoefening in beroep of bedrijf.

Kwalitatief hoogstaand onderwijs

Ons cursusmateriaal wordt voortdurend up-to-date gehouden en aangevuld met de laatste wetgevingen en belangrijke evoluties in je vakgebied.

Cursus praktijkles skinbooster

Deze cursus, een inleiding tot cosmetische esthetiek, is de springplank voor cosmetische professionals die hun carrière willen uitbreiden met de skinbooster behandelingen. U krijgt de kennis en praktische vaardigheden om met vertrouwen de meest gebruikelijke en elementaire skinbooster behandelingen in de branche uit te voeren.

Geef je carrière een kickstart

De cursus skinbooster biedt onderwijs over de principes van cosmetische esthetische kennis en vaardigheden om veilig behandelingen met niet gecrosslinkt HA en huid verbeterende serums uit te voeren. Deze cursus biedt de beste cosmetisch-esthetische kennis van de basisanatomie van het gezicht met een niet gecrosslinkte hyaluronzuur, productbegrip, hygiëne, meso technieken en hoe geïnformeerde klantconsultaties kunnen worden gegeven. Binnen deze cursus leert en voert u behandelingen uit voor het gehele gezicht. Behandelingen worden uitgevoerd op real-life modellen, in onze gesimuleerde klinische omgeving.

 • Na succesvolle afronding van de cursus beschikt u over de basiskennis en praktische vaardigheden om veilig esthetische resultaten met de skinbooster behandeling te behalen, gezichtsbeoordelingen uit te voeren en de drie meest voorkomende mesotherapie behandelingen in de branche met vertrouwen uit te voeren.
 • Waarom trainen met de online skinbooster cursus van Huidspecialist opleidingen?
 • Programma’s ontwikkeld en goedgekeurd door Huidspecialist oplkeidingen.
 • Boutique, toonaangevend, ultramodern, vijfsterren trainingscentrum.
 • Maximaal drie studenten in elk praktijk programma, om u te ondersteunen bij het bereiken van uw optimale leerresultaten.
 • Verbeter uw leerproces met toegang tot de online cursus skinbooster
 • Toonaangevende aanbieder van trainingen
 • Leer alleen met behulp van de toonaangevende farmaceutische en cosmeceutische producten.

Startpakket cursus skinbooster

Om de kwaliteit van onze opleidingen te garanderen en om de beste resultaten te behalen werken wij met de producten van Lason beauty groothandel. Door de hoge kwaliteit van de schoonheidsproducten kunnen we onze cursisten opleidingen bieden van het hoogste niveau. De skinbooster cursus praktijk pakketten zijn met zorg samengesteld en bevatten alle producten die jij nodig hebt en verplicht zijn om deel te nemen tijdens de praktijkles. Je leert direct werken met de producten die alleen in professionele salons gebruikt worden. www.lasongroothandel.nl Het is niet mogelijk om producten of apparatuur van jezelf mee te nemen tijdens de cursus.

Let op: Diverse apparatuur, producten en materialen hebben wij niet in het cursuspakketten verwerkt, zodat jij tijdens de praktijk les zelf een keuze kan maken welke kwaliteit apparatuur en producten jij wilt aanschaffen. Wanneer je deze eerst uit wil proberen is het mogelijk om de apparatuur te huren.

Volg jij een skinbooster opleiding of cursus bij de Huidspecialist opleidingen en wil je graag de dermashot of mesogun pri uitproberen voordat je deze koopt. Huur dan de dermashot voor gebruik tijdens de cursus. Lason groothandel zorgt ervoor dat de dermashot klaarstaat bij Huidspecialist opleidingen op de dag dat de opleiding van start gaat. De dermashot is een computergestuurde apparaat. De nieuwe generatie apparatuur, maken het mogelijk om vitamine cocktails in te brengen op een veilige en verantwoorde manier.

Certificaat
Certificering wordt verleend na succesvolle afronding van de praktijkles. Aan het einde van de cursus wordt een examen afgenomen waarbij een voldoende wordt behaald van 80%. U kunt dit examen zo vaak opnieuw afleggen als nodig is om te slagen. Na afronding van de opleiding ontvangt u één certificaat.