Skip to content

Over Basis cursus piercen

2.420,00 incl. 21% BTW

Eindhoven

In het pakket zitten de volgende onderdelen:

 • Opleidingsboek
 • 1 x Certificaat
 • Informatiepakket en vragenformulier voor de cliënt
 • Producten & materialen voor gebruik tijdens de cursus
Dagopleiding
Duur van de opleiding: 3 zondagen ( Datum bepalen gaat in overleg)

Locatie: Tilburg

Lestijden: 11:00-18.00 uur
Modellen  12  Modellen per dag (Deze worden door de docent verzorgd)

Wat bieden wij:

Voor iedereen toegankelijk

Gelijk aan MBO niveau. Voor deze cursus is geen verplichte vooropleiding nodig.

Waardevol diploma

Incl. examen. Niet geslaagd? Gratis herexamen.

Voorziening

Koffie, thee water zijn inbegrepen.

Doelstelling

De cursus én de apparatuur zijn bedoeld ter uitoefening in beroep of bedrijf.

Kwalitatief hoogstaand onderwijs

Ons cursusmateriaal wordt voortdurend up-to-date gehouden en aangevuld met de laatste wetgevingen en belangrijke evoluties in je vakgebied.

Geen onvoorziene kosten

Kant en klare pakketten.

De Huidspecialist opleidingen geeft gespecialiseerde beauty en huid verbeterende opleidingen. Omdat piercen een vak op zich is, en wij de cursisten de beste opleidingen willen geven, werken we samen met een gespecialiseerde opleider. Bart is de eigenaar en oprichter van de piercingschool en piercing artiest in Tilburg. Naast de spectaculaire shows die Bart geeft op internationale conventies, is hij dagelijks in de weer met het zetten van piercings.

Het zetten van een piercing is voor velen een nieuwe en dus spannende ervaring, dus daarom is het goed om te weten dat Bart bekend staat om zijn zachte karakter en eindeloze geduld. Alle piercing lessen worden door Bart apart gegeven. De Piercing opleidingen van Bart behoren tot de meest vertrouwde en gekwalificeerde opleidingen van het land. Bart was gefrustreerd door het gebrek aan beschikbare informatie vele jaren geleden, toen hij begon aan zijn reis om een ​​Piercing artiest te worden. 10 jaar jaar geleden heeft Bart zijn enorme kennis en liefde voor body art, uitgewerkt in lesmateriaal voor potentiële piercingbeoefenaars en is gestart met het geven van piercingcursussen.

Het bedrijf van Bart bestaat al meer dan dertig jaar en hij heeft de afgelopen 10 jaar succesvolle professionele piercers opgeleid die door het hele land werken. Als student leer je van begin tot eind van één piercing instructeur. De Huidspecialist opleidingen nemen geen externe mensen aan om de cursus te geven die Bart heeft ontwikkeld. Je krijgt les van de beste piercing docent in het piercing vak.

Het doel bij het aanbieden van deze piercing cursus is om klanten en de industrie te voorzien van meer goede opgeleide beoefenaars. Met een visie om te oefenen in een veilig professionele piercingshop, waarbij veiligheid, hygiëne en comfort prioriteit zijn. Wij geloven niet dat een persoon een veilige piercing-beoefenaar kan worden door middel van online- of videotraining. Heel eenvoudig, je kunt niet leren van een video terwijl je ernaar kijkt. Met live hands-on training heeft de instructeur de mogelijkheid om je te leren piercen, meten en omgaan met klanten tijdens het piercen.

Basis cursus Piercen

Zeer praktijkgerichte cursus:

 • Toepassingsmogelijkheden
 • Veiligheid en Hygiëne
 • Product en materiaalkennis
 • Indicaties en contra-indicaties
 • anatomie van de huid
 • Reinigen van de huid
 • GGD erkenning
 • van intake tot aan nazorg
 • het proces
 • technieken
 • meten
 • Piercings bepalen
 • werkwijze

Locatie cursus

Cursus wordt in een realistische setting gegeven in de piercingshop, te Tilburg gegeven en volgens de richtlijnen van de LCHV ( Landelijk centrum voor hygiëne en veiligheid)

Certificaat

Certificering wordt verleend na succesvolle afronding. Aan het einde van de cursus wordt een examen afgenomen waarbij een voldoende wordt behaald van 80%. U kunt dit examen zo vaak opnieuw afleggen als nodig is om te slagen. Na afronding van de opleiding ontvangt u één certificaat

Verplichte voorkennis of opleiding

U heeft voor deze cursus geen verplichte vooropleiding nodig
De basis cursus piercen mag gevolgd worden vanaf 18 jaar

HERFSTDEAL
Gratis online cursus

Alleen in november

Gratis online cursus!

De hele maand november krijg je bij een beauty cursus van Huidspecialist Opleidingen een gratis online cursus naar keuze! 🎁

Wil jij je kennis uitbreiden op het gebied van beauty en huidverzorging? Dan is dit jouw kans! Bij Huidspecialist Opleidingen geloven we in continu leren en willen we het voor jou zo gemakkelijk mogelijk maken om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Dus, als je je inschrijft voor een van onze beauty cursussen tussen 1 november en 30 november, krijg je een GRATIS online cursus naar keuze! 📚💻

Of je nu geïnteresseerd bent in anti-aging, permanent ontharen, tattoo removal, pmu cursus of iets anders, we hebben een breed scala aan cursussen waaruit je kunt kiezen.

Investeren in jezelf en je carrière en word een expert in de beauty industrie, vergroot je kansen op succes!

Mis deze geweldige aanbieding niet – deze is alleen geldig in november! Neem vandaag nog contact met ons op en meld je aan voor een beauty cursus bij Huidspecialist Opleidingen. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je te helpen groeien in deze opwindende branche!

Bij het boeken van een van onze cursussen, wordt in overleg de gratis cursus samen met u ingepland. U hoeft hiervoor niets extra’s te doen bij de betaling.