Skip to content

Over Praktijkles cursus Hifu

Eindhoven

154,00 incl. 21% BTW

Nadat u de online cursus Hifu heeft afgerond, kunt u de praktijkles Hifu volgen. Om ervoor te zorgen dat u klaar bent voor de industrie, worden alle behandelingen met de cursus Hifu uitgevoerd op real-live modellen, waardoor een gesimuleerde salonomgeving wordt gecreëerd, met real-life scenario’s. Je verwerft de kennis, het inzicht en de vaardigheden om een-op-een klantconsulten, klantbeoordelingen en behandelingen uit te voeren, relevant advies en zorg na de behandeling te geven en gepersonaliseerde behandelplannen aan te bevelen. Deze praktijkles is essentieel voor het bieden van een positief en veilig resultaat voor uw klanten.

In het cursus Hifu praktijkles pakket zitten de volgende onderdelen:

 • praktijkles
 • Gebruik van de hifu gedurende de praktijkles
 • 1x Certificaat
 • Vragenformulier voor de cliënt
 • Gebruik van producten tijdens de cursus Hifu behandeling:
  • gebruik reinigingsproducten ( Sterillium, dettol huiddesinfectans, wattenschijfjes, tissues, dental towels, handschoenen, wegwerpstoelhoezen)
  • Gebruik verzorgingsproducten ( Make-up remover, enzyme peeling, reiniging, cremé)
  • Gebruik hygiëne materialen & Linnengoed (handdoeken, kompres, bandeau, stoelhoes)

  Alle producten waar jij tijdens de cursus mee gaat werken, worden eerst getest. Hierdoor werk je met de beste producten en ben je verzekerd van de juiste spullen voor alle opleidingen.

Dagopleiding
Duur van de opleiding: 1 dagdeel
Lestijden: 10:00-12.00 uur
Modellen  1  voor praktijk

 

Wat bieden wij:

Voor iedereen toegankelijk

Gelijk aan MBO niveau. Voor deze cursus is geen verplichte vooropleiding nodig.

Waardevol diploma

Incl. examen. Niet geslaagd? Gratis herexamen.

Voorziening

Koffie, thee water zijn inbegrepen.

Doelstelling

De cursus én de apparatuur zijn bedoeld ter uitoefening in beroep of bedrijf.

Kwalitatief hoogstaand onderwijs

Ons cursusmateriaal wordt voortdurend up-to-date gehouden en aangevuld met de laatste wetgevingen en belangrijke evoluties in je vakgebied.

Geen onvoorziene kosten

Kant en klare pakketten.

Cursus praktijkles Hifu

Deze cursus, een inleiding tot cosmetische esthetiek, is de springplank voor cosmetische professionals die hun carrière willen uitbreiden met de  Hifu behandeling . U krijgt de kennis en praktische vaardigheden om met vertrouwen de behandelingen in de branche uit te voeren.

Geef je carrière een kickstart

De cursus Hifu biedt onderwijs over de principes van cosmetische esthetische kennis en vaardigheden om  behandelingen met de hifu uit te voeren. Deze cursus biedt de beste cosmetisch-esthetische kennis van de basisanatomie van het gezicht met de hifu behandeling, productbegrip, hygiëne, technieken en hoe geïnformeerde klantconsultaties kunnen worden gegeven. Binnen deze cursus leert en voert u behandelingen uit voor het gehele gezicht. Behandelingen worden uitgevoerd op real-life modellen, in onze gesimuleerde klinische omgeving. De les wordt met de 8D hifu uitgevoerd.

 • Na succesvolle afronding van de cursus beschikt u over de basiskennis en praktische vaardigheden om behandeling uit te voeren.
 • Programma’s ontwikkeld en goedgekeurd door Huidspecialist opleidingen.
 • Boutique, toonaangevend, ultramodern, vijfsterren trainingscentrum.
 • Maximaal drie studenten in elk praktijk programma, om u te ondersteunen bij het bereiken van uw optimale leerresultaten.
 • Verbeter uw leerproces met toegang tot de online cursus collageen goud draad behandeling
 • Toonaangevende aanbieder van trainingen
 • Leer alleen met behulp van de toonaangevende farmaceutische en cosmeceutische producten.

Certificaat

Certificering wordt verleend na succesvolle afronding van de praktijkles. Aan het einde van de cursus wordt een examen afgenomen waarbij een voldoende wordt behaald van 80%. U kunt dit examen zo vaak opnieuw afleggen als nodig is om te slagen. Na afronding van de opleiding ontvangt u één certificaat.

Verplichtingen behandeling

Verplichtingen behandeling: Bij het uitvoeren van behandelingen met invasieve apparatuur  is het belangrijk om te voldoen aan de nieuwe wetgeving WTZA (Wet toetreding zorgaanbieders). Deze wet is van kracht om de kwaliteit en veiligheid van zorg te waarborgen. Als zorgaanbieder ben je verplicht om aan bepaalde eisen te voldoen en te voldoen aan de gestelde normen. Voor meer gedetailleerde informatie, verwijzen wij je graag naar de volgende link: Regelgeving behandelingen Tijdens de cursus zullen we uitgebreid aan je uitleggen waar je aan moet voldoen.

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau.