Skip to content

Over Praktijkles cursus permanent ontharen (diode ice laser)

134,00 incl. 21% BTW

Eindhoven

Nadat u de online cursus permanent ontharen heeft afgerond, kunt u de praktijkles permanent ontharen volgen. Om ervoor te zorgen dat u klaar bent voor de industrie, worden alle behandelingen met de cursus permanent ontharen met de diode ice laser uitgevoerd op real-live modellen, waardoor een gesimuleerde kliniek omgeving wordt gecreëerd, met real-life scenario’s. Je verwerft de kennis, het inzicht en de vaardigheden om een-op-een klantconsulten, klantbeoordelingen en behandelingen uit te voeren, relevant advies en zorg na de behandeling te geven en gepersonaliseerde behandelplannen aan te bevelen. Deze praktijkles is essentieel voor het bieden van een positief en veilig resultaat voor uw klanten.

In het laser permanent ontharing praktijkles pakket zitten de volgende onderdelen:

 • praktijkles
 • 1 x Certificaat
 • Informatiepakket en vragenformulier voor de cliënt
 • Laser ID boekje
 • Gebruik van de diode ice laser tijdens de praktijkles
 • gebruik van de volgende producten tijdens de les:
  • bodymilk
  • ultrasoongel
  • spatels
  • Nierschaaltjes
  • gebruik tijdens de cursus van reinigingsproducten: ( Sterillium, dettol huiddesinfectans, mondmasker, wattenschijfjes, tissues, dental towels, handschoenen, wegwerpstoelhoes)
  • Gebruik tijdens de cursus van verzorgingsproducten
  • Gebruik hygiëne materialen & Linnengoed (handdoeken,  bandeau, beschermbrillen, stoelhoes)
 • Alle producten waar jij tijdens de cursus mee gaat werken, worden eerst getest. Hierdoor werk je met de beste producten en ben je verzekerd van de juiste spullen voor alle opleidingen.
Dagopleiding
Duur van de opleiding: 1 dagdeel
Lestijden: 10:00-12.00 uur
Modellen  1 voor praktijk

 

Wat bieden wij:

Voor iedereen toegankelijk

Gelijk aan MBO niveau. Voor deze cursus is geen verplichte vooropleiding nodig.

Waardevol diploma

Incl. examen. Niet geslaagd? Gratis herexamen.

Voorziening

Koffie, thee water zijn inbegrepen.

Doelstelling

De cursus én de apparatuur zijn bedoeld ter uitoefening in beroep of bedrijf.

Kwalitatief hoogstaand onderwijs

Ons cursusmateriaal wordt voortdurend up-to-date gehouden en aangevuld met de laatste wetgevingen en belangrijke evoluties in je vakgebied.

Geen onvoorziene kosten

Kant en klare pakketten.

Cursus praktijkles permanent ontharen met de diode ice laser

Deze ontharings praktijkles met de diode ice laser, een inleiding tot cosmetische esthetiek, is de springplank voor cosmetische professionals die hun carrière willen uitbreiden met het verwijderen van haren door middel van laser ontharing coveren. U krijgt de kennis en praktische vaardigheden om met vertrouwen de laser behandeling  uit te voeren.

Geef je carrière een kickstart

De cursus permanent ontharen praktijkles met de triple wave diode ice laser biedt onderwijs over de principes van cosmetische esthetische kennis en vaardigheden om veilig behandelingen met de diode ice laser te geven.  Laserontharing  is het proces waarbij een of meer lasergolflengten (808 nm, 755 nm en 1064 nm) en een speciale laser met in motion techniek, worden gebruikt om de haren te verwijderen. Wij bieden het meest uitgebreide online trainingsprogramma, tegen de beste prijs, voor Laser ontharing

Hoe werkt het verwijderen van haren met een diode ice laser?

Laserontharing d.m.v. Diode techniek is een niet-invasieve behandeling voor het verwijderen van ongewenste haren met behulp van een diode-triple wave laser. Deze krachtige, zeer zuivere lichtbundels worden  een fractie van een seconde uitgezonden op de huid. De energie van deze laserstraal wordt in het pigment in de haarwortels omgezet in warmte, waardoor de stamcellen in het haarzakje zodanig beschadigd raken dat nieuwe haargroei niet meer mogelijk is. Per laserschot kunnen vele haarwortels tegelijk behandeld worden. De huid wordt door het ingenieuze dubbele koelsysteem beschermd tegen oververhitting.

Deze cursus biedt de beste cosmetisch-esthetische kennis van de basisanatomie van de huid, productbegrip, hygiëne, laser technieken en hoe geïnformeerde klantconsultaties kunnen worden gegeven. Binnen deze cursus leert en voert u behandelingen uit voor het permanent verwijderen van haren. Behandelingen worden uitgevoerd op real-life modellen, in onze gesimuleerde klinische omgeving.

 • Na succesvolle afronding van de cursus beschikt u over de basiskennis en praktische vaardigheden om veilig esthetische resultaten met de diode triple wave laser behandeling te behalen, beoordelingen uit te voeren en de haren op een veilige manier te verwijderen, plus de behandelingen in de branche met vertrouwen uit te voeren.
 • Waarom trainen met de online cursus permanent ontharen van Huidspecialist opleidingen?
  • Programma’s ontwikkeld en goedgekeurd door Huidspecialist opleidingen.
  • Boutique, toonaangevend, ultramodern, vijfsterren trainingscentrum.
  • Maximaal drie studenten in elk praktijk programma, om u te ondersteunen bij het bereiken van uw optimale leerresultaten.
  • Verbeter uw leerproces met toegang tot de online cursus permanent ontharen
  • Toonaangevende aanbieder van trainingen
  • Leer alleen met behulp van de toonaangevende farmaceutische en cosmeceutische producten.

 

Certificaat

Certificering wordt verleend na succesvolle afronding van de praktijkles. Aan het einde van de cursus wordt een examen afgenomen waarbij een voldoende wordt behaald van 80%. U kunt dit examen zo vaak opnieuw afleggen als nodig is om te slagen. Na afronding van de opleiding ontvangt u één certificaat.