Skip to content

Over Cursus tanden bleken incl. startpakket & tandenbleeklamp Medis

Actieprijs nog 16 dagen geldig.
Eindhoven

Oorspronkelijke prijs was: €1.737,00.Huidige prijs is: €1.140,00. incl. 21% BTW

In het lespakket tandenbleken zitten de volgende onderdelen:

Dagopleiding
Duur van de opleiding: 1 dag
Lestijden: 10:00-15.00 uur
Modellen  1 voor praktijk

Wat bieden wij:

Voor iedereen toegankelijk

Gelijk aan MBO niveau. Voor deze cursus is geen verplichte vooropleiding nodig.

Waardevol diploma

Incl. examen. Niet geslaagd? Gratis herexamen.

Voorziening

Koffie, thee water zijn inbegrepen.

Doelstelling

De cursus én de apparatuur zijn bedoeld ter uitoefening in beroep of bedrijf.

Kwalitatief hoogstaand onderwijs

Ons cursusmateriaal wordt voortdurend up-to-date gehouden en aangevuld met de laatste wetgevingen en belangrijke evoluties in je vakgebied.

Geen onvoorziene kosten

Kant en klare pakketten.

cursus professioneel tanden bleken

Het bleken van tanden is tegenwoordig een populaire cosmetische behandeling die mensen willen om hun glimlach te verbeteren en hun zelfvertrouwen te vergroten. Een cursus tanden bleken kan belangrijk zijn voor diegenen die hun vaardigheden en kennis op het gebied van tandheelkunde willen verbeteren. Ten eerste is het belangrijk om te leren over de verschillende soorten tandenbleeksystemen die beschikbaar zijn, samen met hun voor- en nadelen in verschillende situaties. In de cursus tanden bleken worden verschillende methoden voor tandenbleken besproken, inclusief traditionele methoden zoals peroxidebehandelingen, evenals alternatieve benaderingen zoals LED-lichtgebaseerde systemen. Het is belangrijk om te weten welke behandelingen geschikt zijn voor welke patiënten, en hoe de behandelingen kunnen worden uitgevoerd in overeenstemming met de beste praktijken voor gezondheid en veiligheid.

Wat leer je tijdens de cursus tanden bleken

Ten tweede is het belangrijk om te leren over tandheelkundige ethiek en wetgeving, inclusief kwesties zoals het verstrekken van geïnformeerde toestemming aan patiënten en het bijhouden van goede medische dossiers. Het is ook belangrijk om te leren hoe om te gaan met cliënten die pijn hebben of ongemak ervaren tijdens behandelingen, en hoe om te gaan met mogelijke complicaties en bijwerkingen.
Ten slotte, de beste behandeling voor het bleken van tanden gaat verder dan alleen het uitvoeren van de behandeling. Het is belangrijk om te leren hoe je patiënten op een professionele en vriendelijke manier kunt behandelen en om je diensten op de markt te brengen om potentiële patiënten aan te trekken. Dit omvat bijvoorbeeld technieken voor verkoop, marketing en klantenservice.
Samenvattend is het volgen van een cursus tanden bleken een geweldige manier voor tandheelkundige professionals om hun kennis en vaardigheden te ontwikkelen en hun praktijk uit te breiden. Na het voltooien van de cursus ben je beter in staat om cliënten te behandelen met diverse wensen en ben je in staat om een professionele en effectieve behandeling neer te zetten.

Een opleiding bij Huidspecialist opleidingen staat garant voor een professionaliteit! Een stralend witte glimlach. Een schoon, fris en wit gebit geeft een gezonde uitstraling. Van nature heeft eigenlijk niemand sneeuwwitte tanden. Er zit altijd een gele gloed overheen. Leer alles over de methoden van succesvol en veilig tanden bleken.

Het lesprogramma van de cursus tanden bleken:

Opleidingsinformatie:

 • Wet- en regelgeving
 • Intakeproces / verwachtingen cliënt
 • Anatomie
 • Werking van de bleekgel
 • Materiaalkennis
 • Productkennis
 • Gebitsaandoeningen
 • Verkleuring
 • Algehele Hygiëne
 • Behandelmethodieken
 • Nazorg & Instructies
 • Marketing
 • Contra indicaties

Startpakketten

Om de kwaliteit van onze opleidingen te garanderen en om de beste resultaten te behalen werken wij met de producten van Lason beauty groothandel. Door de hoge kwaliteit van de schoonheidsproducten kunnen we onze cursisten opleidingen bieden van het hoogste niveau. De tandenbleek startpakketten zijn met zorg samengesteld en bevatten alle producten die jij nodig hebt tijdens de lessen. Je leert direct werken met alle producten die alleen in professionele salons gebruikt worden.  www.lasongroothandel.nl 

Hoe kies je de juiste tanden bleeklamp?

Het gebruik van een bleeklamp is een van de vele methoden die beschikbaar zijn om tanden witter te maken, maar is dit ook het meest effectief? Of zelfs de meest duurzame? En hoe weet u of u de juiste keuze maakt bij het kopen van een bleeklamp voor uw praktijk? Soms is het moeilijk om de specificaties te lezen en een keuze te maken als alles dezelfde features lijkt te bieden. Weet jij wat de belangrijkste instellingen zijn waar je naar op zoek bent bij het kiezen van een bleeklamp?

De kenmerken van de perfecte tanden bleeklamp: De kwaliteit van een lamp wordt vaak weerspiegeld in het scala aan opties om het bleken van de tanden van elke cliënt te regelen. Maar er zijn andere parameters die bleeklampen onderscheiden:

 • Deze tanden bleeklampen zijn er in verschillende maten,
 • verschillende gewichten en verschillende ophangmodi.
 • De meeste hebben ook zwenkwielen.
 • Functies voor het aanpassen van werktijden,
 • kleurverandering en belichtingsvermogen zijn beschikbaar op sommige bleeklampen om de procedure zo goed mogelijk aan te passen aan elke cliënt. Het aantal kleuren dat door de LED wordt geprojecteerd, vergroot de golflengte die door het apparaat wordt gedekt, waardoor het mogelijk is om cliënten meer of minder effectief te behandelen, afhankelijk van hun gevoeligheid.
 • De warmteproductie van het apparaat moet redelijk zijn om overgevoeligheid van de tanden van de cliënt te voorkomen.

Het is aan u om een tandenbleeklamp te kiezen op basis van deze kenmerken en de eisen van uw cliënten.

De professionele medic tandenbleeklamp is van de hoogste kwaliteit. Samen met het juiste product, zullen uw klanten zeer tevreden naar huis gaan.

1) 2 jaar garantie, 0,1% lager uitvalpercentage.
2) 60W-stroomlamp, voor een beter resultaat, helpt u om uw brand op te bouwen met een goed bleekresultaat.
3) Licht met hetzelfde armontwerp als tandheelkundige unit, voldoet aan de mechanische standaard, gemakkelijk rondom af te stellen, kwalitatief, de lamparm valt niet vanzelf na langdurig gebruik en is gemakkelijker schoon te maken.
4) Lamp met inductieregelaar aan de binnenkant, pas de werktijd gemakkelijker aan, geen storende werking, biedt cliënten een gunstiger behandelomgeving.
5) Instelbare AB-groepen LED-bron, geschikt voor verschillende behoeften voor bleekbehandeling, flexibelere en gemakkelijkere bediening voor de gebruiker.
6) Instelbaar vermogen van 10% tot 100% en instelbare temperatuur van 30 °C tot 40 °C

Certificaat

Certificering wordt verleend na succesvolle afronding. Aan het einde van de cursus wordt een examen afgenomen waarbij een voldoende wordt behaald van 80%. U kunt dit examen zo vaak opnieuw afleggen als nodig is om te slagen. Na afronding van de opleiding ontvangt u één certificaat.

Verplichte voorkennis of opleiding

U heeft voor deze cursus geen verplichte vooropleiding nodig

Gespreid betalen

Geniet nu van de vrijheid om te leren en groeien op jouw eigen tempo, zonder je zorgen te maken over de kosten. Bij ons is het mogelijk om gespreid te betalen voor zowel de cursus als de benodigde apparatuur. Met onze flexibele betalingsoptie, kun je de kosten spreiden over meerdere termijnen, waardoor de financiële druk verlicht wordt. Of je nu kiest voor een maandelijkse of kwartaalbetaling, je hebt de controle over je betalingen en kunt je focussen op je leertraject. Zo wordt het behalen van nieuwe vaardigheden toegankelijker dan ooit tevoren.

Stap voor stap investeren in je toekomst is onze missie. Ontdek de mogelijkheid tot gespreid betalen en schrijf je vandaag nog in voor onze cursus. Neem de eerste stap in je leerreis zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de financiële last!

Afgestudeerd bij de Huidspecialist opleidingen

Als je eenmaal student bent, ben je student voor het leven. We bieden ook na de training ondersteuning aan al onze studenten, eenmaal afgestudeerd aan een van onze opleidingen,  krijg je de ondersteuning die nodig is om een succesvolle behandeling neer te zetten in je salon.

Waarom kiezen voor de Huidspecialist opleidingen?

 • Kwalitatieve opleidingen
 • Betaalbare prijzen
 • Duidelijke uitleg
 • Persoonlijke begeleiding
 • Gratis examen (intern)
 • Lessen in kleine groepen of privéles
 • Gerenommeerde vakdocenten

Verplichtingen behandeling

Verplichtingen behandeling: Bij het uitvoeren van behandelingen met invasieve apparatuur  is het belangrijk om te voldoen aan de nieuwe wetgeving WTZA (Wet toetreding zorgaanbieders). Deze wet is van kracht om de kwaliteit en veiligheid van zorg te waarborgen. Als zorgaanbieder ben je verplicht om aan bepaalde eisen te voldoen en te voldoen aan de gestelde normen. Voor meer gedetailleerde informatie, verwijzen wij je graag naar de volgende link: Regelgeving behandelingen Tijdens de cursus zullen we uitgebreid aan je uitleggen waar je aan moet voldoen.

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau.