Skip to content

Over cursus tanden bleken incl. startpakket & tandenbleeklamp

Actieprijs nog 15 dagen geldig.
Eindhoven

940,00 incl. 21% BTW

In het lespakket tandenbleken zitten de volgende onderdelen:

Dagopleiding
Duur van de opleiding: 1 dag
Lestijden: 10:00-15.00 uur
Modellen  1 voor praktijk

Wat bieden wij:

Voor iedereen toegankelijk

Gelijk aan MBO niveau. Voor deze cursus is geen verplichte vooropleiding nodig.

Waardevol diploma

Incl. examen. Niet geslaagd? Gratis herexamen.

Voorziening

Koffie, thee water zijn inbegrepen.

Doelstelling

De cursus én de apparatuur zijn bedoeld ter uitoefening in beroep of bedrijf.

Kwalitatief hoogstaand onderwijs

Ons cursusmateriaal wordt voortdurend up-to-date gehouden en aangevuld met de laatste wetgevingen en belangrijke evoluties in je vakgebied.

Geen onvoorziene kosten

Kant en klare pakketten.

Tanden bleken is een populaire cosmetische behandeling die gericht is op het verbeteren van de esthetische uitstraling van tanden door ze witter te maken. Het proces van tanden bleken werkt door gebruik te maken van een bleekmiddel dat de inwendige vlekken en verkleuringen van de tanden verwijdert en de natuurlijke zuiverheid van de tanden herstelt.

Cursus tanden bleken in je salon

De populariteit van tanden bleken als salonbehandeling kan worden toegeschreven aan het feit dat het voor veel mensen een snelle en relatief pijnloze oplossing is om een ​​stralende glimlach te krijgen. Cliënten die ontevreden zijn over hun verkleurde tanden kunnen zich vaak terugtrekken van sociale activiteiten of zelfbewust worden. Met behulp van tanden bleken kunnen ze hun gebit snel opfleuren en weer vol zelfvertrouwen sociaal gaan deelnemen. Opmerkelijk is dat tanden bleken een behandeling is waar gespecialiseerde technieken en materialen voor nodig zijn. Dit betekent dat het belangrijk is dat tandheelkundige professionals of schoonheidsspecialisten de juiste soorten opleiding krijgen om deze behandeling op een effectieve en veilige manier uit te kunnen voeren. Het is belangrijk dat professionals die tandenbleekbehandelingen aanbieden de juiste opleiding hebben gevolgd en volledig op de hoogte zijn van de risico’s en de juiste behandelingsprotocollen.

professionele vaardigheden en kennis

Het volgen van een opleiding tanden bleken is daarom essentieel om ervoor te zorgen dat cliënten de best mogelijke behandeling krijgen en om professionele vaardigheden en kennis op te bouwen. Deze opleidingen behandelen vaak een breed scala aan onderwerpen zoals de verschillende soorten tandenbleeksystemen, veiligheidspraktijken, ethische overwegingen en marketing- en klantenservice. In feite kan de juiste opleiding een cruciale rol spelen in het opbouwen van de reputatie van tandheelkundige professionals en salons die tanden bleken aanbieden. Door professionele vaardigheden en kennis te ontwikkelen en vertrouwen te geven aan cliënten wordt de salon een goede keuze voor diegenen die veilig en effectief hun tanden willen bleken.
Samenvattend is tanden bleken een populaire behandeling die mensen helpt om hun zelfvertrouwen te herstellen en weer volwaardig mee te doen aan sociale activiteiten. Het is belangrijk om de juiste opleiding te volgen om deze behandeling op een professionele en effectieve manier uit te voeren en zo de salon een goede keuze voor het uitvoeren van deze behandeling te maken. Een opleiding bij de Huidspecialist opleidingen staat garant voor een professionaliteit!
Een stralend witte glimlach. Een schoon, fris en wit gebit geeft een gezonde uitstraling. Van nature heeft eigenlijk niemand sneeuwwitte tanden. Er zit altijd een gele gloed overheen. Leer alles over de methoden van succesvol en veilig tanden bleken.

Trendy, winstgevend en resultaat gericht!

Na deze training kunt u effectief een behandelplan aanbieden aan uw klanten.

Het lesprogramma:

Opleidingsinformatie:

 • Wet- en regelgeving
 • Intakeproces / verwachtingen cliënt
 • Anatomie
 • Werking van de bleekgel
 • Materiaalkennis
 • Productkennis
 • Gebitsaandoeningen
 • Verkleuring
 • Algehele Hygiëne
 • Behandelmethodieken
 • Nazorg & Instructies
 • Marketing
 • Contra indicaties

Certificaat

Certificering wordt verleend na succesvolle afronding. Aan het einde van de cursus wordt een examen afgenomen waarbij een voldoende wordt behaald van 80%. U kunt dit examen zo vaak opnieuw afleggen als nodig is om te slagen. Na afronding van de opleiding ontvangt u één certificaat.

Afgestudeerd bij de Huidspecialist opleidingen

Als je eenmaal student bent, ben je student voor het leven. We bieden ook na de training ondersteuning aan al onze studenten, eenmaal afgestudeerd aan een van onze opleidingen,  krijg je de ondersteuning die nodig is om een succesvolle behandeling neer te zetten in je salon.

Gespreid betalen

Geniet nu van de vrijheid om te leren en groeien op jouw eigen tempo, zonder je zorgen te maken over de kosten. Bij ons is het mogelijk om gespreid te betalen voor zowel de cursus als de benodigde apparatuur. Met onze flexibele betalingsoptie, kun je de kosten spreiden over meerdere termijnen, waardoor de financiële druk verlicht wordt. Of je nu kiest voor een maandelijkse of kwartaalbetaling, je hebt de controle over je betalingen en kunt je focussen op je leertraject. Zo wordt het behalen van nieuwe vaardigheden toegankelijker dan ooit tevoren.

Stap voor stap investeren in je toekomst is onze missie. Ontdek de mogelijkheid tot gespreid betalen en schrijf je vandaag nog in voor onze cursus. Neem de eerste stap in je leerreis zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de financiële last!

Waarom kiezen voor de Huidspecialist opleidingen?

 • Kwalitatieve opleidingen
 • Betaalbare prijzen
 • Duidelijke uitleg
 • Persoonlijke begeleiding
 • Gratis examen (intern)
 • Lessen in kleine groepen of privéles
 • Gerenommeerde vakdocenten

Verplichtingen behandeling

Verplichtingen behandeling: Bij het uitvoeren van behandelingen met invasieve apparatuur  is het belangrijk om te voldoen aan de nieuwe wetgeving WTZA (Wet toetreding zorgaanbieders). Deze wet is van kracht om de kwaliteit en veiligheid van zorg te waarborgen. Als zorgaanbieder ben je verplicht om aan bepaalde eisen te voldoen en te voldoen aan de gestelde normen. Voor meer gedetailleerde informatie, verwijzen wij je graag naar de volgende link: Regelgeving behandelingen Tijdens de cursus zullen we uitgebreid aan je uitleggen waar je aan moet voldoen.

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau.