Skip to content

Over Carbon cursus inclusief carbonlaser

2.200,00 incl. 21% BTW

Eindhoven

In het pakket zitten de volgende onderdelen:

Dagopleiding
Duur van de opleiding:
Lestijden: 10:00-15.00 uur
Modellen  1 voor praktijk

Wat bieden wij:

Voor iedereen toegankelijk

Gelijk aan MBO niveau. Voor deze cursus is geen verplichte vooropleiding nodig.

Waardevol diploma

Incl. examen. Niet geslaagd? Gratis herexamen.

Voorziening

Koffie, thee water zijn inbegrepen.

Doelstelling

De cursus én de apparatuur zijn bedoeld ter uitoefening in beroep of bedrijf.

Kwalitatief hoogstaand onderwijs

Ons cursusmateriaal wordt voortdurend up-to-date gehouden en aangevuld met de laatste wetgevingen en belangrijke evoluties in je vakgebied.

Bij de carbon laser cursus leer je de manieren om grove poriën, een doffe teint, mee-eters of acne te verminderen. Met deze niet-invasieve behandeling ontdekt je een nieuwe glans op de huid van je klanten. Ook bekend als een “Hollywood Facial” of een “China Doll”-behandeling, vermindert de carbon gezichtsbehandeling met carbonlaser het verschijnen van vlekken,

 • onvolkomenheden
 • fijne lijntjes
 • rimpels
 • verbetert de stevigheid en het algehele uiterlijk van de huid.
 • Het is een geweldige anti-verouderingsbehandeling voor gezicht, nek, rug, handen en borst.

Geavanceerde technologie. Uitstekende resultaten. De Laser Peel werkt op een veilig maar effectief energieniveau voor opmerkelijke, langdurige resultaten. Het is effectief voor alle huidskleuren en ideaal voor een door de zon beschadigde huid. Artsen hebben zelfs opgemerkt dat de Laser Facial de oppervlaktelagen van de huid exfolieert, zodat u voelt dat uw huid strakker en soepeler is.

Is de Carbon Laser gezichtsbehandeling voor alle huidtypes?

De Carbon Laser gezichtsbehandeling kan veilig worden gebruikt op alle huidtypes. Een gezichtsbehandeling met carbonlaser is een pijnloze, niet-invasieve behandeling om het uiterlijk van de huid te verbeteren. de behandeling heeft ook geen downtime en is een aanvulling voor in de salon.

Carbon laser

De Carbon laser Peel behandeling wordt uitgevoerd met behulp van de yag laser. De yag carbonlaser  is een krachtig, drievoudig Nd:YAG-lasersysteem met Q-Switched, Long Pulsed werkingsmodi. Het biedt een verscheidenheid aan lasergolflengten, een korte pulsduur en een reeks applicators met verschillende spotgroottes.

Door gebruik te maken van de 1320 nm golflengte kun je veilig je clienten een carbon laser peeling geven. De Carbon Peel-behandeling begint met het aanbrengen van een laag actieve kool op het hele gezicht. De zwartgekleurde crème dient als een exogene kunstmatige chromofoor of foto-enhancer, om de fotothermische en foto akoestische effecten van de laser op het te behandelen gebied te versterken.

Tattoos verwijderen met de yag laser

Met de Yag laser kun je niet alleen carbon behandelingen geven maar de laser is voorzien van 3 verschillende golflengtes, waarmee je ook tattoos kunt verwijderen:
1064nm:  Hiermee kun je donkere  (blauw, zwart) inktsoorten effectief verwijderen.
532nm: Met de 532nm verwijder je gekleurde inktsoorten.
1320nm: De 1320 golflengte wordt gebruikt voor de carbon laser peeling

Inhoud carbon laser peeling opleiding:

Zeer praktijkgericht:

Theorie:

 • Huidanalyse o.a. aandoeningen
 • Oppervlakte desinfecteren
 • Huidverjonging en versteviging
 • Verhelpen o.a. wijnvlekken, pigmentvlekken, couperose, spider naevi, besenreiser en schimmelnagels
 • Acné verminderen
 • Instellen yaglaser
 • Onderscheiden van lenzen
 • Behandelplan opstellen
 • Indicaties en contra-indicaties

Praktijk:

 • Model voor carbonbehandeling

Startpakketten

Om de kwaliteit van onze opleidingen te garanderen en om de beste resultaten te behalen werken wij met de producten van Lason beauty groothandel. Door de hoge kwaliteit van de schoonheidsproducten kunnen we onze cursisten opleidingen bieden van het hoogste niveau. De carbon startpakketten zijn met zorg samengesteld en bevatten alle producten die jij nodig hebt tijdens de lessen. Je leert direct werken met alle producten die alleen in professionele salons gebruikt worden. www.lasongroothandel.nl 

Let op: Diverse apparatuur, producten en materialen hebben wij niet in de startpakketten verwerkt, zodat jij tijdens de praktijk les zelf een keuze kan maken welke kwaliteit apparatuur en producten jij wilt aanschaffen. 

Certificaat
Certificering wordt verleend na succesvolle afronding. Aan het einde van de cursus wordt een examen afgenomen waarbij een voldoende wordt behaald van 80%. U kunt dit examen zo vaak opnieuw afleggen als nodig is om te slagen. Na afronding van de opleiding ontvangt u één certificaat

Verplichte voorkennis of opleiding
U heeft voor deze cursus geen verplichte vooropleiding nodig.

Erkend leerbedrijf. Doelgericht op de praktijk