Skip to content

Over Cursus Allround Wimperstyliste 2 dagen

410,00 incl. 21% BTW

Eindhoven

Tijdens de 2 daagse opleiding allround wimperstyliste leer je de one by one en Russian techniek om wimpers te verlengen.

In het pakket zitten de volgende onderdelen:

 • Opleidingsboek
 • Informatiepakket en vragenformulier voor de cliënt
 • Certificaat
Dagopleiding
Duur van de opleiding: 2 dagen
Lestijden: 10:00-16.00 uur
Modellen  2 voor praktijk

Wat bieden wij:

Voor iedereen toegankelijk

Gelijk aan MBO niveau. Voor deze cursus is geen verplichte vooropleiding nodig.

Waardevol diploma

Incl. examen. Niet geslaagd? Gratis herexamen.

Voorziening

Koffie, thee water zijn inbegrepen.

Doelstelling

De cursus én de apparatuur zijn bedoeld ter uitoefening in beroep of bedrijf.

Kwalitatief hoogstaand onderwijs

Ons cursusmateriaal wordt voortdurend up-to-date gehouden en aangevuld met de laatste wetgevingen en belangrijke evoluties in je vakgebied.

Cursus allround wimperstyliste

Wil jij wimperextensions leren zetten? Dan ben je bij de Huidspecialist opleidingen aan het juiste adres!  Met deze praktijkgerichte cursus leer je alle technieken zoals, one by one techniek om wimperextension één op één natuurlijk wimperhaartje te plaatsen. Deze techniek is de basis voor elke andere wimperextension behandeling. Tijdens de tweede cursus dag leer je de Russian techniek om meer volume te creëren en alles wat je dient te weten en kunnen om een succesvol allround wimperstyliste te worden.

De Huidspecialist opleidingen heeft verschillende trainingsopties om aan je individuele behoeften te voldoen. Als je een beginner bent, schrijf je dan in voor deze 2-daagse allround wimperstyliste cursus.

Bij One by One wordt er 1 extension op 1 natuurlijk wimperhaar geplaatst. Er is een groot verschil tussen one by one wimperextensions en Russian Volume wimperextensions. Namelijk de hoeveelheid wimpers die geplaatst worden. Bij one by one wordt er 1 extension op 1 natuurlijk wimperhaar geplaatst. Bij de Russian Volume/2D-6D wimperextensions worden er 2 tot 6 ultra dunne extensions per natuurlijke wimper haar geplaatst. Omdat de Russian Volume wimperextensions ultra dun zijn, is dit niet schadelijk voor de natuurlijke wimper. One by one is voor een natuurlijke look en Russian Volume geeft een meer glamoureuze look!

Zeer praktijkgerichte cursus:

Theorie

 • Lengtes, Stijlen en Wimperdiktes
 • Het plaatsen van one by one wimperextensions
 • Het plaatsen van russian wimperextensions
 • Een refill behandeling te plaatsen
 • Het veilig verwijderen van de wimperextensions
 • Plaatsen van de wimperextensions op een mannequin hoofd
 • Veiligheid en Hygiëne
 • Corrigeren van een links en rechts verschil
 • Product en materiaalkennis
 • Indicaties en contra-indicaties
 • Behandelplan opstellen
 • Salon marketing

Startpakketten

Om de kwaliteit van onze opleidingen te garanderen en om de beste resultaten te behalen werken wij met de producten van Lason beauty groothandel. Door de hoge kwaliteit van de schoonheidsproducten kunnen we onze cursisten opleidingen bieden van het hoogste niveau. De wimperextensions cursus pakketten zijn met zorg samengesteld en bevatten alle producten die jij nodig hebt tijdens de lessen.

Let op: Diverse  apparatuur, producten, cursus pakketten en materialen hebben wij niet in de startpakketten verwerkt, zodat jij tijdens de praktijk les zelf een keuze kan maken welke kwaliteit apparatuur en producten jij wilt aanschaffen. 

Certificaat

Deze opleiding bevat één certificaat.

Verplichte voorkennis of opleiding

Voor deze cursus is geen vooropleiding verplicht. Ben je geen schoonheidsspecialiste, is het wenselijk om eerst de cursus gezichtsbehandeling te volgen. Certificering wordt verleend na succesvolle afronding. Aan het einde van de cursus wordt een examen afgenomen waarbij een voldoende wordt behaald van 80%. Je kunt dit examen zo vaak opnieuw afleggen als nodig is om te slagen