Skip to content

Over Cursus one by one wimperextensions Incl startpakket

Eindhoven

570,00 incl. 21% BTW

De one by one techniek is de meest gebruikte wimperextension techniek in Nederland. Bij deze techniek plaats je 1 wimperextension op 1 natuurlijk wimperhaartje. Deze techniek is de basis voor elke andere wimperextension behandeling. Tijdens deze één daagse training leert u alles wat u dient te weten en kunnen om een succesvol wimperstyliste te worden.

In het pakket zitten de volgende onderdelen:

Dagopleiding
Duur van de opleiding: 1 dag
Lestijden: 10:00-16.00 uur
Modellen  1  voor praktijk

Wat bieden wij:

Voor iedereen toegankelijk

Gelijk aan MBO niveau. Voor deze cursus is geen verplichte vooropleiding nodig.

Waardevol diploma

Incl. examen. Niet geslaagd? Gratis herexamen.

Voorziening

Koffie, thee water zijn inbegrepen.

Doelstelling

De cursus én de apparatuur zijn bedoeld ter uitoefening in beroep of bedrijf.

Kwalitatief hoogstaand onderwijs

Ons cursusmateriaal wordt voortdurend up-to-date gehouden en aangevuld met de laatste wetgevingen en belangrijke evoluties in je vakgebied.

Geen onvoorziene kosten

Kant en klare pakketten.

Cursus one by one wimperextensions

Wil jij ook je behandel aanbod in de salon uitbreiden of wil je wimperextensions leren zetten om dit uitsluitend als hobby uit te voeren? Dan ben je bij de huidspecialist opleidingen aan het juiste adres!  Met deze praktijkgerichte cursus leer je om wimperextension één op één natuurlijk wimperhaartje te plaatsen. Deze techniek is de basis voor elke andere wimperextension behandeling. Tijdens deze 1 daagse training leert u alles wat u dient te weten en kunnen om een succesvol wimperstyliste te worden.

Bij One-by-One wordt er 1 extension op 1 natuurlijk wimperhaar geplaatst.  Tijdens de training leer je met wimper verlenging  One-By-One een natuurlijke en perfect look te creëren, alsof je van nature mooie natuurlijke wimpers hebt.

Voordelen One-by-one techniek voor de cliënt

 • Een frisse en natuurlijke uitstraling
 • Mascara, wimperverf en wimperkruller zijn niet meer nodig
 • Gewichtloos, je voelt de wimperextensions niet
 • Bestand tegen water, traanvocht, sauna, zon & zee
 • 24/7 een mooie natuurlijke look
 • Beschadigt de natuurlijke wimpers niet
 • Geheel pijnloos

Zeer praktijkgerichte cursus:

Theorie

 • Lengtes, Stijlen en Wimperdiktes
 • Het plaatsen van one by one wimperextensions
 • Een refill behandeling te plaatsen
 • Het veilig verwijderen van de wimperextensions
 • Plaatsen van de wimperextensions op een mannequin hoofd
 • Veiligheid en Hygiëne
 • Corrigeren van een links en rechts verschil
 • Product en materiaalkennis
 • Indicaties en contra-indicaties
 • Behandelplan opstellen
 • Salon marketing 

Certificaat

Deze opleiding bevat één certificaat.

Verplichte voorkennis of opleiding

Voor deze cursus is geen vooropleiding verplicht. Ben je geen schoonheidsspecialiste, is het wenselijk om eerst de cursus gezichtsbehandeling te volgen. Certificering wordt verleend na succesvolle afronding. Aan het einde van de cursus wordt een examen afgenomen waarbij een voldoende wordt behaald van 80%. Je kunt dit examen zo vaak opnieuw afleggen als nodig is om te slagen

Afgestudeerd bij de Huidspecialist opleidingen

Als je eenmaal student bent, ben je student voor het leven. We bieden ook na de training ondersteuning aan al onze studenten. We zijn er enorm trots op dat onze studenten, eenmaal afgestudeerd aan onze permanente make-upopleiding,  krijgen ze ondersteuning die ze nodig hebben om door te gaan in hun carrière.

Gespreid betalen

Geniet nu van de vrijheid om te leren en groeien op jouw eigen tempo, zonder je zorgen te maken over de kosten. Bij ons is het mogelijk om gespreid te betalen voor zowel de cursus als de benodigde apparatuur. Met onze flexibele betalingsoptie, kun je de kosten spreiden over meerdere termijnen, waardoor de financiële druk verlicht wordt. Of je nu kiest voor een maandelijkse of kwartaalbetaling, je hebt de controle over je betalingen en kunt je focussen op je leertraject. Zo wordt het behalen van nieuwe vaardigheden toegankelijker dan ooit tevoren.

Stap voor stap investeren in je toekomst is onze missie. Ontdek de mogelijkheid tot gespreid betalen en schrijf je vandaag nog in voor onze cursus. Neem de eerste stap in je leerreis zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de financiële last!

 

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau.