Skip to content

Permanent make-up verwijdering

In het afgelopen decennium is permanent make-up extreem populair en op grote schaal verkrijgbaar geworden.

De resultaten zijn vaak erg flatterend, maar helaas, als gevolg van slechte techniek en kleurkeuze, is er soms de noodzaak van permanent make-up te verwijderen.

Er zijn in het verleden een aantal verwijderings opties beschikbaar geweest voor tattoos. Laserverwijdering is het populairst en dit is een geweldige optie voor grote, zwarte tattoos, maar het kan enorm moeilijk zijn om kleurtattoos (wit /rood/ groen) met deze methode te verwijderen. Laser verwijdering kan ook littekens veroorzaken en is niet altijd geschikt voor klanten met een donkere huid. Zoutoplossing verwijderingen worden ook vaak gebruikt voor het vervagen van permanente make-up. Deze methode is veilig en effectief, hoewel de genezing invasief kan zijn en het proces traag is.

Noodverwijdering permanent make-up

We zien helaas een toename van de verzoeken om noodverwijderingen van permanent make-up, vooral wenkbrauwen vanwege het toegenomen aantal slecht opgeleide microblading en powder brow-beoefenaars. Dit kan vaak een ongelooflijk verontrustende ervaring zijn en tot voor kort waren er geen veilige en betrouwbare middelen, om dit werk te verwijderen zonder minstens een maand te wachten.

We zijn zo blij om een oplossing voor verwijdering te kunnen bieden die nu het 48-uursvenster verlengt dat voorheen beschikbaar was. Voor microblading heeft dit vaak een slagingspercentage van 80% van het verwijderen van het pigment. Dit is een zeer veilige methode van verwijdering zonder risico op littekens en zonder downtime met behulp van het Huidspecialisten Removal noodprotocol.

fillerkliniek-3

Magnetische verwijdering

Dit ongelooflijke nieuwe systeemvan de Huidspecialist opleidingen in Valkenswaard ( bij Eindhoven) verwijdert pigment zonder de aanzienlijke downtime en het genezingsproces van eerdere methoden (laser, zuur, zoutoplossing). Het is veilig, effectief en kan worden gebruikt met alle huidtypes en op alle kleuren pigment, inclusief camouflage. Het systeem maakt gebruik van een speciale ’88’ naald die gemagnetiseerd is en wordt gebruikt op de oppervlakkige dermis, daarom is er zo weinig downtime. De verwijderingsoplossing wordt aangebracht met behulp van de 88 naald en het pigment wordt uit de huid ‘getrokken’. De combinatie van de magnetische naald die de metalen in het pigment aantrekt in combinatie met het ultrasone effect van de 88-configuratie maakt dit een van de meest zachte en effectieve verwijderingsmethoden die we zijn tegengekomen. Het beste van alles is dat behandelingen elke 3-4 weken kunnen worden herhaald in plaats van 8 weken voor zoutoplossing / laser enz., Wat betekent dat uw permanent make-up sneller kan worden verwijderd.

  • Geen downtime – douchen en dezelfde dag sporten
  • Geen korstvorming of trauma aan het gebied
  • Niet invasieve verwijdering van pigment uit de wenkbrauwen, eyeliner, lippen en lichaam
  • Verwijdert alle kleuren, waaronder Beige, Rood, Blauw en wit.
  • Geen littekenweefsel of langdurige downtime.
  • Bevat geen kankerverwekkende ingrediënten.
  • Verwijdert alle pigmentsoorten.
  • Bevat geen zuur.

Wij zoeken een schoonheidsspecialiste!

Wil jij deel uitmaken van team op gebied van gespecialiseerde beauty opleidingen en behandelingen? En ook nog eens een goed salaris verdienen? Wellicht zijn wij op zoek naar jou!

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau.