Skip to content

Voor-en nadelen mhp haar

Voor- en nadelen van mhp haar ofwel micro haar pigmentatie

Als je worstelt met je haaruitval en vitamines en supplementen, behandelingen en speciale shampoos hebt geprobeerd, dan heb je misschien geen opties meer. Omdat haartransplantaties een lang, duur en moeilijk proces zijn, kan het lijken alsof je droom om je haar terug te krijgen onbereikbaar is.

U kunt echter weer een realistisch ogende haardos terugkrijgen dankzij mhp haar. Maar wat zijn de voordelen van deze nieuwe manier om je haar te recreëren? En wat zijn de nadelen van mhp haar? We duiken een beetje dieper om erachter te komen. Lees verder om meer te ontdekken.

De voordelen

MHP haar ziet er goed uit

mhp haar is een proces waarbij een kleine hoeveelheid pigment met een naald op de geschoren hoofdhuid wordt gepigmenteerd. Dit wordt over uw hele hoofd uitgevoerd om het uiterlijk van kalend haar te vervangen door een goed verzorgde, realistische look. Omdat mhp haar het uiterlijk van een geschoren look geeft, ziet u er fris en volledig echt uit. Dit is een verademing aangezien zoveel haar behandelingen kunnen resulteren in ongelijke of niet overtuigende resultaten.

mhp haar gaat erg lang mee

mhp haar kan over een paar sessies worden uitgevoerd om de beste resultaten te krijgen, maar als je eenmaal klaar bent met je sessies, hoef je vier tot zes jaar niet voor een opfrissing te gaan. De inkt vervaagt van nature, dus u zult uiteindelijk een nieuwe afspraak moeten maken, maar de lengte tussen deze tijden biedt echte vrijheid en waar voor uw geld.

mhp haar werkt voor praktisch elk kapsel

Hoewel je misschien denkt dat mhp haar beperkend kan zijn, is dat niet het geval! Het kan voor bijna elk kapsel werken om je de look te geven die je wilt. Of je nu kort haar, lang haar, grijs haar, mannelijke kaalheid of alopecia hebt, mhp haar kan heel goed werken met alle stijlen.

microhaarpigmentatie opleiding

Micropigmentatie is veilig

Er is geen gevaar of risico verbonden aan mhp. Het pigment is niet giftig en veilig voor gebruik, en u zou geen nadelige gevolgen moeten hebben van deze behandeling. Het mag ook niet te onaangenaam of pijnlijk zijn om uit te voeren.

MHP haar is kosteneffectief in vergelijking met de transplantaties

Haartransplantaties zijn een andere populaire keuze voor mensen die weer een volle bos haar willen krijgen. En toch, zoals we eerder vermeldden, zijn deze transplantaties voor de meeste mensen onbetaalbaar. Als het op mhp haar aankomt, zijn uw financiële uitgaven veel kleiner en is er veel meer tijd voordat u het moet opfrissen. Het is een win-winsituatie voor uw portemonnee en de uitstraling van uw haar!

micro haar pigmentatie is gemakkelijk te onderhouden

Er is geen onderhoud nodig als het gaat om mhp haar. U hoeft niet te investeren in dure producten of uw haar te verven om een blijvende geweldige look te krijgen. U moet echter alle delen van uw haar die van nature groeien, scheren als dit de algehele look die u wilt behouden bederft. Maar dat is een kleine prijs in vergelijking met andere beschikbare behandelingen.

  • Aanbieding!
    Micro haarpigmentatie, Permanent make up cursussen

    1 daagse cursus micro haar pigmentatie

    495,00 incl. 21% BTW
    Toevoegen aan winkelwagen

Wij zoeken een schoonheidsspecialiste!

Wil jij deel uitmaken van team op gebied van gespecialiseerde beauty opleidingen en behandelingen? En ook nog eens een goed salaris verdienen? Wellicht zijn wij op zoek naar jou!

De nadelen

Er zijn een paar slechte mhp-artiesten

Je moet heel voorzichtig zijn als het gaat om het selecteren van de artiest die je micropigmentatie van je haren doet. Zelfs als je een favoriete tattoo-artiest hebt, zullen ze waarschijnlijk niet worden getraind in dit zeer nauwkeurige en gedetailleerde werk. Zorg ervoor dat u de tijd neemt om de juiste mhp-artiest voor u te vinden en vraag om hun werk te zien. Ze werken meestal in een veel klinischere omgeving en hebben een bewezen staat van dienst op het gebied van indrukwekkend mhp-werk. Als je dit niet doet, loop je het risico dat een slechte artiest je haar voor een lange tijd zal veranderen.

Als je geen mhp meer wilt, kan het lastig zijn om het te verwijderen

mhp is in wezen een semi permanente tatoeage die 2 tot 6 jaar blijft zitten en we weten allemaal hoe moeilijk het is om tatoeages te verwijderen. Als het op mhp aankomt, is het proces vergelijkbaar en pijnlijk. Als u niet zeker weet of mhp geschikt voor u is, kunt u het beste wachten tot u het zeker weet, omdat het verwijderen ervan een grote hoofdpijn kan zijn.

Het is moeilijker om je uiterlijk te veranderen

Evenzo, hoewel het geweldig is dat micropigmentatie van de hoofdhuid is gemaakt om lang mee te gaan, kan dit het veranderen van je look een uitdaging maken. Als je iemand bent die ervan houdt om je haar te veranderen, is mhp behoorlijk beperkend, vanwege de semi-permanente aard, dus houd daar rekening mee voordat je ermee aan de slag gaat.

Dus daar heb je het! Zoals je kunt zien, zijn er enkele nadelen aan het kiezen van mhp haar, maar de voordelen wegen behoorlijk op. U moet echter altijd goed nadenken en een professional raadplegen voordat u mhp serieus overweegt als de juiste keuze voor u.

Correct uitgevoerd, en door een expert, kan mhp de oplossing zijn voor uw haarverlies om u het vertrouwen te geven dat u nodig hebt!

HERFSTDEAL
Gratis online cursus

Alleen in november

Gratis online cursus!

De hele maand november krijg je bij een beauty cursus van Huidspecialist Opleidingen een gratis online cursus naar keuze! 🎁

Wil jij je kennis uitbreiden op het gebied van beauty en huidverzorging? Dan is dit jouw kans! Bij Huidspecialist Opleidingen geloven we in continu leren en willen we het voor jou zo gemakkelijk mogelijk maken om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Dus, als je je inschrijft voor een van onze beauty cursussen tussen 1 november en 30 november, krijg je een GRATIS online cursus naar keuze! 📚💻

Of je nu geïnteresseerd bent in anti-aging, permanent ontharen, tattoo removal, pmu cursus of iets anders, we hebben een breed scala aan cursussen waaruit je kunt kiezen.

Investeren in jezelf en je carrière en word een expert in de beauty industrie, vergroot je kansen op succes!

Mis deze geweldige aanbieding niet – deze is alleen geldig in november! Neem vandaag nog contact met ons op en meld je aan voor een beauty cursus bij Huidspecialist Opleidingen. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je te helpen groeien in deze opwindende branche!

Bij het boeken van een van onze cursussen, wordt in overleg de gratis cursus samen met u ingepland. U hoeft hiervoor niets extra’s te doen bij de betaling.