Skip to content

Wenkbrauw cursus

Permanente make-up en microblading

Het beste van twee werelden

Voor degenen die al grip hebben gehad op permanente make-uptechnieken en op zoek zijn naar meer uitdaging – deze Wenkbrauw cursus zou perfect voor jou zijn.
Gecombineerde cursus van permanente make-up met behulp van een pmu pen om poeder wenkbrauwen te creëren, en het recreëren van hairstrokes met microblading techniek.

Gecombineerde wenkbrauw cursus pmu en microblading

We beginnen met permanente make-up en microblading geschiedenis en verschillende roterende machines en naalden, we zullen geleidelijk duiken in de theorie van kleuren, pigmenten en verschillende technieken van permanente make-up en microblading. Je krijgt de kans om te oefenen op live modellen met nauwlettend toezicht op onze coach, en we zullen het hebben over marketing- en bedrijfsbeheertools die nodig zijn om je eigen merk op te bouwen en bekendheid te krijgen. Aan het einde van de cursus en het voltooien van een examen, wordt u beloond met een permanente make-up en microblading cursuscertificering.

Training op maat wenkbrauw cursus

Bij de Huidspecialist opleidingen komen we tegemoet aan de individuele behoeften van elke student. Om die reden bieden we graag individuele training op maat aan voor elk programma dat we bij de Huidspecialist opleidingen aanbieden. Alle data en prijzen worden vermeld, afhankelijk van het programma of combinaties van programma’s die u kiest. Stuur ons een e-mail of bel ons voor meer informatie.

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau.