Skip to content

Wenkbrauw cursus

Permanente make-up en microblading

Het beste van twee werelden

Voor degenen die al grip hebben gehad op permanente make-uptechnieken en op zoek zijn naar meer uitdaging – deze Wenkbrauw cursus zou perfect voor jou zijn.
Gecombineerde cursus van permanente make-up met behulp van een pmu pen om poeder wenkbrauwen te creëren, en het recreëren van hairstrokes met microblading techniek.

Gecombineerde wenkbrauw cursus pmu en microblading

We beginnen met permanente make-up en microblading geschiedenis en verschillende roterende machines en naalden, we zullen geleidelijk duiken in de theorie van kleuren, pigmenten en verschillende technieken van permanente make-up en microblading. Je krijgt de kans om te oefenen op live modellen met nauwlettend toezicht op onze coach, en we zullen het hebben over marketing- en bedrijfsbeheertools die nodig zijn om je eigen merk op te bouwen en bekendheid te krijgen. Aan het einde van de cursus en het voltooien van een examen, wordt u beloond met een permanente make-up en microblading cursuscertificering.

Training op maat wenkbrauw cursus

Bij de Huidspecialist opleidingen komen we tegemoet aan de individuele behoeften van elke student. Om die reden bieden we graag individuele training op maat aan voor elk programma dat we bij de Huidspecialist opleidingen aanbieden. Alle data en prijzen worden vermeld, afhankelijk van het programma of combinaties van programma’s die u kiest. Stuur ons een e-mail of bel ons voor meer informatie.

  • Permanent make up cursussen

    Cursus wenkbrauw correctie

    950,00 incl. 21% BTW
    Toevoegen aan winkelwagen

HERFSTDEAL
Gratis online cursus

Alleen in november

Gratis online cursus!

De hele maand november krijg je bij een beauty cursus van Huidspecialist Opleidingen een gratis online cursus naar keuze! 🎁

Wil jij je kennis uitbreiden op het gebied van beauty en huidverzorging? Dan is dit jouw kans! Bij Huidspecialist Opleidingen geloven we in continu leren en willen we het voor jou zo gemakkelijk mogelijk maken om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Dus, als je je inschrijft voor een van onze beauty cursussen tussen 1 november en 30 november, krijg je een GRATIS online cursus naar keuze! 📚💻

Of je nu geïnteresseerd bent in anti-aging, permanent ontharen, tattoo removal, pmu cursus of iets anders, we hebben een breed scala aan cursussen waaruit je kunt kiezen.

Investeren in jezelf en je carrière en word een expert in de beauty industrie, vergroot je kansen op succes!

Mis deze geweldige aanbieding niet – deze is alleen geldig in november! Neem vandaag nog contact met ons op en meld je aan voor een beauty cursus bij Huidspecialist Opleidingen. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je te helpen groeien in deze opwindende branche!

Bij het boeken van een van onze cursussen, wordt in overleg de gratis cursus samen met u ingepland. U hoeft hiervoor niets extra’s te doen bij de betaling.