Skip to content

Wimperextension opleiding

De huidspecialisten in Valkenswaard heeft ervoor gekozen om uitsluitend met de ice diode laser systemen te werken.

Het proces van permanente wimperverlenging is een nauwgezet en zeer technisch proces. Een ongetraind oog kan deze procedure ernstig verstoren – daarom vereist het schoonheids professionals of schoonheidsspecialisten om correct te worden uitgevoerd. Het verschil tussen regelmatige valse wimpers of “falsies” en wimperextensions is dat terwijl valse wimpers als een enkele strip worden aangebracht, wimperextensions worden wimper voor wimper aangebracht om een langere en meer glamoureuze look te creëren. De Huidspecialist opleidingen kan je technieken en methoden leren tijdens de wimperextension opleiding die je voor je het weet een vliegende start kunnen geven in de wereld van een permanente cosmetische toepassing.

LEER VAN DESKUNDIGEN IN DE INDUSTRIE
Laat de opgeleide docenten en schoonheidsspecialisten van de Huidspecialist opleidingen u opleiden met behulp van een van de meest uitgebreide trainingen op de markt. Onze gecertificeerde professionals besteden de grootste zorg en geven kritische aandacht aan studenten om ervoor te zorgen dat ze elk concept dat wordt geïntroduceerd begrijpen. Door hands-on training en live demonstratie, leert u hoe het zit met het aanbrengen van wimperverlenging op de meest tijdbesparende en effectieve manieren mogelijk. Bovenal leer je wat echt belangrijk is tijdens de wimperextension opleiding: hoe je wimperextensions op een professionele en state-of-the-art manier aanbrengt.

TOEPASSING VAN WIMPERVERLENGING
Onze wimperextension opleiding voor beginners omvat een breed scala aan onderwerpen die je zullen helpen een professional te worden in het plaatsen van wimperextensions. Van de kernachtige maar uiterst belangrijke gezondheids- en veiligheidssector tot de daadwerkelijke toepassing van de extensions, we gaan indien nodig de diepte in om ervoor te zorgen dat u de procedure voor wimperextensions volledig begrijpt. Je leert over het verzorgen van wimperextensions nadat ze zijn aangebracht, het bijwerken van extensions en het verwijderen van de extensions, om maar een paar onderwerpen te noemen.

eyeliner correctie filler kliniek opleidingen

Word een expert in wimperverlenging

De wimperextension training is ontworpen door de Huidspecialist  opleiding om de gemiddelde, aspirant-permanente schoonheidsexpert direct in actie te brengen. Hands-on training is misschien wel de beste leerervaring, vooral voor wimperextensions. Leer van professionals in de branche die u willen onderwijzen in de kunst van wimper extensions. Volg je dromen om schoonheidsspecialiste te worden en schrijf je vandaag nog in voor wimperextension Training-programma.

Russische volume wimperextension

Russian volume wimperverlenging is een geavanceerde applicatietechniek. Als u gecertificeerd bent voor deze procedure, bent u zeker een voorsprong op de wimperextension markt. Russische wimperextension zorgen voor een grotere, krachtigere en meer dramatische look in een lichtgewicht gevoel en een delicaat ogend pakket. Bij volume wimpers worden 2 tot 6 extra fijne wimpers in een “waaier” gevormd en op elke individuele wimper van de klant geplaatst. Dit proces is ongelooflijk tijdrovend als het wordt gedaan door een ongetrainde hand. Dankzij Huidspecialist opleidingen kun je een expert zijn in Russische wimperextension en jezelf een voorsprong geven.

Volume wimperextension

Leer een voortreffelijke wimperverbeteringstechniek van Huidspecialist opleidingen. Lashlift krult natuurlijke wimpers met behulp van een permanent oplossing, waarbij elke wimper afzonderlijk wordt gelift, waardoor deze perfect is voor elke wimperlengte.

Wij zoeken een schoonheidsspecialiste!

Wil jij deel uitmaken van team op gebied van gespecialiseerde beauty opleidingen en behandelingen? En ook nog eens een goed salaris verdienen? Wellicht zijn wij op zoek naar jou!

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau.