Laserontharing

Laserontharing is een populaire behandeling die de diensten van elke schoonheidssalon of kliniek kan verbeteren en tegelijkertijd een hoog verdienpotentieel biedt.

Het voortdurende verlangen van consumenten naar haarvrije oplossingen stimuleert innovatie en vergroot de populariteit van laserontharingsbehandelingen.

Het kiezen van de juiste lasertechnologie voor uw cliënten is essentieel voor het succes en de winstgevendheid van uw kliniek, evenals voor de veiligheid en effectiviteit van de behandelingen. Met zoveel verschillende apparaten op de markt is het van belang om de belangrijkste verschillen tussen de beschikbare technologieën te begrijpen.

In deze tekst concentreren we ons op het onderscheid tussen viervoudige golflengtetechnologie enkelvoudige golflengtetechnologie. De kracht van vier is simpelweg groter dan die van één. De viervoudige golflengtecombinatie is een relatief nieuwe innovatie.

Bekijk onze cursus permanent ontharen met Diode Ice Laser

Hier volgt een overzicht van de belangrijkste golflengtes in de lasertechnologie:

– Alexandriet (755 nm): Deze golflengte heeft het grootste absorptievermogen van melaninechromofoor en is geschikt voor diverse haartypes en kleuren, vooral dun en licht haar.

– Diode (808 nm): Zeer effectieve golflengte voor donkere huidtypes, met de beste resultaten voor huidtypes I tot IV.

– ND: YAG (1064 nm): Langere golflengte diepere follikels kan bereiken en geschikt is voor donkere huidtypes.

– Diode 940 nm: Zeer effectieve golflengte voor ingegroeide en oppervlakkige haren.

Moderne lasers zoals de 4D Eos-diode ice laser combineren deze verschillende golflengten voor uitstekende resultaten. Door middel van volumetrische verwarming van het huidweefsel verandert de stamcelfunctie van het haar en wordt de hergroei beïnvloed.

Een belangrijk verschil tussen lasers met viervoudige enkele golflengten is de werkingswijze. 4D Eos-diode ice laser maakt gebruik van een bewegingsprotocol voor snelle, comfortabele en effectieve ontharing op de meeste huidtypes, terwijl letsel aan omliggend weefsel wordt vermeden.

De 4D Eos-diode ice laser is ontworpen voor pijnloze en effectieve ontharing, met een handstuk dat over de huid glijdt voor volledige dekking en een contactkoelsysteem voor cliëntcomfort. Deze geavanceerde technologie biedt een veilige, snelle en effectieve oplossing voor laserontharing.

Waarom kiezen voor de 4D Eos-diode ice laser?

– Viervoudige golflengtetechnologie
– Drie-in-één applicatie
– Contactkoelsysteem voor optimaal cliëntcomfort
– Geschikt voor de meeste huidtypes
– Geen verbruiksartikelen
– Lage behandelkosten
– Vrijwel pijnloze behandeling
– Eenvoudig te bedienen