“Wij bij de Huidspecialisten geloven in de ontwikkeling van solide partnerschappen.

Samen staan we sterker, dat vormt de basis van ons Franchisesysteem. De groei van onze Franchisenemers vormt de basis voor onze groei, en door samen te werken kent ons potentieel geen grenzen. Wij streven naar langdurige, solide en transparante samenwerkingen met onze Franchisenemers, leveranciers en medewerkers.

Opleiding & training

Ons beauty trainingsprogramma is door de jaren heen geperfectioneerd en staat op een niveau dat ongeëvenaard is in onze branche. Ons hoofddoel is om onze gasten telkens weer een uitzonderlijke ervaring te bieden. Gedurende het hele trainingsprogramma, en daarna als Franchisenemer, word je ondersteund door onze medewerkers. Hun belangrijkste rol is om Franchisenemers voor te bereiden om de kwaliteit en service te maximaliseren, waardoor ook de omzet en winst gemaximaliseerd kunnen worden.

Het uitgebreide trainingsprogramma is onderdeel van het selectieproces. De duur varieert van drie tot zes maanden, afhankelijk van relevante werkervaring. Het programma kan voltijds worden gevolgd en bestaat uit zowel theoretische als praktische onderdelen in het beauty instituut. Eventueel kan het trainingsprogramma ook parttime worden gevolgd.

Ondersteuningssysteem

Wanneer je eigen Huidspecialist opleidingsinstituut en beauty kliniek opent, werk je voor jezelf, maar nooit alleen. De kracht van onze solide organisatie helpt je om een succesvolle Franchisenemer bij De Huidspecialisten te worden.

Je bezit je eigen bedrijf en plukt zodoende de vruchten van jouw inspanningen. Hoewel je zelf verantwoordelijk bent voor je eigen succes, word je niet aan je lot overgelaten. Je krijgt toegang tot een uitgebreid ondersteuningssysteem en geniet van de voordelen van ons merk. De Huidspecialisten biedt ondersteuning om jouw bedrijf tot een succes te maken, van operationele ondersteuning tot support en advies op het gebied van marketing, human resources, training, apparatuuronderhoud en inkoop. Wij bieden je alle tools om het succes van je bedrijf te vergroten. Ons doel is om tijdig te reageren op de behoeften van onze Franchisenemers binnen een transparante zakelijke relatie die gericht is op samenwerking.

Benodigde investering

Net als bij het investeren in een bedrijf, is het worden van Franchisenemer bij De Huidspecialisten een verbintenis voor de lange termijn. Om ervoor te zorgen dat de samenwerking met onze Franchisenemers voor beide partijen een succes wordt, hebben we een uitgebreid en intensief selectieproces opgezet. Het succes van De Huidspecialist Opleidingen en Beauty behandelingen wordt immers bepaald door het succes van onze Franchisenemers. Lees hieronder meer over het proces om Franchisenemer te worden.

Wat heb je nodig?

Franchisenemers van De Huidspecialisten hebben verschillende achtergronden, maar delen een sterke ondernemersgeest. In de huidige werkomgeving zijn goede communicatie- en leiderschapsvaardigheden een belangrijke voorwaarde voor succes. Bij De Huidspecialisten werk je met medewerkers van verschillende leeftijden en culturele achtergronden.

Het is geen vereiste om eerder een eigen bedrijf te hebben gehad of ervaring te hebben in de beautybranche. Ons uitgebreide trainingsprogramma helpt je om goed voorbereid te zijn op het exploiteren van een Huidspecialist opleidingsinstituut en beautysalon.

Minimale vereisten

Je bent bereid om:

  • Een vrij eigen vermogen te investeren, dat kan variëren tussen €15.000,- en €47.000,-.(afhankelijk van welke beautylessen en/of behandelingen jij wil geven in jouw salon)
  • Deelname aan een uitgebreid trainingsprogramma: jij bent bereid om de kennis en vaardigheden op te doen over alles wat met het runnen van een beauty opleidingsinstituut en beauty salon te maken heeft.

Hoe werkt het?

Het selectieproces begint met het volledig invullen van het online aanvraagformulier. Onderdeel van het selectieproces zijn meerdere gesprekken met medewerkers van De Huidspecialisten opleidingen, een ‘On the Job Experience’ van 5 dagen om te kijken of het beauty Franchisenemerschap echt bij jou past. Ook wordt gevraagd om een Verklaring Omtrent het Gedrag en kunnen referenties worden benaderd. Een onderzoek naar de beschikbare financiële middelen van kandidaten kan ook onderdeel van de procedure uitmaken. Als deze stappen positief verlopen, volgen kandidaten het uitgebreide trainingsprogramma. Na aanmelding zullen we de kandidaten informeren over alle details van het selectieproces.

Trainingsprogramma

Je bent bereid om op eigen kosten een uitgebreid trainingsprogramma te volgen van drie tot zes maanden (afhankelijk van de relevante vooropleiding en werkervaring). Bij voorkeur wordt het trainingsprogramma fulltime (35-38 uur per week) gevolgd. In overleg kan het trainingsprogramma ook in deeltijd worden gevolgd (20 uur per week), maar dan zal de duur van het totale trainingsprogramma oplopen tot ongeveer negen maanden. Het trainingsprogramma is erop gericht om je klaar te maken om als Franchisenemer toe te treden tot het Huidspecialisten systeem. Het volgen van het trainingsprogramma wordt gezien als jouw eerste investering om Franchisenemer bij De Huidspecialisten te worden.”

Ben je geïnteresseerd om lid te worden van de Huidspecialisten Familie? Meld je dan nu aan door het aanmeldformulier in te vullen.