Skip to content

Nieuw!

Cursus permanent ontharen met de Eos ice Diode laser

Cursus Definitief ontharen met de EOS diode ice laser 4 golflengtes

Wil je als beautyspecialiste definitief ontharen met de krachtigste laser die er op dit moment is? Dan mag je de Eos Diode ice met 4 golflengtes niet missen!

De nieuwste en meest innovatieve apparatuur en de meest moderene technieken, zonder de grote uitgave.

Ben jij een man met de droom om schoonheidsspecialist of Huidspecialist te worden? Bij Huidspecialist Opleidingen bieden wij gespecialiseerde beauty & Huid verbeterende opleidingen voor mannen die willen werken in de beautybranche.

Gespecialiseerde beauty trainingen voor de mannenhuid

Je kunt bij Huidspecialist Opleidingen speciale beauty trainingen volgen om de huid en lichaam van mannen te verzorgen. Of het nu gaat om basisverzorging, huidvernieuwing, of het verbeteren van onregelmatigheden zoals acne, wij hebben de juiste trainingen voor jou.

Word een beauty specialist en start je eigen beautyshop of beautykliniek gericht op mannen. Met de juiste kwalificaties zorg jij ervoor dat mannen de beste behandeling krijgen voor hun huid. Met hoogwaardige apparatuur, de juiste kennis en een vriendelijke sfeer wordt elke behandeling al snel een aangename ervaring.

Verzorging van mannenhuid

Onze opleidingen zijn specifiek gericht op de verzorging van mannenhuid en het behandelen van mannen. Naast cursussen over gezichtsbehandelingen voor heren, bieden wij ook trainingen aan op het gebied van ontharen  voor mannen met bijvoorbeeld de diode ice laser en huidverbeteringstechnieken zoals Acne Care behandelingen of Micro Peeling met Microdermabrasie technologie.

Bij Huidspecialist Opleidingen bieden wij speciale huidverzorgingscursussen die gericht zijn op de mannenhuid. In de moderne wereld is het voor mannen steeds belangrijker om er goed verzorgd uit te zien en goed voor zichzelf te zorgen. Waarom zouden alleen vrouwen naar de schoonheidsspecialiste mogen gaan als mannen ook kunnen profiteren van gespecialiseerde huidverzorging?

Mannelijke schoonheidsspecialist

Een gezonde huid draagt bij aan een verzorgde uitstraling en past bij een gezonde levensstijl. Door te investeren in een goede huidverzorging bij een mannelijke schoonheidsspecialist, kun je dagelijks stralen en er tiptop uitzien. Vanuit de gedachte dat een gezonde huid van binnenuit begint, zorgt een mannelijke schoonheidsspecialist ervoor dat jouw huid van binnen én van buiten gezond is.

Soorten behandelingen

Huidproblemen zoals onzuiverheden en ingegroeide baardharen worden professioneel aangepakt, zodat je als herboren deur uitgaat met een verzorgde uitstraling. Bij Huidspecialist Opleidingen kun je terecht voor verschillende huidverzorgingscursussen, waaronder basisverzorging, acnebehandelingen en huidverstevigende behandelingen. Leer alles over het verwijderen van onzuiverheden, wenkbrauwverzorging en houd je huid glad en gezond.

Wanneer de huid straalt van je client en hij zich weer fris voelt, is het tijd om je totale look compleet te maken. Creëer een mannelijke sfeer waar je wordt verzorgd en weer netjes en fris naar buiten stapt. Wil jij een totale ‘clean’ look bereiken in jouw beautyshop? Ga dan voor de complete behandeling bij Huidspecialist Opleidingen en maak indruk met jouw verzorgde uitstraling.

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau.