Leer DIRECT onder de beste docenten van Nederland, om een Certificeert Microblade expert te worden!

De Filler kliniek opleidingen biedt Microblading cursus voor studenten om de technieken en de kunst van het microblading te oefenen met praktische ervaring.

De microblading cursus is ontworpen voor beginners en ervaren pmu specialisten, de cursus wordt voor iedereen aanbevolen. Onze eendaagse cursus en is onderverdeeld in 2 secties. U krijgt in de ochtend eerst theorie les, om onder begeleiding van de instructeur na het oefenen op kunsthuid s’middags op een model te werken. Na het afronden van de microblading cursus krijgen de cursisten een certificaat.

Meld je nu aan voor een cursus Microblading

De Filler kliniek opleidingen is een van de meest erkende en vertrouwde Microblading & PMU opleiding insituten. Onze cursussen bieden onderwijs van de hoogste kwaliteit met behulp van de modernste technieken en producten.

De master-instructeurs van de Filler kliniek opleidingen zijn toegewijd en gepassioneerd in het helpen van de studenten om te slagen door alle kennis en branchegeheimen te delen tijdens de cursus microblading, zodat studenten hun vak onder de knie kunnen krijgen en een succesvol bedrijf kunnen opbouwen in de Microblading & PMU-industrie.