Skip to content

Fillers met pistool of mesogun, wel of niet doen?

Steeds vaker krijgen we vragen over of het veilig is om lip fillers te injecteren met een mesogun . Is de techniek wel goed en is het veilig? Wij leggen het je graag uit, zodat je daarna zelf de keuze kunt maken.

Lippen opvullen met een pistool?

De mesogun is ontwikkeld om de juiste dosering van fillers of skinboosters te injecteren. Hierbij wordt met een mesogun van de fillerkliniek op de juiste diepte voorzichtig de afgestelde dosering in de lip geïnjecteerd. De mesogun van de Filler kliniek zet niet meer prikjes dan een arts zou zetten als hij niet met een canule zou werken( botte lange naald). Dit werkt dus niet veel anders dan een arts. Wat wel overgelaten moet worden aan plastisch chirurgen zijn de traangoten en neusfillers.

Redenen om een lipfillers met mesogun te doen

 1. Je krijgt altijd een symetrische lippen
  Met de mesogun van de Filler Kliniek wordt de juiste dosering afgesteld in de lippen.
 2. Minder zwelling
  Doordat wij niet meer prikjes geven dan een arts zwelt de lip niet zo veel. Minder zwelling en kortere hersteltijd.
 3. Minder blauwe plekken
  Bij een filler behandeling wordt er precies gewerkt waarbij we opletten waar de adertjes zitten en wanneer er toch een adertje geraakt wordt, nemen we genoeg tijd om deze dicht te drukken. Daarnaast werken we na de behandeling met Alhydran en koud kompressen. Een brandwonden en littekencremé die ervoor zorgt dat er minder blauwe plekken en littekentjes optreden.
 4. Specifieke wensen zijn mogelijk
  Met de mesogun van de Filler Kliniek kunnen specifieke wensen en contouren worden vervuld.
 5. Schoonheidsspecialiste
  De behandeling met de mesogun wordt uitgevoerd door een schoonheidsspecialiste, huidtherapeute, piercer die continu met naalden en gezichtscontouren bezig zijn. Ze nemen de tijd en u bent geen getal dat maar binnen komt lopen.
 6. Kwaliteit fillers
  De behandelingen met de mesogun van de Filler Kliniek zijn vaak iets goedkoper en de Filler Kliniek werkt met dezelfde fillers als een arts. Filler die wij gebruiken zijn FDA gekeurd juvederm, stylage, restylane, teosyal, Saypha.

Ga voor een fillersbehandeling altijd naar een mesogun specialist die werkt met goede en veilige merken fillers. Wil je meer informatie over de cursussen of heb je een vraag stuur dan een mailtje naar de Filler Kliniek info@huidspecialistopleidingen.nl bellen kan natuurlijk ook naar: 0492-836912

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau.