Skip to content

Nieuwe Franchisenemers van Huidspecialist Opleidingen in Limburg: Veronique en Iris

Met trots verwelkomt Huidspecialist Opleidingen Limburg twee nieuwe franchisenemers: Veronique en Iris! Deze gepassioneerde huidspecialisten zijn bekend om hun zachte karakter, eindeloze geduld en hun toewijding aan body art. Met hun komst versterkt hun expertise ons team en bieden we nog betere opleidingen voor iedereen die geïnteresseerd is in piercings en tattoo’s.

Kennis en ervaring

Veronique en Iris hebben een unieke combinatie van kennis en ervaring in de branche. Hun piercing opleidingen behoren tot de meest vertrouwde en gekwalificeerde in Nederland, een bewijs van hun professionaliteit en vakmanschap. Hun brede kennis leidt tot zorgvuldig samengesteld lesmateriaal, dat de basis vormt voor hun trainingen.

Huidintegriteit en infectiepreventie

Beide specialisten hebben diverse seminars en trainingen gevolgd, waardoor ze niet alleen deskundig zijn op het gebied van piercings en tattoos, maar ook op het gebied van gezondheid en veiligheid, huidintegriteit en infectiepreventie. Deze kennis stelt hen in staat om hun leerlingen grondig voor te bereiden op alle aspecten van het vak.

Persoonlijke aandacht voor de cursisten

Wat Veronique en Iris bijzonder maakt, is hun focus op persoonlijke aandacht voor de cursisten. Ze begrijpen dat elke leerling anders is en hebben de capaciteit om hun lesstijl aan te passen aan de behoeften van hun studenten. Deze flexibiliteit, in combinatie met hun geduldige benadering, maakt elke cursus uniek en waardevol.

Met hun integriteit en passie voor body art zijn Veronique en Iris een waardevolle aanvulling voor Huidspecialist Opleidingen in Limburg. We kijken ernaar uit om samen met hen de volgende generatie huidspecialisten te inspireren en op te leiden.

Kom en ontdek de wereld van body art met Veronique en Iris! Schrijf je in voor hun opleidingen en laat je begeleiden door twee van de beste in het vak

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau.