Skip to content

opleiding permanente make up

Er is nog nooit een betere tijd geweest om een permanente make-upartiest te zijn en deze snelle en bevredigende industrie te betreden.

De vraag stijgt, salons werven en bekwame technici hebben het potentieel om zeer lucratieve salarissen te verdienen en hun eigen baas te worden

Bij de huidspecialist opleiding permanente make up leer je van de besten in de branche, met behulp van de allerbeste apparatuur om je de ervaring, kennis en vaardigheden te geven die je onderscheiden van je concurrenten. We hebben een totaal nieuw trainingsaanbod voor 2022, met nieuwe cursussen, nieuwe producten en een totaal uniek opleiding permanente make up concept. allemaal in een gloednieuwe trainingsomgeving!

Beginnerstrainingen

Deze cursussen zijn ontworpen voor nieuwkomers in de wereld van permanente make-up – zelfs degenen zonder ervaring of zonder schoonheidsachtergrond – of degenen die nieuw zijn in een specifieke permanente make-upbehandeling. Onze opleiding permanente make up beginnerstrainingen richten zich evenzeer op theorie, techniek en praktische vaardigheden, en bieden u de kennis en apparatuur die u nodig hebt om uw carrière een kickstart te geven en een zelfverzekerde permanente make-up- of microblading kunstenaar te worden.

Het voltooien van je fundamentele beginnerstraining is de eerste stap in ons Professional Program dat je begeleidt van een beginner, tot gemiddeld, gevorderd en uiteindelijk Master artist. Als master artist ben je in staat om je eigen kenmerkende technieken te ontwikkelen en je eigen masterclasses te organiseren

Wenkbrauwen zijn een big business en ongetwijfeld de meest gevraagde Permanente Make-up behandeling. Ze zijn een must-have in uw klantenaanbod, maar veel nieuwe artiesten zijn alleen gespecialiseerd in dit ene gebied. Als u ook Permanente Eyeliner en  Lip Blush kunt aanbieden, onderscheidt u zich van uw concurrenten en kunt u echt het volledige pakket voor uw klanten leveren.

Permanent make up cursus

Opleiding permanente make up

Zodra je de fundamentele kunst van cosmetisch tatoeëren onder de knie hebt en je certificaat hebt behaald (of je hebt elders beginnerscursussen voltooid), kun je je professionele ontwikkeling bevorderen door je in te schrijven voor een van onze tussentijdse cursussen.

Skill Up opleiding permanente make up

ontworpen om u te helpen uw vaardigheden aan te scherpen en te ontwikkelen, deze cursussen verbeteren hoe u momenteel werkt en introduceren nieuwe technieken om u naar een hoger niveau te tillen.

Mannelijke wenkbrauwen

het zijn niet alleen vrouwen die een deskundige hand nodig hebben om hun wenkbrauwen permanent perfect te maken, Boy Brows worden snel steeds meer gevraagd en door deze behandeling aan uw servicelijst toe te voegen, verdubbelt u de grootte van uw potentiële markt!

Micro haarpigmentatie

Als de snelst groeiende sector van de Permanent Makeup-industrie, worden micro haarpigmentatie behandelingen gebruikt om haaruitval en dunner wordend haar voor zowel mannen als vrouwen te verbergen.

Opleiding permanente make up

Permanente make-up is een van de snelst groeiende sectoren van de schoonheidsindustrie en als je eenmaal klaar bent met je fundamentele trainingen, bent begonnen met het opbouwen van je klantenbestand en de middelen hebt verkend die online voor je beschikbaar zijn, kun je je vaak overweldigd voelen door de instroom van nieuwe informatie. Wil je graag meer persoonlijke uitleg, maak dan snel een afspraak bij de Huidspecialist opleidingen.

Wij zoeken een schoonheidsspecialiste!

Wil jij deel uitmaken van team op gebied van gespecialiseerde beauty opleidingen en behandelingen? En ook nog eens een goed salaris verdienen? Wellicht zijn wij op zoek naar jou!

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau.