Skip to content

Over Cursus carbon incl. startpakket & carbonlaser

3.940,00 incl. 21% BTW

Actieprijs nog 15 dagen geldig.
Eindhoven

Gratis extra cursus - December Actie!

Maak je klaar om te stralen deze feestdagen met de geweldige kerstactie van Huidspecialist Opleidingen! Bij aankoop van beautyapparatuur met cursus, ontvang je een tweede cursus naar keuze helemaal gratis als extra cadeau. Of je nu geïnteresseerd bent in huidverjonging, lasertherapie of iets anders, er is een scala aan cursussen waaruit je kunt kiezen. Geef jezelf het beste cadeau deze kerst en begin het nieuwe jaar met nieuwe kennis en vaardigheden in de beautybranche. Deze speciale aanbieding is alleen geldig gedurende de feestperiode, dus wacht niet te lang en profiteer nu van deze unieke kans!

Gratis extra cursus - December Actie!

Maak je klaar om te stralen deze feestdagen met de geweldige kerstactie van Huidspecialist Opleidingen! Bij aankoop van beautyapparatuur met cursus, ontvang je een tweede cursus naar keuze helemaal gratis als extra cadeau. Of je nu geïnteresseerd bent in huidverjonging, lasertherapie of iets anders, er is een scala aan cursussen waaruit je kunt kiezen. Geef jezelf het beste cadeau deze kerst en begin het nieuwe jaar met nieuwe kennis en vaardigheden in de beautybranche. Deze speciale aanbieding is alleen geldig gedurende de feestperiode, dus wacht niet te lang en profiteer nu van deze unieke kans!

In het pakket zitten de volgende onderdelen:

Dagopleiding
Duur van de opleiding:
Lestijden: 10:00-15.00 uur
Modellen  1 voor praktijk

Wat bieden wij:

Voor iedereen toegankelijk

Gelijk aan MBO niveau. Voor deze cursus is geen verplichte vooropleiding nodig.

Waardevol diploma

Incl. examen. Niet geslaagd? Gratis herexamen.

Voorziening

Koffie, thee water zijn inbegrepen.

Doelstelling

De cursus én de apparatuur zijn bedoeld ter uitoefening in beroep of bedrijf.

Kwalitatief hoogstaand onderwijs

Ons cursusmateriaal wordt voortdurend up-to-date gehouden en aangevuld met de laatste wetgevingen en belangrijke evoluties in je vakgebied.

Geen onvoorziene kosten

Kant en klare pakketten.

Apparatuur leasen

De nieuwste en meest innovatieve apparatuur, zonder de grote uitgave.

Cursus carbon behandeling

Bij de carbon laser cursus leer je de manieren om grove poriën, een doffe teint, mee-eters of acne te verminderen. Met deze niet-invasieve behandeling ontdekt je een nieuwe glans op de huid van je klanten. Ook bekend als een “Hollywood Facial” of een “China Doll”-behandeling, vermindert de carbon gezichtsbehandeling met carbonlaser het verschijnen van vlekken,

 • onvolkomenheden
 • fijne lijntjes
 • rimpels
 • verbetert de stevigheid en het algehele uiterlijk van de huid.
 • Het is een geweldige anti-verouderingsbehandeling voor gezicht, nek, rug, handen en borst.

Geavanceerde technologie. Uitstekende resultaten. De Laser Peel werkt op een veilig maar effectief energieniveau voor opmerkelijke, langdurige resultaten. Het is effectief voor alle huidskleuren en ideaal voor een door de zon beschadigde huid. Artsen hebben zelfs opgemerkt dat de Laser Facial de oppervlaktelagen van de huid exfolieert, zodat u voelt dat uw huid strakker en soepeler is.

Is de Carbon Laser gezichtsbehandeling voor alle huidtypes?

De Carbon Laser gezichtsbehandeling kan veilig worden gebruikt op alle huidtypes. Een gezichtsbehandeling met carbonlaser is een pijnloze, niet-invasieve behandeling om het uiterlijk van de huid te verbeteren. de behandeling heeft ook geen downtime en is een aanvulling voor in de salon.

Carbon laser

De Carbon laser Peel behandeling wordt uitgevoerd met behulp van de yag laser. De yag carbonlaser  is een krachtig, drievoudig Nd:YAG-lasersysteem met Q-Switched, Long Pulsed werkingsmodi. Het biedt een verscheidenheid aan lasergolflengten, een korte pulsduur en een reeks applicators met verschillende spotgroottes.

Door gebruik te maken van de 1320 nm golflengte kun je veilig je clienten een carbon laser peeling geven. De Carbon Peel-behandeling begint met het aanbrengen van een laag actieve kool op het hele gezicht. De zwartgekleurde crème dient als een exogene kunstmatige chromofoor of foto-enhancer, om de fotothermische en foto akoestische effecten van de laser op het te behandelen gebied te versterken.

Tattoos verwijderen met de yag laser

Met de Yag laser kun je niet alleen carbon behandelingen geven maar de laser is voorzien van 3 verschillende golflengtes, waarmee je ook tattoos kunt verwijderen:
1064nm:  Hiermee kun je donkere  (blauw, zwart) inktsoorten effectief verwijderen.
532nm: Met de 532nm verwijder je gekleurde inktsoorten.
1320nm: De 1320 golflengte wordt gebruikt voor de carbon laser peeling

Inhoud carbon laser peeling opleiding:

Zeer praktijkgericht:

Theorie:

 • Huidanalyse o.a. aandoeningen
 • Oppervlakte desinfecteren
 • Huidverjonging en versteviging
 • Verhelpen o.a. wijnvlekken, pigmentvlekken, couperose, spider naevi, besenreiser en schimmelnagels
 • Acné verminderen
 • Instellen yaglaser
 • Onderscheiden van lenzen
 • Behandelplan opstellen
 • Indicaties en contra-indicaties

Praktijk:

 • Model voor carbonbehandeling

Certificaat

Certificering wordt verleend na succesvolle afronding. Aan het einde van de cursus wordt een examen afgenomen waarbij een voldoende wordt behaald van 80%. U kunt dit examen zo vaak opnieuw afleggen als nodig is om te slagen. Na afronding van de opleiding ontvangt u één certificaat.

Verplichte voorkennis of opleiding

U heeft voor deze cursus geen verplichte vooropleiding nodig

YouTube video

Lease & gespreid betalen

Lease-optie voor apparatuur: Investeer slim in jouw toekomst
Wij begrijpen ook dat het aanschaffen van apparatuur kan leiden tot aanzienlijke investeringen. Daarom bieden we de mogelijkheid van een lease-optie voor de benodigde apparatuur aan vanaf €5000,-. Dit stelt jou in staat om te investeren in hoogwaardige apparatuur zonder direct grote kapitaaluitgaven te doen. Met de lease-optie kun je de apparatuur gebruiken tijdens je opleiding en vervolgens de lease voortzetten zodra je je eigen praktijk hebt opgestart. Het biedt flexibiliteit en maakt het mogelijk om stap voor stap te groeien als huidspecialist, zonder dat je je financieel zwaar hoeft te belasten.

Bij ons is het mogelijk om gespreid te betalen voor zowel de cursus als de benodigde apparatuur. Met onze flexibele betalingsoptie, kun je de kosten spreiden over meerdere termijnen, waardoor de financiële druk verlicht wordt. Of je nu kiest voor een maandelijkse of kwartaalbetaling, je hebt de controle over je betalingen en kunt je focussen op je leertraject. Zo wordt het behalen van nieuwe vaardigheden toegankelijker dan ooit tevoren.

Afgestudeerd bij de Huidspecialist opleidingen

Als je eenmaal student bent, ben je student voor het leven. We bieden ook na de training ondersteuning aan al onze studenten, eenmaal afgestudeerd aan een van onze opleidingen,  krijg je de ondersteuning die nodig is om een succesvolle behandeling neer te zetten in je salon.

Waarom kiezen voor de Huidspecialist opleidingen?

 • Kwalitatieve opleidingen
 • Betaalbare prijzen
 • Duidelijke uitleg
 • Persoonlijke begeleiding
 • Gratis examen (intern)
 • Lessen in kleine groepen of privéles
 • Gerenommeerde vakdocenten

Verplichtingen behandeling

Verplichtingen behandeling: Bij het uitvoeren van behandelingen met invasieve apparatuur  is het belangrijk om te voldoen aan de nieuwe wetgeving WTZA (Wet toetreding zorgaanbieders). Deze wet is van kracht om de kwaliteit en veiligheid van zorg te waarborgen. Als zorgaanbieder ben je verplicht om aan bepaalde eisen te voldoen en te voldoen aan de gestelde normen. Voor meer gedetailleerde informatie, verwijzen wij je graag naar de volgende link: Regelgeving behandelingen Tijdens de cursus zullen we uitgebreid aan je uitleggen waar je aan moet voldoen.

 

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau.