Skip to content

Over Cursus Huidverbetering (multifunctioneel 4 in 1 apparatuur) rebooster

4.540,00 incl. 21% BTW

Eindhoven

Gratis extra cursus - December Actie!

Maak je klaar om te stralen deze feestdagen met de geweldige kerstactie van Huidspecialist Opleidingen! Bij aankoop van beautyapparatuur met cursus, ontvang je een tweede cursus naar keuze helemaal gratis als extra cadeau. Of je nu geïnteresseerd bent in huidverjonging, lasertherapie of iets anders, er is een scala aan cursussen waaruit je kunt kiezen. Geef jezelf het beste cadeau deze kerst en begin het nieuwe jaar met nieuwe kennis en vaardigheden in de beautybranche. Deze speciale aanbieding is alleen geldig gedurende de feestperiode, dus wacht niet te lang en profiteer nu van deze unieke kans!

Gratis extra cursus - December Actie!

Maak je klaar om te stralen deze feestdagen met de geweldige kerstactie van Huidspecialist Opleidingen! Bij aankoop van beautyapparatuur met cursus, ontvang je een tweede cursus naar keuze helemaal gratis als extra cadeau. Of je nu geïnteresseerd bent in huidverjonging, lasertherapie of iets anders, er is een scala aan cursussen waaruit je kunt kiezen. Geef jezelf het beste cadeau deze kerst en begin het nieuwe jaar met nieuwe kennis en vaardigheden in de beautybranche. Deze speciale aanbieding is alleen geldig gedurende de feestperiode, dus wacht niet te lang en profiteer nu van deze unieke kans!

In het pakket Rebooster zitten de volgende onderdelen:

 • Opleidingsboek
 • Rebooster apparaat
 • 1x Certificaat
 • Informatiepakket en vragenformulier voor de cliënt
 • gebruik reinigingsproducten (Merk: Klapp: milk, tonic, enzyme peeling)
 • Gebruik verzorgingsproducten & materialen ( serum, croma mask green tea / hyaluron mask, optrek syringe plus naalden)
 • Gebruik producten, hygiëne materialen & Linnengoed
 • Nazorg voor het modellen
 • Dagopleiding
  Duur van de opleiding: 1 dag
  Lestijden: 10:00-16.00 uur
  Modellen  1 voor praktijk

Wat bieden wij:

Voor iedereen toegankelijk

Gelijk aan MBO niveau. Voor deze cursus is geen verplichte vooropleiding nodig.

Waardevol diploma

Incl. examen. Niet geslaagd? Gratis herexamen.

Voorziening

Koffie, thee water zijn inbegrepen.

Doelstelling

De cursus én de apparatuur zijn bedoeld ter uitoefening in beroep of bedrijf.

Kwalitatief hoogstaand onderwijs

Ons cursusmateriaal wordt voortdurend up-to-date gehouden en aangevuld met de laatste wetgevingen en belangrijke evoluties in je vakgebied.

Geen onvoorziene kosten

Kant en klare pakketten.

Apparatuur leasen

De nieuwste en meest innovatieve apparatuur, zonder de grote uitgave.

De rebooster is een 4 in 1 beauty apparaat. Waarmee je verschillende behandelingen kunt uitvoeren. Tijdens de cursus zullen we de verschillende soorten behandelingen en technieken uitleggen, waardoor je meerdere op maat gemaakte Huid verbeterende en huid verstrakkende behandelingen met het beste resultaat aan je cliënten kunt geven.

Dermolift behandeling

>Dermolift HO(O2) Waterstof + UV Blauwe LED-405nm/RODE LED-630nm
Waterstof heeft anti-oxidatieve effecten en het combineert met vrije radicalen in het menselijk lichaam en zet het om in water, wat de vrije radicalen in het lichaam met 30% kan verminderen. Door de vrije radicalen te verwijderen, laadt de huid direct op, remmen we de huidveroudering en voorkomen pigmentatie. Herstel huidcellen en rem de aanmaak van melanine. Activeert de cel activiteit en versnelt de productie van collageen. Voorkom huidveroudering en verbeter rimpels.

Aqua Facial

Deze geavanceerde apparatuur maakt gebruik van gezuiverd water dat gescheiden wordt in waterstof- (H2) en zuurstofmoleculen (O2). Dit biedt ongekende mogelijkheden op het gebied van huidverbetering en huidverjonging: In één uitgebreide behandeling verzorgt de Hydra Facial een intensieve hydratatie en huidverjonging en geeft daarnaast een ultieme, voedingsrijke boost dankzij de speciale essences voor uiteenlopende huidproblemen.

Het resultaat: Een ultra-schone, stralende huid die tot in de diepste huidlagen gehydrateerd is. De behandeling heeft bovendien een huid-verjongend effect dat meteen zichtbaar is: zonder downtime, vervellingen of andere bijwerkingen. En dat alles dankzij de kracht van zuiver water!

LED lichttherapie?

LED lichttherapie is een niet-invasieve behandeling die wordt gebruikt om verschillende huidproblemen te behandelen, waaronder acne, rimpels en pigmentatie. Het werkt door middel van lichtgolven die de huidcellen stimuleren en de productie van collageen en elastine verhogen, wat kan leiden tot een gladdere, stevigere en jonger uitziende huid. LED lichttherapie kan ook helpen bij het verminderen van ontstekingen en roodheid, waardoor het een effectieve behandeling is voor mensen met acne of rosacea.

Het kan ook het uiterlijk van donkere vlekken en verkleuringen verminderen, waardoor de huid een egaler uiterlijk krijgt. De werking van licht op onze huid is door wetenschappelijk onderzocht en bewezen. Het licht zorgt voor biologische en chemische reacties in de huid. Al het licht wordt door de mitochondrium (de energiecentrale van de cel) geabsorbeerd. De ontstane energieproductie stimuleert de aanmaak van enzymen. De fibroblasten in de huid worden geprikkeld om weer of meer collageen, hyaluronzuur en elastine aan te maken. Ook het afweermechanisme in de huid wordt verbeterd. De golflengte van het licht, uitgedrukt in nanometers (nm) bepaalt wat er in de huid gebeurt. Zo zorgt het rode licht (650nm) voor huid- en spierversteviging en vermindering van pigmentatie. Het blauwe licht (405 nm) zorgt voor minder couperose, rosacea, ontstekingsreacties, ruimt deze sneller op en reguleert de talgproductie.

Gezichtsbehandeling met bio stroom is een populaire cosmetische behandeling die gericht is op het verbeteren van de algehele uitstraling en gezondheid van de huid. Bio stroom is een veilige, pijnloze en niet-invasieve behandeling die gebruik maakt van elektrische stroom om de gezondheid van de huid te verbeteren.

Bio-stroom behandeling

Bio stroom wordt vaak gebruikt in de schoonheidsindustrie en is een effectieve manier om de teint van de huid te verbeteren en fijne lijntjes en rimpels te verminderen. De behandeling werkt door middel van microstroomtechnologie om het energieniveau van de huidcellen te verhogen, waardoor de celregeneratie wordt gestimuleerd en de huid er strakker en gezonder uitziet. Er zijn veel voordelen verbonden aan de behandeling met bio stroom. De behandeling kan helpen het uiterlijk van fijne lijntjes en rimpels te verminderen, pigmentvlekken te verminderen en de elasticiteit van de huid te verbeteren. Bovendien kan bio stroom helpen bij het elimineren van gifstoffen uit de huid en helpen bij de natuurlijke balans van de huid.

Het is belangrijk om de juiste opleiding te krijgen in het toepassen van bio stroom bij gezichtsbehandelingen. Dit is nodig om ervoor te zorgen dat de behandeling op een veilige en effectieve manier wordt uitgevoerd. Een juiste opleiding in gezichtsbehandeling met bio stroom kan helpen bij het begrijpen van de apparatuur en technologie, samen met de beste werkwijzen en veiligheidsprocedures.

Een professionele schoonheidsspecialist die bekwaam is in de behandeling met bio stroom kan de behandeling op maat voor elke klant aanpassen. Dit kan handig zijn voor klanten met specifieke huidproblemen of gevoeligheden. De schoonheidsspecialist kan de intensiteit van de bio stroom aanpassen of de focus van de behandeling veranderen om de specifieke wensen van de klant te behartigen.

In samenvatting bieden gezichtsbehandelingen met bio stroom een ​​veilige en effectieve manier om de gezondheid en het uiterlijk van de huid te verbeteren. Het is belangrijk om voldoende training te volgen en de juiste apparatuur en technologie te gebruiken om ervoor te zorgen dat de behandeling op een veilige en effectieve manier wordt uitgevoerd. Een goed getrainde schoonheidsspecialist kan de behandeling aanpassen aan de specifieke wensen van de klant voor de beste resultaten.

Dermalift behandelingen

Dermalift is een Niet-chirurgische Face Lift-behandeling die helpt bij het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, terwijl de spiervezels worden versterkt en verstevigd. Deze behandeling maakt gebruik van laagfrequente elektrische stroom om de spieren in het gezicht te stimuleren en herhaaldelijk te samentrekken en te ontspannen, waardoor er een gezichtsspiermassage-effect ontstaat. Naast het gezichtsspiermassage-effect, bevordert het thermische effect van de lage frequentie ook het metabolisme van de huid, waardoor er leven in de huid wordt gebracht en de huid een gezonde gloed krijgt. De laagfrequente elektrische stroom werkt ook door het stimuleren van de productie van collageen en elastine in de huid, de stoffen die verantwoordelijk zijn voor de stevigheid en de elasticiteit van de huid.

Dermolift kan worden gebruikt op verschillende delen van het gezicht, inclusief de ogen. Het is een niet-invasieve en veilige behandeling die werkt door het versterken van de spiervezels in de huid, waardoor er een verhoogde bloed- en lymfecirculatie ontstaat. Dit zorgt op zijn beurt voor een betere zuurstof- en voedingsstoffenvoorziening van de huid, waardoor fijne lijntjes en rimpels worden verminderd en de huid er jonger en stralender uitziet.

De behandeling kan snel worden uitgevoerd zonder verdoving en duurt ongeveer een uur per sessie. Meestal zijn er een aantal sessies nodig om het gewenste resultaat te bereiken. De resultaten zijn echter langdurig en kunnen tot enkele maanden duren. Als je op zoek bent naar een niet-chirurgische behandeling om fijne lijntjes en rimpels te verminderen en de spieren in je gezicht te versterken en verstevigen, is Dermalift zeker een optie die je zou moeten overwegen. Het is een veilige en effectieve behandeling die je een jeugdige uitstraling kan geven zonder ingrijpende behandelingen.

Inhoud cursus rebooster:

 • Anatomie
 • Product en materiaalkennis
 • Technieken van de rebooster
 • Toepassen van producten tijdens de behandeling
 • Indicaties en contra-indicaties
 • Behandelplan opstellen
 • Hygiëne
 • Oppervlakte reiniging
 • Instellen Rebooster
 • Hydratatie en huidverbetering
 •  Littekens
 •  Hyperpigmentatie
 • Praktijk oefenen op een model

Certificaat

Certificering wordt verleend na succesvolle afronding. Aan het einde van de cursus wordt een examen afgenomen waarbij een voldoende wordt behaald van 80%. U kunt dit examen zo vaak opnieuw afleggen als nodig is om te slagen. Na afronding van de opleiding ontvangt u één certificaat

Verplichte voorkennis of opleiding

U heeft voor deze cursus geen verplichte vooropleiding nodig

Lease & gespreid betalen

Lease-optie voor apparatuur: Investeer slim in jouw toekomst
Wij begrijpen ook dat het aanschaffen van apparatuur kan leiden tot aanzienlijke investeringen. Daarom bieden we de mogelijkheid van een lease-optie voor de benodigde apparatuur aan vanaf €5000,-. Dit stelt jou in staat om te investeren in hoogwaardige apparatuur zonder direct grote kapitaaluitgaven te doen. Met de lease-optie kun je de apparatuur gebruiken tijdens je opleiding en vervolgens de lease voortzetten zodra je je eigen praktijk hebt opgestart. Het biedt flexibiliteit en maakt het mogelijk om stap voor stap te groeien als huidspecialist, zonder dat je je financieel zwaar hoeft te belasten.

Bij ons is het mogelijk om gespreid te betalen voor zowel de cursus als de benodigde apparatuur. Met onze flexibele betalingsoptie, kun je de kosten spreiden over meerdere termijnen, waardoor de financiële druk verlicht wordt. Of je nu kiest voor een maandelijkse of kwartaalbetaling, je hebt de controle over je betalingen en kunt je focussen op je leertraject. Zo wordt het behalen van nieuwe vaardigheden toegankelijker dan ooit tevoren.

Afgestudeerd bij de Huidspecialist opleidingen

Als je eenmaal student bent, ben je student voor het leven. We bieden ook na de training ondersteuning aan al onze studenten, eenmaal afgestudeerd aan een van onze opleidingen,  krijg je de ondersteuning die nodig is om een succesvolle behandeling neer te zetten in je salon.

Waarom kiezen voor de Huidspecialist opleidingen?

 • Kwalitatieve opleidingen
 • Betaalbare prijzen
 • Duidelijke uitleg
 • Persoonlijke begeleiding
 • Gratis examen (intern)
 • Lessen in kleine groepen of privéles
 • Gerenommeerde vakdocenten

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau.