Skip to content

Over Cursus wenkbrauw correctie

284,00 incl. 21% BTW

Eindhoven

In de wenkbrauw correctie cursus  zitten de volgende onderdelen:

  • Lesboek
  • toestemminsformulier & vragenformulier
  • Certificaat
Dagopleiding
Duur van de opleiding: 1 dag
Lestijden: 10:00-16.00 uur
Modellen  1-2 voor praktijk

Wat bieden wij:

Voor iedereen toegankelijk

Gelijk aan MBO niveau. Voor deze cursus is geen verplichte vooropleiding nodig.

Waardevol diploma

Incl. examen. Niet geslaagd? Gratis herexamen.

Voorziening

Koffie, thee water zijn inbegrepen.

Doelstelling

De cursus én de apparatuur zijn bedoeld ter uitoefening in beroep of bedrijf.

Kwalitatief hoogstaand onderwijs

Ons cursusmateriaal wordt voortdurend up-to-date gehouden en aangevuld met de laatste wetgevingen en belangrijke evoluties in je vakgebied.

Waarom is het leren van PMU-correcties zo belangrijk? De Huidspecialist opleidingen is de toonaangevende permanente make-up opleidingsinstituut en kan met trots beweren dat onze afgestudeerden enkele van de beste PMU-artiesten in Nederland zijn. De Brow Correctie Cursus (deze cursus), en ook onze Eyeliner Correctie cursus is (apart verkrijgbaar). Met de populariteit van en de vraag naar procedures voor permanente make-up blijft de industrie voor permanente make-up groeien. Helaas komt met die groei ook veel permanent make up specialisten die behandelingen uitvoeren die niet goed zijn en niet op verantwoorde wijze permanente make-up toepassen, of soms is het een geval dat de klant gewoon de wenkbrauwkleur of -vorm wil veranderen. Hoewel dit frustrerend kan zijn, is het onze taak als professionals om oplossingen te bieden. Tijdens deze cursus krijg je diepgaande kennis over kleurentheorie, correctie-evaluatie en -techniek, en hoe u pigment ondertonen en migratie kunt verhelpen.

Verplichte voorkennis van PMU

Je hebt voorkennis in permanente make-up nodig om deze cursus te volgen, aangezien de basisprincipes van het uitvoeren van PMU niet worden behandeld. Brows kleurcorrectie vereist een PMU-machine, dus het wordt sterk aangeraden om kennis over het gebruik van een machine te volgen. Deze cursus is voor degenen die al bekend zijn met permanent make up en dit specifieke gebied willen leren. Deze cursus gaat niet dieper in op het volledig uitvoeren van PMU, aangezien we verwachten dat u al bekend bent met hoe de procedure werkt.

Certificaat

Certificering wordt verleend na succesvolle afronding. Aan het einde van de cursus wordt een examen afgenomen waarbij een voldoende wordt behaald van 80%. U kunt dit examen zo vaak opnieuw afleggen als nodig is om te slagen.

Startpakketten

Om de kwaliteit van onze opleidingen te garanderen en om de beste resultaten te behalen werken wij met de producten van Lason beauty groothandel. Door de hoge kwaliteit van de schoonheidsproducten kunnen we onze cursisten opleidingen bieden van het hoogste niveau. De permanent make up startpakketten zijn met zorg samengesteld en bevatten alle producten die jij nodig hebt tijdens de lessen. Je leert direct werken met alle producten die alleen in professionele salons gebruikt worden. www.lasongroothandel.nl 

Let op: Diverse permanent make up pennen, apparatuur, producten en materialen hebben wij niet in de startpakketten verwerkt, zodat jij tijdens de praktijk les zelf een keuze kan maken welke kwaliteit apparatuur en producten jij wilt aanschaffen. 

Volg jij een permanent make up opleiding of cursus bij de Huidspecialist opleidingen en wil je graag een permanent make up pen uitproberen voordat je deze koopt. Huur dan een permanent make up pen voor gebruik tijdens de cursus. Lason groothandel zorgt ervoor dat de permanent make up purbeaupen xr9 of de permanent make up VIP pen klaarstaat bij Huidspecialist opleidingen op de dag dat de opleiding van start gaat.