Skip to content

Over Cursus Hybrid Brows & mapping incl. Startpakket

Oorspronkelijke prijs was: €480,00.Huidige prijs is: €370,00. incl. 21% BTW

Actieprijs nog 16 dagen geldig.
Eindhoven

Gratis extra cursus - December Actie!

Maak je klaar om te stralen deze feestdagen met de geweldige kerstactie van Huidspecialist Opleidingen! Bij aankoop van beautyapparatuur met cursus, ontvang je een tweede cursus naar keuze helemaal gratis als extra cadeau. Of je nu geïnteresseerd bent in huidverjonging, lasertherapie of iets anders, er is een scala aan cursussen waaruit je kunt kiezen. Geef jezelf het beste cadeau deze kerst en begin het nieuwe jaar met nieuwe kennis en vaardigheden in de beautybranche. Deze speciale aanbieding is alleen geldig gedurende de feestperiode, dus wacht niet te lang en profiteer nu van deze unieke kans!

Gratis extra cursus - December Actie!

Maak je klaar om te stralen deze feestdagen met de geweldige kerstactie van Huidspecialist Opleidingen! Bij aankoop van beautyapparatuur met cursus, ontvang je een tweede cursus naar keuze helemaal gratis als extra cadeau. Of je nu geïnteresseerd bent in huidverjonging, lasertherapie of iets anders, er is een scala aan cursussen waaruit je kunt kiezen. Geef jezelf het beste cadeau deze kerst en begin het nieuwe jaar met nieuwe kennis en vaardigheden in de beautybranche. Deze speciale aanbieding is alleen geldig gedurende de feestperiode, dus wacht niet te lang en profiteer nu van deze unieke kans!

Tijdens de 1 daagse Cursus Hybrid Dye & brow mapping

In het pakket zitten de volgende onderdelen:

 • Informatiepakket en vragenformulier voor de cliënt
 • 1 Certificaat Hybrid Dye & brow mapping specialiste
 • Gebruik hygiëne materialen & Linnengoed
 • Startpakket Hybrid Dye
  • Geschikt voor ongeveer 150 behandelingen
  • 6 kleuren verf,
  • 2x Developer,
  • Skin Prep Lotion,
  • Treatment Enhancer,
  • Tint Remover en een schuin afgesneden penseel
Dagopleiding
Duur van de opleiding: 1 dagen
Lestijden: 10:00-13.00 uur
Modellen  1 voor praktijk

Wat bieden wij:

Voor iedereen toegankelijk

Gelijk aan MBO niveau. Voor deze cursus is geen verplichte vooropleiding nodig.

Waardevol diploma

Incl. examen. Niet geslaagd? Gratis herexamen.

Voorziening

Koffie, thee water zijn inbegrepen.

Doelstelling

De cursus én de apparatuur zijn bedoeld ter uitoefening in beroep of bedrijf.

Kwalitatief hoogstaand onderwijs

Ons cursusmateriaal wordt voortdurend up-to-date gehouden en aangevuld met de laatste wetgevingen en belangrijke evoluties in je vakgebied.

Geen onvoorziene kosten

Kant en klare pakketten.

Apparatuur leasen

De nieuwste en meest innovatieve apparatuur, zonder de grote uitgave.

Brow Mapping

We weten inmiddels allemaal dat wenkbrauwen voor iedereen heel erg individueel zijn en dat er geen ‘one size fits all’ is als het gaat om het vormgeven van de wenkbrauwen. Dus als je overweegt om je wenkbrauwen vorm te geven, is het belangrijk dat je werkt aan de juiste wenkbrauwvorm voor je gezicht en je natuurlijke wenkbrauwvorm. Dit is waar brow mapping in het spel komt!

Wil jij ook je behandel aanbod in de salon uitbreiden met henna brows en Brow Mapping? Brow mapping is een techniek die wordt gebruikt om de ideale wenkbrauwvorm voor je gezicht te vinden. In wezen is het een proces waarbij specifieke punten op de wenkbrauwen worden gemarkeerd. Je markeert waar de wenkbrauwen moeten beginnen, waar de boog moet zijn en waar de wenkbrauwstaarten moeten eindigen. Brow Mapping is een techniek die wordt gebruikt om de ideale wenkbrauwvorm voor je gezicht te vinden. Wenkbrauwspecialisten nemen meerdere metingen van de wenkbrauwen en ogen om de juiste wenkbrauwvorm te bepalen. Meestal gedaan in een wenkbrauwsalon/brow bar. Het is een geweldige manier om de perfecte wenkbrauwvorm voor je gezicht te krijgen.

Waarom is brow mapping belangrijk?

Wenkbrauwmapping creëert de wenkbrauwvorm en -grootte die bij het gezicht past. In tegenstelling tot een stencil waarbij een ‘voorgevormd’ stencil gebruikt wordt om de wenkbrauwvorm te tekenen, is het in kaart brengen van wenkbrauwen specifiek voor de cliënt, rekening houdend met de kenmerken van het gezicht. Door de wenkbrauwen in kaart te brengen, brengt het symmetrie in het gezicht, brengt het de ogen in evenwicht en definieert het het gezicht, en wanneer het correct wordt gedaan, kan het de illusie creëren van een lift rond de ogen. Win win zouden we zeggen!

Hoewel Brow-mapping regelmatig wordt gebruikt om wenkbrauwsymmetrie te bereiken, zijn ervaren wenkbrauwtechnici in staat om wenkbrauwvormen opnieuw te creëren die op maat zijn gemaakt voor elke klant zonder het volledige gebruik van een brow-mapping-procedure. Ze gebruiken belangrijke delen van de wenkbrauw, waaronder de punt, boog en staart van de wenkbrauw, en beoordelen de wenkbrauwlengte om de aanbevolen vorm te creëren op basis van een aantal factoren van de klant, zoals de gezichtsvorm. Regelmatig werken met verschillende soorten wenkbrauwen is de beste manier om je wenkbrauwwerk te verbeteren.

Cursus Hybrid Dye – Hybride Wenkbrauwverf: Jouw Weg naar Prachtig Gevormde Wenkbrauwen

Met de cursus Hybrid Dye leer je hoe je op een optimale manier de huid en wenkbrauwharen kunt verven en vormgeven. Het unieke aan Hybrid Dye is dat het resultaat veel langer zichtbaar blijft op de huid, namelijk 7 tot 10 dagen, terwijl het op de haartjes wel 7 weken blijft zitten. In tegenstelling tot andere methoden vervaagt de verf niet, maar groeit het geleidelijk uit. Door ook de huid mee te verven, krijgen je wenkbrauwen optisch een vollere look.

Voor wie is de cursus Hybrid Dye?

De cursus Hybrid Dye is ideaal voor mensen die allergisch zijn voor Henna brows en voor degenen die twijfelen over het nemen van Powder brows, omdat het vergelijkbare resultaten biedt. Ontdek ook Hybrid Dye en PowerStain voor wenkbrauwen met een tattoo-effect. Bij Huidspecialist opleidingen streven we altijd naar vooruitgang en blijven we innoveren. We introduceren voortdurend nieuwe producten om jou als specialist te voorzien van het allerbeste. Tegelijkertijd waarderen we onze geliefde evergreens, omdat een winnend team niet veranderd hoeft te worden!

Bij wenkbrauwverf bieden we drie verschillende opties: Henna Brow, Hybrid Dye en PowerStain. Deze verfsoorten hebben elk hun eigen unieke kenmerken, maar delen belangrijke overeenkomsten. Alle producten staan garant voor topkwaliteit en langdurige resultaten op zowel de huid als haartjes. Voor wenkbrauwen met een tattoo-effect kun je tussen de €35 en €50 vragen, inclusief shapen.

Hybrid Dye & power Stain

Hybrid Dye is de nieuwste trend op het gebied van wenkbrauwverven. Deze verf op gelbasis kleurt niet alleen de wenkbrauwen, maar ook de huid eronder. Exclusief ontwikkeld in Duitsland, staat Hybrid Dye voor hoogwaardige kwaliteit. Het mengen van de verf met de speciale Activator resulteert in een smeuïge substantie, die eenvoudig kan worden aangebracht en 10 tot maximaal 15 minuten moet intrekken. Na het aanbrengen laat de verf een afdruk op de huid achter, die minstens 7 dagen zichtbaar blijft, mits de klant de wenkbrauwen goed verzorgt. Gedurende deze periode heeft de klant geen wenkbrauwmake-up nodig. Hybrid Dye is een long-lasting wenkbrauwverf met het effect van Henna brows. Het kleurt de haartjes tot wel 6-7 weken en de huid tot wel 7 dagen.

 

In de super-de-luxe kit vind je alles wat je nodig hebt voor prachtige Hybrid Brows.

 • 6 kleuren Dye: Oat, Dove, Auburn, Choco, Espresso en Midnight
 • 2 flesjes Developer om de Dye mee te mengen. Verhouding: 2 delen verf, 1 deel Developer. Voor een subtieler effect 1:1.
 • Skin Prep Lotion om vuil en make-upresten van de huid te verwijderen
 • Treatment Enhancer om het laatste beetje vuil en sporen van de Skin Prep Lotion te verwijderen. Hoe schoner de huid en haartjes, hoe intenser het resultaat.
 • Tint Remover om foutjes te corrigeren en eventuele verf van de huid te verwijderen
 • Schuin afgesneden penseel met een spoolie om de Hybrid Dye mee aan te brengen
 • Kleurenschema en brochure met gebruiksaanwijzing zijn inbegrepen in elke verpakking.

Zeer praktijkgerichte cursus:

Theorie

 • Wat zijn Hybrid brows?
 • Toepassingsmogelijkheden
 • Bepalen wenkbrauwvorm
 • Verftechnieken Hybrid brows
 • Nazorg
 • Haargroei
 • Meet- en tekentechnieken
 • Brow mapping technieken
 • Pincet
 • Harsen
 • Kniptechnieken
 • Anatomie haar
 • Veiligheid en Hygiëne
 • Product en materiaalkennis
 • Indicaties en contra-indicaties
 • Salon marketing

Certificaat

Certificering wordt verleend na succesvolle afronding. Aan het einde van de cursus wordt een examen afgenomen waarbij een voldoende wordt behaald van 80%. U kunt dit examen zo vaak opnieuw afleggen als nodig is om te slagen. Na afronding van de opleiding ontvangt u één certificaat

Verplichte voorkennis of opleiding

U heeft voor deze cursus geen verplichte vooropleiding nodig

Afgestudeerd bij de Huidspecialist opleidingen

Als je eenmaal student bent, ben je student voor het leven. We bieden ook na de training ondersteuning aan al onze studenten, eenmaal afgestudeerd aan een van onze opleidingen,  krijg je de ondersteuning die nodig is om een succesvolle behandeling neer te zetten in je salon.

Gespreid betalen

Geniet nu van de vrijheid om te leren en groeien op jouw eigen tempo, zonder je zorgen te maken over de kosten. Bij ons is het mogelijk om gespreid te betalen voor zowel de cursus als de benodigde apparatuur. Met onze flexibele betalingsoptie, kun je de kosten spreiden over meerdere termijnen, waardoor de financiële druk verlicht wordt. Of je nu kiest voor een maandelijkse of kwartaalbetaling, je hebt de controle over je betalingen en kunt je focussen op je leertraject. Zo wordt het behalen van nieuwe vaardigheden toegankelijker dan ooit tevoren.

Stap voor stap investeren in je toekomst is onze missie. Ontdek de mogelijkheid tot gespreid betalen en schrijf je vandaag nog in voor onze cursus. Neem de eerste stap in je leerreis zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de financiële last!

Waarom kiezen voor de Huidspecialist opleidingen?

 • Kwalitatieve opleidingen
 • Betaalbare prijzen
 • Duidelijke uitleg
 • Persoonlijke begeleiding
 • Gratis examen (intern)
 • Lessen in kleine groepen of privéles
 • Gerenommeerde vakdocenten

 

 

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau.