Skip to content

Over Cursus wenkbrauwextensions incl. startpakket

Eindhoven

420,00 incl. 21% BTW

Wenkbrauwen zijn een van de meest opvallende gelaatstrekken van een persoon vanwege de vele functies die ze vervullen: ze accentueren de ogen, vormen het gezicht en spelen een cruciale rol in communicatie. Wanneer wenkbrauwen uitvallen of te dun zijn geworden, is het bij het plaatsen van de wenkbrauwextensions erg belangrijk om het haar in de juiste vorm en haargroeirichting te plaatsen. Speel slim in op deze nieuwe beautytrend en volg deze cursus wenkbrauwextensions. Net als in de Cursus Wimperextensions leer je in de cursus wenkbrauwextensions hoe je extensions aan de aanwezige haartjes kunt bevestigen. Het is ook mogelijk om de wenkbrauwextensions op de huid aan te brengen als er te weinig haartjes zijn, zo vul je uitgedunde plekken gemakkelijk op. Het doel van deze cursus is om je op te leiden tot een expert in het plaatsen van wenkbrauwextensions!

In het cursus pakket wimperextensions zitten de volgende onderdelen:

 • Opleidingsboek
 • Informatiepakket en vragenformulier voor de cliënt
 • Certificaat
Dagopleiding
Duur van de opleiding: 1 dagen
Lestijden: 10:00-16.00 uur
Modellen 1 voor praktijk

Wat bieden wij:

Voor iedereen toegankelijk

Gelijk aan MBO niveau. Voor deze cursus is geen verplichte vooropleiding nodig.

Waardevol diploma

Incl. examen. Niet geslaagd? Gratis herexamen.

Voorziening

Koffie, thee water zijn inbegrepen.

Doelstelling

De cursus én de apparatuur zijn bedoeld ter uitoefening in beroep of bedrijf.

Kwalitatief hoogstaand onderwijs

Ons cursusmateriaal wordt voortdurend up-to-date gehouden en aangevuld met de laatste wetgevingen en belangrijke evoluties in je vakgebied.

Geen onvoorziene kosten

Kant en klare pakketten.

Cursus wenkbrauwextensions

 

Wat zijn wenkbrauwextensions?

Wenkbrauwextensions zijn haartjes van nerts of synthetisch haar die rechtstreeks op de wenkbrauwhaartjes en op de huid rond de wenkbrauwen worden gelijmd. Dit wordt gedaan met behulp van chirurgische lijm. Net als wimperextensions, draait het bij wenkbrauwextensions om het concept van het bevestigen van vezels met een heldere medische lijm om een ​​verlengend effect te bereiken. Maar daar eindigen de overeenkomsten. Met wimperextensies heb je natuurlijke wimpers nodig om de extensie aan te bevestigen. Maar met wenkbrauwverlengingen worden de eigenlijke vezels rechtstreeks op de huid of het wenkbrauwhaar zelf bevestigd.

De vezels zijn ook anders. Met wimpers heb je de keuze uit nerts, zijde of kasjmier, die er allemaal vol en dik uitzien om een ​​met mascara bedekte wimper na te bootsen. Maar wenkbrauwextensions zijn veel, veel fijner. Wil jij wenkbrauwextensions leren zetten? Dan ben je bij de Huidspecialist opleidingen aan het juiste adres!

Hoe lang gaan wenkbrauwextensions mee?

U kunt verwachten dat de wenkbrauwextensions na 5 tot 14 dagen vanzelf uitvallen als ze op de huid worden geplakt. Ze gaan een paar weken mee als ze op je natuurlijke wenkbrauwharen worden geplakt.

De voordelen van wenkbrauwextensions

Vergeleken met andere soorten wenkbrauwverbeterende procedures, waaronder microblading, zijn wenkbrauwverlengingen niet-invasief.

 • weinig kans op bijwerkingen
 • weinig tot geen ongemak
 • goedkoper dan andere alternatieven (naast, in sommige gevallen, make-up)
 • relatief snelle applicatietijd
 • geen hersteltijd

Hoe verloopt een wenkbrauwextensions cursus

Theorie:

 • Intakegesprek
 • Anatomie
 • Hygiëne
 • Product en materiaalkennis
 • Indicaties en contra-indicaties
 • Behandelplan opstellen
 • Wenkbrauwen uitmeten en de vorm bepalen
 • Huid voorbereiden met reinigen en ontvetten
 • Wenkbrauwen verven
 • Harsen of epileren
 • Haartjes ontvetten
 • Lengte en kleur van de wenkbrauwextensions bepalen
 • Wenkbrauwextensions aanbrengen

Na de Theorieles houden we pauze. Na de pauze gaan we starten met de praktijk op een model.

Startpakketten

Om de kwaliteit van onze opleidingen te garanderen en om de beste resultaten te behalen werken wij met de producten van Lason beauty groothandel. Door de hoge kwaliteit van de schoonheidsproducten kunnen we onze cursisten opleidingen bieden van het hoogste niveau. De wenkbrauwextension cursus pakketten zijn met zorg samengesteld en bevatten alle producten die jij nodig hebt tijdens de lessen.

Let op: Diverse  apparatuur, producten, cursus pakketten en materialen hebben wij niet in de startpakketten verwerkt, zodat jij tijdens de praktijk les zelf een keuze kan maken welke kwaliteit apparatuur en producten jij wilt aanschaffen. 

Certificaat

Deze opleiding bevat één certificaat.

Verplichte voorkennis of opleiding

Voor deze cursus is geen vooropleiding verplicht. Ben je geen schoonheidsspecialiste, is het wenselijk om eerst de cursus gezichtsbehandeling te volgen. Certificering wordt verleend na succesvolle afronding. Aan het einde van de cursus wordt een examen afgenomen waarbij een voldoende wordt behaald van 80%. Je kunt dit examen zo vaak opnieuw afleggen als nodig is om te slagen.

Gespreid betalen

Geniet nu van de vrijheid om te leren en groeien op jouw eigen tempo, zonder je zorgen te maken over de kosten. Bij ons is het mogelijk om gespreid te betalen voor zowel de cursus als de benodigde apparatuur. Met onze flexibele betalingsoptie, kun je de kosten spreiden over meerdere termijnen, waardoor de financiële druk verlicht wordt. Of je nu kiest voor een maandelijkse of kwartaalbetaling, je hebt de controle over je betalingen en kunt je focussen op je leertraject. Zo wordt het behalen van nieuwe vaardigheden toegankelijker dan ooit tevoren.

Stap voor stap investeren in je toekomst is onze missie. Ontdek de mogelijkheid tot gespreid betalen en schrijf je vandaag nog in voor onze cursus. Neem de eerste stap in je leerreis zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de financiële last!

 

 

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau.