Skip to content

Permanent make up opleiding

Geïnteresseerd in het starten van een carrière in de schoonheidsindustrie?

Huidspecialist opleidingen biedt een plek voor aspirant-cosmetische professionals om het ambacht en de kunst van permanente make-up te leren door de ervaring uit de eerste hand. De permanent make up opleiding is zo ontworpen dat je na voltooiing van de 3-daagse training voorbereid bent om je reis te beginnen als een permanente make-up professional.

Een geavanceerde permanent make up opleiding geeft je de kans om te leren van de beste cosmetische professionals in Nederland, hands-on, en je reis van een schoonheidsprofessional naar een hoger niveau te tillen met Huidspecialist opleidingen.

Onze gecertificeerde permanente make-up professionals staan te popelen om u te ontmoeten en staan klaar om u alles te leren wat u moet weten over de permanente cosmetica-industrie. Investeer in jezelf en je toekomst in de schoonheidsindustrie met een breed scala aan onze beschikbare permanente make-upcursussen.

Ervaar de MPU industrie

De volledig opgeleide permanente make-upspecialisten van Huidspecialist opleidingen zijn hier om u de ins-en-outs te leren van de snelst groeiende trends in de cosmetica-industrie van vandaag. Je leert deze technieken hands-on en persoonlijk van een ervaren en deskundige leraar wiens belangrijkste taak het is om je op te leiden. Om ervoor te zorgen dat onze instructeurs in staat zijn om persoonlijke aandacht te geven aan elke student, zijn onze lessen niet groter dan 2 of 3 personen per docent. permanent make up opleiding zal je ogen openen voor alle technieken, hulpmiddelen en procedures die in de enorme wereld van permanente cosmetica gaan.

Young beautiful woman having permanent make-up (Tattoo)

Leer de basis principes van PMU

Er komt veel kijken bij de verschillende permanente make-upprocedures. Tijdens onze permanent make up opleiding behandelen we een breed scala aan onderwerpen uit de hele cosmetica-industrie. Belangrijke onderdelen zoals huidaandoeningen, sterilisatietheorie en kleurentheorie zijn slechts enkele voorbeelden van de informatie die in ons permanent make up opleidingen wordt besproken. De beginnerscursus behandelt drie hoofdgebieden: wenkbrauwen, eyeliner en de lippen. Elk gebied dat we behandelen, heeft er een hele dag aan gewijd om ervoor te zorgen dat je de basis van permanente make-up onder de knie krijgt.

De permanent make up opleiding is ontworpen om gewone mensen die een carrière in de schoonheidsindustrie ambiëren, te veranderen in permanente make-upprofessionals. Na voltooiing van de cursus ben je een gecertificeerde en opgeleide permanente make-up professional. Leer de permanente make-upprocedures van over de hele wereld met de permanent make up opleiding van de Huidspecialisten Academy. Onze professionals staan klaar om u alles te leren over de permanente cosmetische industrie!

Master PMU cursus

Nadat je de basisles hebt gevolgd, ben je klaar om aan de slag te gaan. Maar die mensen die hongerig zijn om meer te leren, kunnen zich inschrijven voor de master pmu-cursussen van de Huidspecialisten. Onze geavanceerde cursussen duiken in – je raadt het al – meer geavanceerde informatie. Geavanceerde permanente make-upcursussen richten zich op slechts één van de drie hoofdgebieden (wenkbrauwen, eyeliner of lippen). Deze cursussen gaan in detail met betrekking tot elk deel van het lichaam om ervoor te zorgen dat elke nieuwe techniek en trend wordt doorgegeven van de instructeur aan de student.

Wij zoeken een schoonheidsspecialiste!

Wil jij deel uitmaken van team op gebied van gespecialiseerde beauty opleidingen en behandelingen? En ook nog eens een goed salaris verdienen? Wellicht zijn wij op zoek naar jou!

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau.