Skip to content

Permanente make-up verwijderen

Permanent make up, ook bekend als pmu, kan worden verwijderd met behulp van laser- en niet-lasertechnieken.

Wij zijn experts op het gebied van permanente make-up verwijdering die de gebieden van wenkbrauwen, eyeliner en lippen bedekken. De Huidspecialisten geeft les aan tatoeëerders en schoonheidsspecialisten en wordt algemeen beschouwd als de leider op dit gebied. Niemand heeft meer ervaring met het verwijderen van pigment uit het gezicht.

Wanneer permanente make-up fout gaat, kunnen de gevolgen ernstig zijn. De redenen om permanente make-up te willen verwijderen of corrigeren, kunnen variëren van slecht werk tot gewoon niet comfortabel voelen met de resultaten.

Onze expertise op het gebied van permanente make-up verwijdering

Dit soort werk vereist de meest up-to-date apparatuur en expertise in genezing en littekenbeheer. Wanneer er aan het gezicht wordt gewerkt, is er geen ruimte voor fouten. Onze lasers zijn zacht genoeg zodat het haarzakje niet beschadigd raakt. 

Hoe we permanente make-up verwijderen

Wij zijn in staat om permanente make-up te verwijderen en te corrigeren. We gebruiken een combinatie van technieken variërend van de laser tot niet lasertechnieken zoals zoutoplossing of glycol verwijdering om het pigment te corrigeren en/of te verwijderen.

Correctie van getatoeëerde eyeliner en eyeliner migratie is bijzonder delicaat.  Elke geval van permanente make-up verwijdering is anders. Om dit te beoordelen van wat er moet gebeuren en wat voor tijdsbestek het zal duren om de gewenste resultaten te bereiken.

Correctie van lipliner kan ook worden gedaan. We zullen een volledig onderzoeks consultatie
hebben om na te gaan welke handelwijze het beste is voor elk individu. Het soort inkt dat wordt gebruikt, kan variëren van professioneel tot professioneel op basis van wat voor soort pigment is gebruikt, waar de tatoeage is gedaan, wanneer is het gedaan etc.

  • Meest gekozen!
    Beauty apparatuur cursussen, Tattoo verwijderen vloeistof & laser

    Cursus tatoo & pmu verwijderen incl. startpakket & pico5 laser

    3.700,00 incl. 21% BTW
    Toevoegen aan winkelwagen

HERFSTDEAL
Gratis online cursus

Alleen in november

Gratis online cursus!

De hele maand november krijg je bij een beauty cursus van Huidspecialist Opleidingen een gratis online cursus naar keuze! 🎁

Wil jij je kennis uitbreiden op het gebied van beauty en huidverzorging? Dan is dit jouw kans! Bij Huidspecialist Opleidingen geloven we in continu leren en willen we het voor jou zo gemakkelijk mogelijk maken om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Dus, als je je inschrijft voor een van onze beauty cursussen tussen 1 november en 30 november, krijg je een GRATIS online cursus naar keuze! 📚💻

Of je nu geïnteresseerd bent in anti-aging, permanent ontharen, tattoo removal, pmu cursus of iets anders, we hebben een breed scala aan cursussen waaruit je kunt kiezen.

Investeren in jezelf en je carrière en word een expert in de beauty industrie, vergroot je kansen op succes!

Mis deze geweldige aanbieding niet – deze is alleen geldig in november! Neem vandaag nog contact met ons op en meld je aan voor een beauty cursus bij Huidspecialist Opleidingen. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je te helpen groeien in deze opwindende branche!

Bij het boeken van een van onze cursussen, wordt in overleg de gratis cursus samen met u ingepland. U hoeft hiervoor niets extra’s te doen bij de betaling.