Skip to content

Picolaser

De Picolaser van de Huidspecialisten in Valkenswaard (bij Eindhoven) is een picoseconde laser met 3 golflengten en een hoog piekvermogen.

Picoseconde lasers bestaan nog geen 10 jaar en worden gekenmerkt door het vermogen om een extreem korte pulsduur te genereren in het picoseconde domein. Dit betekent dat het licht dat uit de laser komt eenmaal toegepast in een gepulseerde modus, het reist met een snelheid van bijna 1 biljoenste van een seconde. Deze snelheid zal enkele “schokgolven” in het beoogde weefsel genereren die leiden tot mechanische breuk van de inktdeeltjes zonder dat veel warmte hoeft te worden gegenereerd. De doelwitten zijn inktdeeltjes in tattoos en de kleine melanosomen die het pigment melanine bevatten. De Picolaser is daarom de beste behandelingskeuze voor tattoos (zowel amateur als professioneel) en alle pigmentatieproblemen van melasma, hyperpigmentatie, post-inflammatoire hyperpigmentatie, naevus van Ota en vele andere aandoeningen. De 3 golflengten van de picolaser omvatten de 532 nm die wordt gebruikt voor rode, oranje en paarse tatoeages, evenals oppervlakkige pigmentatie, aangeduid als “epidermaal”. De 755 nm golflengte in de Picolaser wordt gebruikt voor groene en blauwe kleurtatoeages en de 1064 nm golflengte wordt gebruikt voor zwarte tatoeages of diepere pigmentatie vaak aangeduid als “dermale”.

De Picolaser heeft ook een specifiek handstuk handstuk. Dit is een uniek handstuk dat wordt geleverd in 2 golflengten de 532 en 1064 nm. Het creëert een zeer geavanceerde microscopische verwonding in de huid die uiteindelijk leidt tot een gladdere huid, een gelijkmatigere toon en een beter collageen. De Picolaser handstukken worden daarom gebruikt bij acne littekens, vergrote poriën, ongelijkmatige toon en pigment, striae, doffe huid en algemene gezichtsverjonging.

De Picolaser behandeling is pijnloos en snel gezien de mogelijkheid om een snelheid van maximaal 10 Hz per seconde te gebruiken, wat betekent dat elke behandeling ergens tussen de 5 minuten en een half uur duurt, afhankelijk van de aandoening. De Picolaser is een van de meest geavanceerde picoseconde lasers die momenteel op de markt verkrijgbaar is.

  • online beauty cursus

    Online cursus tattoo verwijderen met de picolaser

    120,00 incl. 21% BTW
    Aanmelden online cursus

Wij zoeken een schoonheidsspecialiste!

Wil jij deel uitmaken van team op gebied van gespecialiseerde beauty opleidingen en behandelingen? En ook nog eens een goed salaris verdienen? Wellicht zijn wij op zoek naar jou!

HERFSTDEAL
Gratis online cursus

Alleen in november

Gratis online cursus!

De hele maand november krijg je bij een beauty cursus van Huidspecialist Opleidingen een gratis online cursus naar keuze! 🎁

Wil jij je kennis uitbreiden op het gebied van beauty en huidverzorging? Dan is dit jouw kans! Bij Huidspecialist Opleidingen geloven we in continu leren en willen we het voor jou zo gemakkelijk mogelijk maken om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Dus, als je je inschrijft voor een van onze beauty cursussen tussen 1 november en 30 november, krijg je een GRATIS online cursus naar keuze! 📚💻

Of je nu geïnteresseerd bent in anti-aging, permanent ontharen, tattoo removal, pmu cursus of iets anders, we hebben een breed scala aan cursussen waaruit je kunt kiezen.

Investeren in jezelf en je carrière en word een expert in de beauty industrie, vergroot je kansen op succes!

Mis deze geweldige aanbieding niet – deze is alleen geldig in november! Neem vandaag nog contact met ons op en meld je aan voor een beauty cursus bij Huidspecialist Opleidingen. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je te helpen groeien in deze opwindende branche!

Bij het boeken van een van onze cursussen, wordt in overleg de gratis cursus samen met u ingepland. U hoeft hiervoor niets extra’s te doen bij de betaling.