Skip to content

Pmu verwijderen

Heb je pmu die je moet corrigeren, verwijderen of lichter maken? Is het tijd om je slechte wenkbrauwen te laten verwijderen?

Nu pmu  zo breed beschikbaar in Nederland en België en met de industrie die grotendeels ongereguleerd is, zien we steeds meer klanten die verwijdering of correctie nodig hebben voor werk dat door andere klinieken en salons wordt uitgevoerd.

Wij zijn de enige kliniek en opleidingsinstituut in Nederland en België die een multidisciplinaire pmu verlichtings- en verwijderingsservice en cursus aanbiedt, hetzij door onze gespecialiseerde, gebouwde laser- of vloeibare ‘fade-up’-oplossing, afhankelijk van het huidtype, de kleur van pigment en de diepte van plaatsing. Zodra het ongewenste pigment is verwijderd, bevinden we ons in een unieke positie om onze klanten vervolgens een leeg canvas te kunnen geven om nieuwe mooie wenkbrauwen te laten pigmenteren.

Deze service is voor u als:

  • Je hebt oude pmu, uitgelopen en teveel verzadigde wenkbrauwen
  • Je hebt wenkbrauwen van elders verknoeid
  • Je hebt spijt van je wenkbrauwen
  • Je wenkbrauwen hebben de verkeerde kleur of een ongewenste kleur (zoals rood/blauw/grijs)
  • U wilt gewoon de vorm van uw bestaande pmu veranderen, omdat voorkeuren en trends veranderen en gezichtsveroudering betekent dat er aanpassingen moeten worden aangebracht

Het pmu verwijderen proces:

  1. Een op maat gemaakt gedetailleerd consult en opleidingen om een pmu verwijderen plan te maken, of het nu gaat om totale verwijdering of verwijdering en vervanging – inclusief een patchtest
  2. Een cursus van pmu verwijdering die als cursus kan worden geboekt

Het gaat niet alleen om wenkbrauwen. Ook verwijderen, repareren en vervangen wij slechte eyeliners, liptattoos en bodytattoos op basis van overleg met behulp van onze multidisciplinaire aanpak en wat het beste voor u is.

We begrijpen de impact van het hebben van pmu waar je nu spijt van hebt of die niet is gegaan zoals je had verwacht en hoe verontrustend dit kan zijn. Met zo’n schat aan vaardigheden en kennis van alle verschillende beschikbare verwijderingsmethoden, bent u in vertrouwde en veilige handen. Het is echter belangrijk op te merken dat we geen garanties kunnen geven als het gaat om PMU-verwijdering, omdat elke huid anders is en we vaak niet weten wat voor inkt  de pmu beoefenaar of tatoeëerder heeft gebruikt .

Wij zoeken een schoonheidsspecialiste!

Wil jij deel uitmaken van team op gebied van gespecialiseerde beauty opleidingen en behandelingen? En ook nog eens een goed salaris verdienen? Wellicht zijn wij op zoek naar jou!

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau.