Skip to content

tattoo verwijderen pico laser

Een tattoo verwijderen met de pico laser

De Pico laser beschikt over drie golflengten (1064nm, 785nm en 532nm) en meerdere handstukken om uw behandelingsopties te maximaliseren om een tattoo te verwijderen.

Een pico laser om een tattoo te verwijderen levert hoge piekvermogens met de kortste pulsduur 

Deze picoseconde technologie zorgt voor een niet-thermisch, fotoakoestisch effect om de huid van binnenuit te transformeren.

De pico laser kan:

 • Verbeterd en verwijderd littekens en rimpels
 • Pakt een breed scala aan pigmenten aan
 • Behandeld een breed scala aan tattoos, waaronder moeilijke kleuren zoals groen

Huidverbeterend

De nieuwe aanpak voor het opbouwen van nieuw collageen en elastine in de behandelingen acne littekens en rimpels.

Kortom, 15- tot 20 minuten durende behandeling sessies, het Pico laser systeem transformeert de huid terwijl de opperhuid intact blijft. Zo kunnen cliënten snel weer verder, zonder noemenswaardige bijwerkingen.

 • Minimaliseer het risico bij cliënten met een donkere huidskleur.
 • De ultrakorte picosecondepulsen van het tattoo verwijderen pico laser systeem zijn 100 keer korter dan Q-switch lasers. Picoseconde pulsen minimaliseren het risico op bijwerkingen en thermische schade.
 • Bijwerkingen zoals hyperpigmentatie en littekens kunnen met de pico laser tot het verleden behoren
 • online beauty cursus

  Online cursus tattoo verwijderen met de picolaser

  120,00 incl. 21% BTW
  Aanmelden online cursus

HERFSTDEAL
Gratis online cursus

Alleen in november

Gratis online cursus!

De hele maand november krijg je bij een beauty cursus van Huidspecialist Opleidingen een gratis online cursus naar keuze! 🎁

Wil jij je kennis uitbreiden op het gebied van beauty en huidverzorging? Dan is dit jouw kans! Bij Huidspecialist Opleidingen geloven we in continu leren en willen we het voor jou zo gemakkelijk mogelijk maken om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Dus, als je je inschrijft voor een van onze beauty cursussen tussen 1 november en 30 november, krijg je een GRATIS online cursus naar keuze! 📚💻

Of je nu geïnteresseerd bent in anti-aging, permanent ontharen, tattoo removal, pmu cursus of iets anders, we hebben een breed scala aan cursussen waaruit je kunt kiezen.

Investeren in jezelf en je carrière en word een expert in de beauty industrie, vergroot je kansen op succes!

Mis deze geweldige aanbieding niet – deze is alleen geldig in november! Neem vandaag nog contact met ons op en meld je aan voor een beauty cursus bij Huidspecialist Opleidingen. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je te helpen groeien in deze opwindende branche!

Bij het boeken van een van onze cursussen, wordt in overleg de gratis cursus samen met u ingepland. U hoeft hiervoor niets extra’s te doen bij de betaling.