Skip to content

Mesogun pri

Soorten mesoguns

De mesogun pri is een computergestuurde mesogun. De nieuwe generatie mesoguns, maken het mogelijk om hyaluronzuur fillers en vitamine cocktails in  te brengen op een veilige en verantwoorde manier. Filler kliniek opleidingen geeft tegenwoordig alleen les met de mesogun pri. Door deze computergestuurde gun wordt het uitvoeren van de mesotherapie eenvoudig en wordt het risico van te veel of te diep behandelen uitgesloten.

 

Werkwijze  mesogun

De mesogun pri werkt op verschillende manieren.

Wil je fillers (gecrosslinkte hyaluronzuur) inbrengen

Om rimpels, lijntjes en volume in de huid te creëren gebruik je fillers. Het effect van een mesogun behandeling in het injecteren van het probleemgebied, zal direct zichtbaar zijn. Het werkt huidverbeterend en het resultaat is een fris en sprankelend uiterlijk! Na slechts één behandeling houdt dit resultaat gemiddeld 6 tot 9 maanden aan. afhankelijk van de huidconditie en de zone kan dit zelfs nog langer zijn! Deze behandeling was voorheen niet mogelijk omdat de bestaande mesoguns niet krachtig genoeg waren om deze vloeistof met hoge viscositeit te verwerken.

niet gecrosslinkte hyaluronzuur of skinbooster cocktails

Met behulp van een skinbooster of een ‘skinbooster cocktail’ is het mogelijk om ieder huidtype te verbeteren. Pigment vlekjes zullen verdwijnen, de huid zal er voller en stralender uitzien. Een skinbooster serum of cocktail kan bestaan uit één ingrediënt zoals hyaluronzuur of vitamine c maar, kan ook uit 54 verschillende ingrediënten bestaan. Het hoofdbestanddeel zal voornamelijk hyaluronzuur zijn, in combinatie met vitamine, peptide, mineralen, anti-oxidanten etc. Ook zijn er specifieke skinboosters voor de haargroei verbetering of voor probleemgebieden waar zich cellulite bevindt. De hoofdingrediënten bevatten dan vaak artishock, cafeïne en dmae.

Geautomatiseerde mesogun

De mesogun pri heeft 3 verschillende hoofdstand keuzes. De injecties worden met dit apparaat regelmatig en geautomatiseerd toegediend, wat een tijdsbesparing van soms wel 80% oplevert. Deze manier van werken biedt ook de zekerheid dat er eenzelfde hoeveelheid vloeistof geïnjecteerd wordt, waardoor je meer symmetrisch werkt. Je kunt de injector op verschillende dieptes instellen en afstemmen op de huidkwaliteit van je cliënt. De mesogun pri wordt alleen verkocht als een pakket met opleiding. In dit pakket zitten de volgende onderdelen:

 • De mesogun pri
 • Opleiding (4 dagen)
 • 100 stuks naalden
 • 0.30x4mm
 • 100 stuks naalden
 • 0.40x4mm
 • 1 pak non steriele gaasjes
 • 1 naaldcontainer
 • 1 doos Saypha Rich
 • 1 doos Saypha Filler 1
 • serum 1x 5ml 516 serum
 • 1x 5ml haircare serum

HERFSTDEAL
Gratis online cursus

Alleen in november

Gratis online cursus!

De hele maand november krijg je bij een beauty cursus van Huidspecialist Opleidingen een gratis online cursus naar keuze! 🎁

Wil jij je kennis uitbreiden op het gebied van beauty en huidverzorging? Dan is dit jouw kans! Bij Huidspecialist Opleidingen geloven we in continu leren en willen we het voor jou zo gemakkelijk mogelijk maken om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Dus, als je je inschrijft voor een van onze beauty cursussen tussen 1 november en 30 november, krijg je een GRATIS online cursus naar keuze! 📚💻

Of je nu geïnteresseerd bent in anti-aging, permanent ontharen, tattoo removal, pmu cursus of iets anders, we hebben een breed scala aan cursussen waaruit je kunt kiezen.

Investeren in jezelf en je carrière en word een expert in de beauty industrie, vergroot je kansen op succes!

Mis deze geweldige aanbieding niet – deze is alleen geldig in november! Neem vandaag nog contact met ons op en meld je aan voor een beauty cursus bij Huidspecialist Opleidingen. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je te helpen groeien in deze opwindende branche!

Bij het boeken van een van onze cursussen, wordt in overleg de gratis cursus samen met u ingepland. U hoeft hiervoor niets extra’s te doen bij de betaling.