Skip to content

Nieuw!

Cursus vet oplossende mesotherapie

Cursus vet oplossende meso therapie

Wil je als beautyspecialiste bij de tijd blijven? Dan mag je de cursus vet oplossende mesotherapie  niet missen. Ideaal voor de extra vetjes. Zoals de onderkin

Heb je interesse in non-gecrosslinkte fillers of skinbooster trainingen met de mesogun? Het team van de Huidspecialist opleidingen biedt grondige cursussen aan, inclusief hands-on training met relevante tools en mesogun apparatuur. Onze getrainde docenten helpen enthousiaste cursisten om een ​​uitgebreid begrip te ontwikkelen van verschillende  filler en skinbooster procedures. Deze lessen zullen u voorbereiden om behandelingen uit te voeren bij cliënten die de tekenen van veroudering willen omkeren en zich zelfverzekerder willen voelen.

Onze filler en skinbooster trainingen bestaan uit kleine klassen die zich richten op elke cursist, zodat hun vaardigheden en talenten worden ontwikkeld. We zorgen ervoor dat u begrijpt hoe u  filler en skinbooster injecties met de mesogun pri of de mesogun dermashot veilig en effectief kunt gebruiken. Dit zal optimale resultaten voor cliënten geven.

Met meer dan 20 jaar ervaring hebben we up-to-date kennis van cosmetische behandelingen en hebben we toegang tot de nieuwste cosmetische technologieën. U kunt op ons vertrouwen voor het geven van niet gecrosslinkte filler en skinbooster training met de mesogun van het allerhoogste niveau.