Skip to content

Over Cursus skinbooster incl. startpakket

1.054,70 incl. 21% BTW

Eindhoven

Gratis extra cursus - December Actie!

Maak je klaar om te stralen deze feestdagen met de geweldige kerstactie van Huidspecialist Opleidingen! Bij aankoop van beautyapparatuur met cursus, ontvang je een tweede cursus naar keuze helemaal gratis als extra cadeau. Of je nu geïnteresseerd bent in huidverjonging, lasertherapie of iets anders, er is een scala aan cursussen waaruit je kunt kiezen. Geef jezelf het beste cadeau deze kerst en begin het nieuwe jaar met nieuwe kennis en vaardigheden in de beautybranche. Deze speciale aanbieding is alleen geldig gedurende de feestperiode, dus wacht niet te lang en profiteer nu van deze unieke kans!

Gratis extra cursus - December Actie!

Maak je klaar om te stralen deze feestdagen met de geweldige kerstactie van Huidspecialist Opleidingen! Bij aankoop van beautyapparatuur met cursus, ontvang je een tweede cursus naar keuze helemaal gratis als extra cadeau. Of je nu geïnteresseerd bent in huidverjonging, lasertherapie of iets anders, er is een scala aan cursussen waaruit je kunt kiezen. Geef jezelf het beste cadeau deze kerst en begin het nieuwe jaar met nieuwe kennis en vaardigheden in de beautybranche. Deze speciale aanbieding is alleen geldig gedurende de feestperiode, dus wacht niet te lang en profiteer nu van deze unieke kans!

In het pakket zitten de volgende onderdelen:

Dagopleiding
Duur van de opleiding: 1 dag
Lestijden: 10:00-16.00 uur
Modellen  1  voor praktijk

 

Wat bieden wij:

Voor iedereen toegankelijk

Gelijk aan MBO niveau. Voor deze cursus is geen verplichte vooropleiding nodig.

Waardevol diploma

Incl. examen. Niet geslaagd? Gratis herexamen.

Voorziening

Koffie, thee water zijn inbegrepen.

Doelstelling

De cursus én de apparatuur zijn bedoeld ter uitoefening in beroep of bedrijf.

Kwalitatief hoogstaand onderwijs

Ons cursusmateriaal wordt voortdurend up-to-date gehouden en aangevuld met de laatste wetgevingen en belangrijke evoluties in je vakgebied.

Geen onvoorziene kosten

Kant en klare pakketten.

Apparatuur leasen

De nieuwste en meest innovatieve apparatuur, zonder de grote uitgave.

Skinboosters: Verjong je huid met de krachtige serums van Cytocare

Tijdens onze Dermashot cursus richten wij ons op de effectieve skinboosters van Cytocare, een bekend Frans merk dat meerdere awards heeft ontvangen voor hun prachtige serums. Maar wat doen deze serums eigenlijk voor je huid en welke ingrediënten zijn erin verwerkt? De serums van Cytocare zijn samengesteld met een combinatie van hoogwaardige ingrediënten, waaronder hyaluronzuur, aminozuren, vitamine A, B, C en K, antioxidanten en co-enzymen. Deze ingrediënten werken samen om je huid te voeden, hydrateren en te revitaliseren.

Hyaluronzuur

Hyaluronzuur, een belangrijk bestanddeel in de serums, speelt een cruciale rol bij het behouden van de vochtbalans in je huid. Het heeft het vermogen om vocht aan te trekken en vast te houden, waardoor je huid gehydrateerd blijft en een stralende, jeugdige uitstraling krijgt. Bovendien stimuleert hyaluronzuur de natuurlijke aanmaak van collageen, waardoor fijne lijntjes en rimpels verminderen.

Aminozuren

Aminozuren zijn de bouwstenen van eiwitten en essentieel voor het behoud van een gezonde huid. Ze helpen bij het herstellen en vernieuwen van huidcellen, waardoor je huid er fris en stralend uitziet. Daarnaast bevatten de serums van Cytocare vitamine A, B, C en K, die bekend staan om hun krachtige antioxidanteigenschappen. Deze vitamines beschermen je huid tegen schadelijke vrije radicalen en helpen bij het verminderen van zichtbare tekenen van veroudering, zoals pigmentvlekken en een doffe teint.

Antioxidanten en co-enzymen

Wat de serums van Cytocare echt uniek maakt, is de toevoeging van antioxidanten en co-enzymen. Antioxidanten, zoals vitamine C, neutraliseren schadelijke vrije radicalen die je huid beschadigen en vroegtijdige veroudering veroorzaken. Co-enzymen, zoals co-enzym Q10, stimuleren de energieproductie in je huidcellen en beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Kortom, de serums van Cytocare met ingrediënten zoals hyaluronzuur, aminozuren, vitamine A, B, C en K, antioxidanten en co-enzymen bieden je huid een echte boost. Ze hydrateren, voeden en revitaliseren je huid, waardoor deze er jeugdig en stralend uitziet. Begin vandaag nog met de skinboosters van Cytocare en ontdek zelf het verschil.

Cursus Skinbooster behandeling

Met deze praktijkgerichte cursus leer je om de huid te verbeteren door middel van huidverbeterende serums in de huid te stempelen met de Dermashot.  De innovatieve kop van de Dermashot bevat 5 micronaalden, wat zorgt voor een gelijkmatige verspreiding van de toegediende substanties, en zorgt voor een hoge prestatie en is bijna pijnvrij, dankzij de reductie van de naaldlengte (1,5 mm) De dermashot is vergelijkbaar met de Dermapen. Bij een microneedling behandeling worden de serums in de huid gesluisd, door middel van roterende bewegingen en kleine vibrerende naaldjes die in de huid penetreren. Met de Dermashot stempel je met de naaldmodule de actieve serums in de huid en zit het serum al in het apparaat.

Theorie:

 • Anatomie, fysiologie en dermatologie
 • Toestemmingsformulier en protocol
 • Product en materiaalkennis
 • Soorten serums
 • Toepassen van skinboosters
 • Indicaties en contra-indicaties
 • Behandelplan opstellen
 • Hygiëne
 • Huidanalyse
 • Het verzachten van scherpe lijnen in het gelaat
 • volume en herstel van gezichtscontouren
 • pigmentvlekken
 • Instellen dermashot apparaat skinboosters

Praktijk

 • skinboosters & Lift
 • decolleté & Handen

Certificaat

Certificering wordt verleend na succesvolle afronding. Aan het einde van de cursus wordt een examen afgenomen waarbij een voldoende wordt behaald van 80%. U kunt dit examen zo vaak opnieuw afleggen als nodig is om te slagen. Na afronding van de opleiding ontvangt u één certificaat

Verplichte voorkennis of opleiding

U heeft voor deze cursus geen verplichte vooropleiding nodig

Afgestudeerd bij de Huidspecialist opleidingen

Als je eenmaal student bent, ben je student voor het leven. We bieden ook na de training ondersteuning aan al onze studenten, eenmaal afgestudeerd aan een van onze opleidingen,  krijg je de ondersteuning die nodig is om een succesvolle behandeling neer te zetten in je salon.

Gespreid betalen

Geniet nu van de vrijheid om te leren en groeien op jouw eigen tempo, zonder je zorgen te maken over de kosten. Bij ons is het mogelijk om gespreid te betalen voor zowel de cursus als de benodigde apparatuur. Met onze flexibele betalingsoptie, kun je de kosten spreiden over meerdere termijnen, waardoor de financiële druk verlicht wordt. Of je nu kiest voor een maandelijkse of kwartaalbetaling, je hebt de controle over je betalingen en kunt je focussen op je leertraject. Zo wordt het behalen van nieuwe vaardigheden toegankelijker dan ooit tevoren.

Stap voor stap investeren in je toekomst is onze missie. Ontdek de mogelijkheid tot gespreid betalen en schrijf je vandaag nog in voor onze cursus. Neem de eerste stap in je leerreis zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de financiële last!

Verplichtingen behandeling

Verplichtingen behandeling: Bij het uitvoeren van behandelingen met invasieve apparatuur  is het belangrijk om te voldoen aan de nieuwe wetgeving WTZA (Wet toetreding zorgaanbieders). Deze wet is van kracht om de kwaliteit en veiligheid van zorg te waarborgen. Als zorgaanbieder ben je verplicht om aan bepaalde eisen te voldoen en te voldoen aan de gestelde normen. Voor meer gedetailleerde informatie, verwijzen wij je graag naar de volgende link: Regelgeving behandelingen Tijdens de cursus zullen we uitgebreid aan je uitleggen waar je aan moet voldoen.

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau.