Skip to content

Nieuw!

Cursus permanent ontharen met de Eos ice Diode laser

Cursus Definitief ontharen met de EOS diode ice laser 4 golflengtes

Wil je als beautyspecialiste definitief ontharen met de krachtigste laser die er op dit moment is? Dan mag je de Eos Diode ice met 4 golflengtes niet missen!

De nieuwste en meest innovatieve apparatuur en de meest moderene technieken, zonder de grote uitgave.

De EHBO cursus PMU

Voor alle schoonheidsspecialisten, pmu specialisten die vergunningplichtig zijn voor het geven van een pmu behandeling, staan er nieuwe richtlijnen op de planning vanaf 1 januari 2022. Ook wanneer je een pmu opleiding of cursus wil volgen let op dat de pmu opleiding volgens de nieuwe richtlijnen wordt gegeven.

Deze Europese norm is wettelijk aangewezen vanaf 1 januari 2022.

Volgen van een ehbo cursus

Het RIVM en de GGD willen graag dat wanneer je de pmu behandelingen geeft, je ook een EHBO certificaat hebt. Nu is dit op dit moment nog geen verplichting maar zodra de tatoeëerders en pmu specialisten verplicht een opleiding voor tatoeëren en pmu behandelingen moeten volgen, wordt een ehbo certificaat in de toekomst wel verplicht. Dit is de reden dat het bij de Huidspecialist opleidingen al mogelijk is, om een ehbo cursus te volgen.

Huidspecialist opleidingen is een samenwerking aangegaan met het Oranje kruis, gespecialiseerd en geaccrediteerd. Het Oranje Kruis is een stichting met het predicaat koninklijk die kennis en kunde op het gebied van eerste hulp bij ongevallen verspreidt.

Bekijk de mogelijkheden via de volgende link: klik hier

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau.