Skip to content

Over Cursus bodyslimming incl. Luxmaster slim laser

5.900,00 incl. 21% BTW

Actieprijs nog 17 dagen geldig.
Eindhoven

Gratis extra cursus - December Actie!

Maak je klaar om te stralen deze feestdagen met de geweldige kerstactie van Huidspecialist Opleidingen! Bij aankoop van beautyapparatuur met cursus, ontvang je een tweede cursus naar keuze helemaal gratis als extra cadeau. Of je nu geïnteresseerd bent in huidverjonging, lasertherapie of iets anders, er is een scala aan cursussen waaruit je kunt kiezen. Geef jezelf het beste cadeau deze kerst en begin het nieuwe jaar met nieuwe kennis en vaardigheden in de beautybranche. Deze speciale aanbieding is alleen geldig gedurende de feestperiode, dus wacht niet te lang en profiteer nu van deze unieke kans!

Gratis extra cursus - December Actie!

Maak je klaar om te stralen deze feestdagen met de geweldige kerstactie van Huidspecialist Opleidingen! Bij aankoop van beautyapparatuur met cursus, ontvang je een tweede cursus naar keuze helemaal gratis als extra cadeau. Of je nu geïnteresseerd bent in huidverjonging, lasertherapie of iets anders, er is een scala aan cursussen waaruit je kunt kiezen. Geef jezelf het beste cadeau deze kerst en begin het nieuwe jaar met nieuwe kennis en vaardigheden in de beautybranche. Deze speciale aanbieding is alleen geldig gedurende de feestperiode, dus wacht niet te lang en profiteer nu van deze unieke kans!

In het pakket zitten de volgende onderdelen:

 • Luxemaster slim laser
 • Opleidingsboek
 • Informatiepakket en vragenformulier voor de cliënt
 • Certificaat
 • Gebruik van alle producten tijdens de cursus
 • gebruik Hygiëne producten en materialen
 • Gebruik hygiëne materialen & Linnengoed
 • Nazorg voor het model
Dagopleiding
Duur van de opleiding: 1 dag
Lestijden: 10:00-14.00 uur
Modellen  1 voor praktijk

Wat bieden wij:

Voor iedereen toegankelijk

Gelijk aan MBO niveau. Voor deze cursus is geen verplichte vooropleiding nodig.

Waardevol diploma

Incl. examen. Niet geslaagd? Gratis herexamen.

Voorziening

Koffie, thee water zijn inbegrepen.

Doelstelling

De cursus én de apparatuur zijn bedoeld ter uitoefening in beroep of bedrijf.

Kwalitatief hoogstaand onderwijs

Ons cursusmateriaal wordt voortdurend up-to-date gehouden en aangevuld met de laatste wetgevingen en belangrijke evoluties in je vakgebied.

Geen onvoorziene kosten

Kant en klare pakketten.

Apparatuur leasen

De nieuwste en meest innovatieve apparatuur, zonder de grote uitgave.

Het Luxemaster lasersysteem voor vetreductie

Het Luxemaster lasersysteem voor vetreductie loopt voorop in de LLLT-technologie en werd in 2014 erkend en goedgekeurd door de Amerikaanse FDA als een niet-invasieve methode voor het vernietigen van cellulite en voor lichaamscontouren van de heupen, taille en dijen. Toch, met alle verschillende cellulite behandelingen die zijn gekomen en gegaan en weer komen in iets andere vormen, zou men kunnen worden vergeven dat men sceptisch is over Luxemaster lasersysteem LLLT. Maar het zal niet lang duren voordat de onmiskenbare effectiviteit van deze machine voor het verwijderen van cellulite die scepsis wegsmelt op dezelfde manier als cellulite wegsmelt. Op het moment van schrijven is de Luxemaster Green Laser de enige door de FDA goedgekeurde niet-invasieve behandeling voor cellulite op de markt en de reputatie groeit met elke dag die voorbijgaat en met elke tevreden klant.

Hoe werkt de Luxemaster cellulite Reductie Laser?

Het Luxemaster Green Laser (LLLT-systeem) is volledig niet-invasief, vereist geen anesthesie, geen hersteltijd en kan verbluffende resultaten opleveren in slechts twee weken. Het apparaat raakt nooit het lichaam van uw patiënt/cliënt aan en het hele proces is pijnloos. Luxemaster lasersysteem richt zich op die hardnekkige gebieden die zich verzetten tegen andere, mindere technologieën, vetcellen activeren en ervoor zorgen dat ze uit eigen beweging gaan emulgeren. Terwijl de vettige lipiden in de cellen worden vrijgegeven en geëlimineerd door het lymfestelsel, storten de overblijfselen van de vetcellen ineen en worden door het lichaam opgenomen. Het essentiële verschil tussen Luxemaster lasersysteem en andere technologieën en methodologieën is dat Luxemaster slim cellulite aanpakt door de eigen mechanismen van uw lichaam te activeren in plaats van te proberen een oplossing op te leggen via kunstmatige middelen.

Het Luxe master slim Green Laser-systeem dringt rechtstreeks door in de vetcellen (vetcellen), stimuleert deze en zorgt ervoor dat de poriën die de lipiden afvoeren zich openen. In tegenstelling tot andere klinische laserprocedures is er geen thermische schade of andere verstoring van de cellen, geen weefselsterfte (necrose) en geen lysis.

De LLLT stimuleert de vervloeiing van de lipiden en langzaam wordt dit probleem vet uit de cellen afgevoerd. Terwijl het dat doet, storten de cellen zelf in. De poriën van de cel kunnen wel twee dagen open blijven, gedurende welke tijd het leeglopen en krimpen van de cellen doorgaat. Uiteindelijk zullen de lege cellen instorten en door het lichaam worden opgenomen.

Koud laserlicht

De sleutel tot het proces is een enzymachtige verbinding die bekend staat als cyclisch AMP. Het koude laserlicht activeert deze verbinding die op zijn beurt de poriën van de cel signaleert om te openen. Wanneer ze dat doen, worden de lipiden afgevoerd, de poriën klappen in en het vet wordt geëlimineerd. In wezen is dit hetzelfde fysiologische mechanisme dat wordt geactiveerd door een dieet of intensieve lichaamsbeweging.

Nogmaals, het verschil tussen het luxmaster slim-lasersysteem voor cellulitereductie en andere mindere behandelingen is het vermogen van de LLLT om natuurlijke en heilzame fysiologische reacties uit te lokken in plaats van te proberen een kunstmatige oplossing op te leggen met misleidende middelen.

Het lesprogramma:

  • Opbouw vetcellen
  • Huidopbouw
  • Theorie koud laserlicht
  • Behandeling vetlaag en cellulite
  • Afslankbehandelingen o.a. billen, buik, benen, love handles en armen
  • Indicatie en contra-indicatie
  • Intakegesprek en formulier
  • Communicatie met de klant
  • Apparaten kennis
  • Daarna gaat u zelf aan de slag in de praktijkgedeelte

Technische gegevens van de Luxmasker slim

Golflengte 532nm
Reikwijdte laserkoppen 110 cm
Technologie groene koude laag laser therapie
Scherm  12 inch 500mm
Lift hoogte Maximum
1 jaar garantie
Aantal diode lampen 10
Certificering CE
In hoek verstelbare laservleugels 100 graden
Kracht 120w
Kracht diode 200mw/500mw

Lease & gespreid betalen

Lease-optie voor apparatuur: Investeer slim in jouw toekomst
Wij begrijpen ook dat het aanschaffen van apparatuur kan leiden tot aanzienlijke investeringen. Daarom bieden we de mogelijkheid van een lease-optie voor de benodigde apparatuur. Dit stelt jou in staat om te investeren in hoogwaardige apparatuur zonder direct grote kapitaaluitgaven te doen. Met de lease-optie kun je de apparatuur gebruiken tijdens je opleiding en vervolgens de lease voortzetten zodra je je eigen praktijk hebt opgestart. Het biedt flexibiliteit en maakt het mogelijk om stap voor stap te groeien als huidspecialist, zonder dat je je financieel zwaar hoeft te belasten.

Bij ons is het mogelijk om gespreid te betalen voor zowel de cursus als de benodigde apparatuur. Met onze flexibele betalingsoptie, kun je de kosten spreiden over meerdere termijnen, waardoor de financiële druk verlicht wordt. Of je nu kiest voor een maandelijkse of kwartaalbetaling, je hebt de controle over je betalingen en kunt je focussen op je leertraject. Zo wordt het behalen van nieuwe vaardigheden toegankelijker dan ooit tevoren.

Certificaat

Certificering wordt verleend na succesvolle afronding. Aan het einde van de cursus wordt een examen afgenomen waarbij een voldoende wordt behaald van 80%. U kunt dit examen zo vaak opnieuw afleggen als nodig is om te slagen. Na afronding van de opleiding ontvangt u een certificaat.

Verplichte voorkennis of opleiding

U heeft voor deze cursus geen verplichte vooropleiding nodig

Afgestudeerd bij de Huidspecialist opleidingen

Als je eenmaal student bent, ben je student voor het leven. We bieden ook na de training ondersteuning aan al onze studenten, eenmaal afgestudeerd aan een van onze opleidingen,  krijg je de ondersteuning die nodig is om een succesvolle behandeling neer te zetten in je salon.

Waarom kiezen voor de Huidspecialist opleidingen?

 • Kwalitatieve opleidingen
 • Betaalbare prijzen
 • Duidelijke uitleg
 • Persoonlijke begeleiding
 • Gratis examen (intern)
 • Lessen in kleine groepen of privéles
 • Gerenommeerde vakdocenten

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau.