Skip to content

Nieuw!

Cursus permanent ontharen met de Eos ice Diode laser

Cursus Definitief ontharen met de EOS diode ice laser 4 golflengtes

Wil je als beautyspecialiste definitief ontharen met de krachtigste laser die er op dit moment is? Dan mag je de Eos Diode ice met 4 golflengtes niet missen!

De nieuwste en meest innovatieve apparatuur en de meest moderene technieken, zonder de grote uitgave.

Wimpers & wenkbrauwen

Over Wimpers & Wenkbrauwen

Goede wimpers verbreden en verhelderen je ogen. Net als wenkbrauwen doen wimpers veel voor ons; het is gemakkelijk om te vergeten dat ze in wezen de beschermengelen van onze ogen zijn, die voorkomen dat vuil, stof en andere irriterende stoffen onze ogen binnendringen. Het belang van wimpers gaat echter verder dan hun biologische functie.

Lange, gedefinieerde wimpers kunnen een wereld van verschil maken voor je gezicht door je ogen te openen en een frisse, heldere uitstraling te creëren. Dit komt omdat donkere wimpers het wit van je ogen (de sclera) en de donkere ring rond je iris (de limbale ring) benadrukken. Lange wimpers benadrukken ook de beweging rond je ogen elke keer dat je knippert en staart, wat de aandacht van de kijker vasthoudt.

Bij de Huidspecialist opleidingen biedt onze beautyschool verschillende wimper en wenkbrauwcursussen aan voor schoonheidsspecialisten en beautyexperts, om te leren de mooiste wimperextensions te zetten.

Wenkbrauw extensions

Wenkbrauwen helpen onze ogen schoon en helder te houden en kunnen ons helpen communiceren. Ze helpen ook om het uiterlijk van onze gezichten te definiëren. En net zoals de lichamen van mensen in alle vormen, kleuren en maten komen, zo ook hebben we een diversiteit aan wenkbrauwen.

Er zijn een aanzienlijk aantal factoren die het uiterlijk van de wenkbrauwen kunnen beïnvloeden. Wenkbrauwhaaruitval kan bijvoorbeeld worden veroorzaakt door bepaalde medische aandoeningen en medicijnen.

Hoewel het uiterlijk van ideale wenkbrauwen varieert, is een populaire look die van volle, goed gedefinieerde wenkbrauwen. Wenkbrauwextensions zijn een manier om het uiterlijk van wenkbrauwen te benadrukken.

Wat zijn wenkbrauwextensions?

Wenkbrauwextensions zijn haartjes van nerts of synthetisch haar die rechtstreeks op de wenkbrauwhaartjes en op de huid rond de wenkbrauwen worden gelijmd. Dit wordt gedaan met behulp van chirurgische lijm.

Net als wimperextensions, draait het bij wenkbrauwextensions om het concept van het bevestigen van vezels met een heldere medische lijm om een ​​verlengend effect te bereiken. Maar daar eindigen de overeenkomsten. Met wimperextensies heb je natuurlijke wimpers nodig om de extensie aan te bevestigen. Maar met wenkbrauwverlengingen worden de eigenlijke vezels rechtstreeks op de huid of het wenkbrauwhaar zelf bevestigd.

De vezels zijn ook anders. Met wimpers heb je de keuze uit nerts, zijde of kasjmier, die er allemaal vol en dik uitzien om een ​​met mascara bedekte wimper na te bootsen. Maar wenkbrauwextensions zijn veel, veel fijner.

De docent van de Huidspecialist opleidingen gebruikt graag de fijnste streng die er is, omdat die er het meest natuurlijk uitziet, als het haar te dik is, gaat het er onnatuurlijk uitzien, zoals haarpluggen, vervolgt Kimberly de docente van Huidspecialist opleidingen.

Microblading versus wenkbrauwextensions

In tegenstelling tot microblading bieden wenkbrauwextensions textuur.
Microblading is een semi-permanente tatoeage die het uiterlijk van een wenkbrauw geeft met haarachtige bewegingen, maar er is geen dimensie aan. Aangezien er geen textuur of diepte is met microblading, zoeken meer mensen naar extensions om definitie, volume of een meer gedefinieerde boog toe te voegen. Het is ook geweldig voor mensen die iets anders willen, maar zich er niet aan willen binden.

Wenkbrauwextensions hebben minder risico dan microblading.

En omdat wenkbrauwextensions met lijm op het huidoppervlak worden aangebracht (in tegenstelling tot een naald die de epidermis doorboort), is er minder risico op mogelijke infecties of ontevredenheid met het eindresultaat. “Als je het niet leuk vindt hoe de microblading is geworden, is er geen manier om het echt te verbeteren, of je moet het verwijderen met een laser, terwijl wenkbrauwverlengingen na verloop van tijd geleidelijk uitvallen. Het is een veel veiliger alternatief.

Hoe lang gaan wenkbrauwextensions mee?

U kunt verwachten dat de wenkbrauwextensions na 5 tot 14 dagen vanzelf uitvallen als ze op de huid worden geplakt. Ze gaan een paar weken mee als ze op je natuurlijke wenkbrauwharen worden geplakt.

De voordelen van wenkbrauwextensions

Vergeleken met andere soorten wenkbrauwverbeterende procedures, waaronder microblading, zijn wenkbrauwverlengingen niet-invasief.

  • weinig kans op bijwerkingen
  • weinig tot geen ongemak
  • goedkoper dan andere alternatieven (naast, in sommige gevallen, make-up)
  • relatief snelle applicatietijd
  • geen hersteltijd

Voorzorgsmaatregelen voor wenkbrauwextensions

Over het algemeen zijn wenkbrauwverlengingen een eenvoudige en niet-invasieve procedure. Toch zijn er, zoals bij de meeste cosmetische ingrepen, enkele voorzorgsmaatregelen waarmee u rekening moet houden:

  • Zorg ervoor dat uw wenkbrauwextensions 24 uur lang niet nat worden.
  • Raak uw wenkbrauwextensions niet aan. Hierdoor kunnen ze sneller uitvallen.
  • Wenkbrauwextensions zijn niet permanent.
  • Als je het uiterlijk dat ze creëren wilt behouden, moet je elke 1 tot 2 weken nieuwe extensions krijgen

Resultaat wenkbrauwextensions

Als er iemand binnenkomt met asymmetrische of geen wenkbrauwen, moet je het oog hebben om te weten wat er aan de ene kant en aan de andere kant nodig is. Het is alsof je vanaf een leeg canvas werkt, wat vooral moeilijk is als de wenkbrauwen van iedereen anders zijn. Het vergt precisie en geduld. Het is een kunst.”

Als het correct is gedaan, moeten wenkbrauwextensies eruit zien als je natuurlijke wenkbrauwen, maar beter: de onderkant moet scherp, schoon en uitgelijnd zijn en de algehele vorm moet er netjes uitzien.

Heb jij interesse in de cursus wenkbrauwextensions, lash lift & browlift, henna brows of wimperextensions kijk naar de mogelijkheden op onze site. vind je het prettiger om een afspraak te maken dan staan onze medewerkers je graag persoonlijk te woord.

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau.