Skip to content

Over Masterclass Fibroblast expressierimpels

145,00 incl. 21% BTW

Eindhoven

In het Gevorderde Fibroblast-minicursus expressierimpels pakket zitten de volgende onderdelen:

  • lesboek
  • Certificaat
Dagopleiding
Duur van de opleiding:
Lestijden: 10:00-14.00 uur
Modellen  2 voor praktijk

Wat bieden wij:

Voor iedereen toegankelijk

Gelijk aan MBO niveau. Voor deze cursus is geen verplichte vooropleiding nodig.

Waardevol diploma

Incl. examen. Niet geslaagd? Gratis herexamen.

Voorziening

Koffie, thee water zijn inbegrepen.

Doelstelling

De cursus én de apparatuur zijn bedoeld ter uitoefening in beroep of bedrijf.

Kwalitatief hoogstaand onderwijs

Ons cursusmateriaal wordt voortdurend up-to-date gehouden en aangevuld met de laatste wetgevingen en belangrijke evoluties in je vakgebied.

Deze cursus is voor degenen die al onze Fibroblast Training Course of een andere fibroblast training hebben gevolgd en hun opleiding en diensten willen voortzetten. We hebben geleerd hoe we de huid kunnen verstrakken, dat je je patroon op de buitenkant legt. Sommige rimpels zijn zo diep dat ze een afdruk achterlaten op de huid en in dit geval is het patroon van stippen rond de rimpel niet voldoende om die rimpel uit elkaar te trekken. Leer in deze minicursus hoe je deze lastige lijnen goed kunt helpen.

Verplichte voorkennis of opleiding

Deze cursus is voor degenen die al bekend zijn met fibroblast en dit specifieke gebied willen leren. Deze cursus gaat niet dieper in op het volledig uitvoeren van fibroblasten, aangezien we verwachten dat u al bekend bent met hoe de procedure werkt.

Certificaat

Certificering wordt verleend na succesvolle afronding. Aan het einde van de cursus wordt een examen afgenomen waarbij een voldoende wordt behaald van 80%. U kunt dit examen zo vaak opnieuw afleggen als nodig is om te slagen.

Startpakketten

Om de kwaliteit van onze opleidingen te garanderen en om de beste resultaten te behalen werken wij met de producten van Lason beauty groothandel. Door de hoge kwaliteit van de schoonheidsproducten kunnen we onze cursisten opleidingen bieden van het hoogste niveau. De fibroblast praktijk pakketten zijn met zorg samengesteld en bevatten alle producten die jij nodig hebt tijdens de lessen. Je leert direct werken met alle producten die alleen in professionele salons gebruikt worden. www.lasongroothandel.nl 

Let op: Diverse plasmapennen, apparatuur, producten en materialen hebben wij niet in de startpakketten verwerkt, zodat jij tijdens de praktijk les zelf een keuze kan maken welke kwaliteit apparatuur en producten jij wilt aanschaffen. 

Volg jij een fibroblast opleiding of cursus bij de Huidspecialist opleidingen en wil je graag de plasmapen uitproberen voordat je deze koopt. Huur dan de plasmapen voor gebruik tijdens de cursus. Lason groothandel zorgt ervoor dat de plasmapen klaarstaat bij Huidspecialist opleidingen op de dag dat de opleiding van start gaat.