Skip to content

Over Masterclass Fibroblast expressierimpels

320,00 incl. 21% BTW

Eindhoven

In het Masterclass Fibroblast expressierimpels pakket zitten de volgende onderdelen:

  • lesboek
  • Certificaat
  • Huur apparatuur tijdens de cursus
  • Gebruik van alle producten tijdens de cursus zoals oppervlakte reiniging, diepte reiniging, nazorg gel.
  • gebruik Hygiëne producten en materialen ( Sterillium, wattenschijfjes, tissues, dental towels, handschoenen, wegwerpstoelhoes, non steriele gaasjes, schaartjes, pincetten)
  • Gebruik hygiëne materialen & Linnengoed (handdoeken, kompres, bandeau, stoelhoes, wegwerphoes
  • Nazorg gel & crème voor het model
Dagopleiding
Duur van de opleiding:
Lestijden: 10:00-14.00 uur
Modellen  1 voor praktijk

Wat bieden wij:

Voor iedereen toegankelijk

Gelijk aan MBO niveau. Voor deze cursus is geen verplichte vooropleiding nodig.

Waardevol diploma

Incl. examen. Niet geslaagd? Gratis herexamen.

Voorziening

Koffie, thee water zijn inbegrepen.

Doelstelling

De cursus én de apparatuur zijn bedoeld ter uitoefening in beroep of bedrijf.

Kwalitatief hoogstaand onderwijs

Ons cursusmateriaal wordt voortdurend up-to-date gehouden en aangevuld met de laatste wetgevingen en belangrijke evoluties in je vakgebied.

Geen onvoorziene kosten

Kant en klare pakketten.

Masterclass Fibroblast expressierimpels

Deze cursus is voor degenen die al onze Fibroblast Training Course of een andere fibroblast training hebben gevolgd en hun opleiding en diensten willen voortzetten. We hebben geleerd hoe we de huid kunnen verstrakken, dat je je patroon op de buitenkant legt. Sommige rimpels zijn zo diep dat ze een afdruk achterlaten op de huid en in dit geval is het patroon van stippen rond de rimpel niet voldoende om die rimpel uit elkaar te trekken. Leer in deze minicursus hoe je deze lastige lijnen goed kunt helpen.

Verplichte voorkennis

Deze cursus is voor degenen die al onze Fibroblast Training  of een andere fibroblast training hebben gevolgd en hun opleiding en diensten willen voortzetten. Het mooie van fibroblast is dat het kan helpen bij het verjongen van veel andere delen van het lichaam dan alleen het gezicht en de nek. Striae is een grote onzekerheid waar veel mensen mee te maken hebben en het kan erg lastig zijn om ze te helpen! Leer hoe u striae kunt verminderen met de spray-methode in combinatie met microneedling.

Certificaat

Certificering wordt verleend na succesvolle afronding. Aan het einde van de cursus wordt een examen afgenomen waarbij een voldoende wordt behaald van 80%. U kunt dit examen zo vaak opnieuw afleggen als nodig is om te slagen. Na afronding van de opleiding ontvangt u één certificaat

Afgestudeerd bij de Huidspecialist opleidingen

Als je eenmaal student bent, ben je student voor het leven. We bieden ook na de training ondersteuning aan al onze studenten, eenmaal afgestudeerd aan een van onze opleidingen,  krijg je de ondersteuning die nodig is om een succesvolle behandeling neer te zetten in je salon.