Skip to content

Over Cursus Huidverstrakking & Vetvermindering inclusief Legenda beauty apparaat

Oorspronkelijke prijs was: €8.400,00.Huidige prijs is: €7.400,00. incl. 21% BTW

Actieprijs nog 13 dagen geldig.
Eindhoven

Gratis extra cursus - December Actie!

Maak je klaar om te stralen deze feestdagen met de geweldige kerstactie van Huidspecialist Opleidingen! Bij aankoop van beautyapparatuur met cursus, ontvang je een tweede cursus naar keuze helemaal gratis als extra cadeau. Of je nu geïnteresseerd bent in huidverjonging, lasertherapie of iets anders, er is een scala aan cursussen waaruit je kunt kiezen. Geef jezelf het beste cadeau deze kerst en begin het nieuwe jaar met nieuwe kennis en vaardigheden in de beautybranche. Deze speciale aanbieding is alleen geldig gedurende de feestperiode, dus wacht niet te lang en profiteer nu van deze unieke kans!

Gratis extra cursus - December Actie!

Maak je klaar om te stralen deze feestdagen met de geweldige kerstactie van Huidspecialist Opleidingen! Bij aankoop van beautyapparatuur met cursus, ontvang je een tweede cursus naar keuze helemaal gratis als extra cadeau. Of je nu geïnteresseerd bent in huidverjonging, lasertherapie of iets anders, er is een scala aan cursussen waaruit je kunt kiezen. Geef jezelf het beste cadeau deze kerst en begin het nieuwe jaar met nieuwe kennis en vaardigheden in de beautybranche. Deze speciale aanbieding is alleen geldig gedurende de feestperiode, dus wacht niet te lang en profiteer nu van deze unieke kans!

Tijdens de cursus leer je als professional hoe je de apparatuur op de juiste wijze kunt toepassen. Je wordt getraind met jouw Legenda beauty apparatuur en leert hoe je de behandeling kunt afstemmen op de behoeften van jouw cliënt. Het is essentieel om de diepte, de intensiteit en de juiste koppen te gebruiken zodat je de radiofrequentie zorgvuldig aan te passen, afhankelijk van het huidtype en de huidconditie van de cliënt. Door de juiste technieken toe te passen, kunnen diverse behandelingen worden toegepast.

In het pakket zitten de volgende onderdelen:

 • Opleidingsboek
 • Informatiepakket en vragenformulier voor de cliënt
 • Legenda apparatuur
 • Certificaat
 • Gebruik van alle producten tijdens de cursus zoals oppervlakte reiniging, diepte reiniging, nazorg gel.
 • gebruik Hygiëne producten en materialen ( Sterillium, wattenschijfjes, tissues, dental towels, handschoenen, wegwerpstoelhoes, non steriele gaasjes, schaartjes, pincetten)
 • Gebruik hygiëne materialen & Linnengoed (handdoeken, kompres, bandeau, stoelhoes, wegwerphoes

Wat bieden wij:

Voor iedereen toegankelijk

Gelijk aan MBO niveau. Voor deze cursus is geen verplichte vooropleiding nodig.

Waardevol diploma

Incl. examen. Niet geslaagd? Gratis herexamen.

Voorziening

Koffie, thee water zijn inbegrepen.

Doelstelling

De cursus én de apparatuur zijn bedoeld ter uitoefening in beroep of bedrijf.

Kwalitatief hoogstaand onderwijs

Ons cursusmateriaal wordt voortdurend up-to-date gehouden en aangevuld met de laatste wetgevingen en belangrijke evoluties in je vakgebied.

Geen onvoorziene kosten

Kant en klare pakketten.

Apparatuur leasen

De nieuwste en meest innovatieve apparatuur, zonder de grote uitgave.

LEGENDA BEAUTY

Legenda beauty apparaat is een exclusieve technologie die gericht is op het herstel van de huid van het gezicht en lichaam. Een gezichtsbehandeling met Legenda verjongt en verstevigt de huid door diepe hydratatie en stimuleert de bloedsomloop en lymfeafvoer, terwijl het de stofwisseling versnelt. Legenda beauty is niet alleen geschikt voor gebruik in het gezicht, maar kan het hele lichaam behandelen. Er is een grote vraag naar behandelingen om cellulite aan te pakken en vet te verminderen, en Legenda biedt een niet-invasieve oplossing hiervoor. Onze technologie helpt de cellen weer in balans te brengen, verhoogt de interne temperatuur en activeert het metabolisme. Dit zorgt voor het verwijderen van visceraal vet en cellulite zonder schade aan andere cellen.

Legenda: Baanbrekende Technologie bij Lason groothandel

Legenda is een innovatief en baanbrekend apparaat dat werkt op een constante radiofrequentie van 448 KHz. Het systeem is gebaseerd op de frequentie van 448 kHz, die biostimulatie activeert, de microcirculatie verhoogt en een hyperactivering van de cel teweegbrengt, met volledig respect voor de fysiologie van de cel.

Waarom is de frequentie van 448 kHz ideaal?

De frequentie van 448 kHz brengt intra- en extracellulaire ionen op een specifieke manier in beweging. Deze frequentie heeft het vermogen om de permeabiliteit van het celmembraan te verhogen en de cellulaire stofwisseling te bevorderen door de toevoer van zuurstof en voedingsstoffen. Door microcirculatie te activeren, stimuleert het de fibroblasten en bevordert het de aanmaak van collageen. De celprocessen en de activatie van uitwisselingen door het systeem bevorderen wondgenezing en hebben pijnstillende, ontstekingsremmende en fibrolytische eigenschappen.

Unieke en Veilige Energieoverdracht

DE CAPACITIEVE MODUS:  Richt zich op het oppervlakkige huidweefsel van 3-5 cm in de huid. Geschikt voor gerichte huid verstevigende behandeling zoals huidverstrakking en verbeterd het doorbloed weefsel. De reacties die worden veroorzaakt door de capacitieve modus richten zich voornamelijk op het weefsel onder de elektrode. De capacitieve modus functioneert als een condensator, waardoor er lokaal een toename van elektro-regeneratieve energie ontstaat en de weefsels gericht kunnen worden behandeld (zoals huid maar ook spieren, pezen, ligamenten).

DE RESISTIEVE MODUS: Richt zich op het dieper gelegen huidweefsel van 6-8 cm in de huid. Geschikt voor dik, vet of fibrotisch weefsel
De elektro-regeneratieve energie die door de resistieve modus wordt gegenereerd, werkt op een dieper niveau in het lichaam. Deze diepgaande werking richt zich op zones die voorheen als ontoegankelijk werden beschouwd, zoals weefsels met een hoge dichtheid en een laag watergehalte, waaronder gewrichten (knieën, polsen, enz.), pezen en botten. Deze weefsels nemen de afgeven energie op.

 

Wat krijg je tijdens de cursus Legenda

Opleidingsinstituut De Huidspecialisten is een gerenommeerd opleidingscentrum dat gespecialiseerd is in huidverzorgingscursussen en -opleidingen. Wij bieden een uitgebreide Legenda beauty cursus in Huidverbetering, huidverstrakking en vetvermindering, waar professionals alle essentiële kennis en vaardigheden leren om deze behandeling succesvol uit te voeren. De cursus omvat theoretische kennis, praktische training en hands-on ervaring onder begeleiding van ervaren docenten.

 

Inhoud Legenda Radiofrequentie cursus:

 • Huidanalyse
 • Verschillende huidtypes en huidaandoeningen herkennen
 • Anatomie en dermatologie
 • Product- en materiaalkennis
 • Hygiëne
 • Indicaties en contra-indicaties
 • Communiceren en adviseren
 • Behandelplan opstellen
 • Reiniging van gelaat, hals en decolleté
 • Reinigen lichaam
 • Gezichtsbehandelingen en maskers
 • Anti-aging behandelingen o.a. gezicht, hals, onderkin en decolleté
 • Verwijderen o.a. cellulite en visceraal vet
 • Instellen en behandelen Legenda beauty-apparatuur
 • De juiste koppen bij de behandeling

 

Met de Legenda beauty behandeling kun je de volgende behandelingen geven:

 • Vermindering van zichtbare striae
 • Vermindering van zichtbare cellulitis en visceraal vet
 • Versteviging en verstrakking van de buikstreek
 • Herstel na een liposuctie
 • Sneller herstel na de bevalling
 • Vermindering van vochtretentie en zwelling
 • Verbetering van slaapkwaliteit en afvoer van afvalstoffen in het lichaam
 • Vermindering van rimpels en fijne lijntjes
 • Verbetering van hydratatie en helderheid van de huid
 • Verhoging van elasticiteit
 • Versteviging van de oogleden en het liften van hangende wenkbrauwen
 • Verbetering van het gebied rond de ogen (wallen, donkere kringen en rimpels)
 • Verstrakking van de huid onder de kin

 

Certificaat

Certificering wordt verleend na succesvolle afronding. Aan het einde van de cursus wordt een examen afgenomen waarbij een voldoende wordt behaald van 80%. U kunt dit examen zo vaak opnieuw afleggen als nodig is om te slagen. Na afronding van de opleiding ontvangt u één certificaat.

Verplichte voorkennis of opleiding

U heeft voor deze cursus geen verplichte vooropleiding nodig

Afgestudeerd bij de Huidspecialist opleidingen

Als je eenmaal student bent, ben je student voor het leven. We bieden ook na de training ondersteuning aan al onze studenten, eenmaal afgestudeerd aan een van onze opleidingen,  krijg je de ondersteuning die nodig is om een succesvolle behandeling neer te zetten in je salon.

Gespreid betalen

Geniet nu van de vrijheid om te leren en groeien op jouw eigen tempo, zonder je zorgen te maken over de kosten. Bij ons is het mogelijk om gespreid te betalen voor zowel de cursus als de benodigde apparatuur. Met onze flexibele betalingsoptie, kun je de kosten spreiden over meerdere termijnen, waardoor de financiële druk verlicht wordt. Of je nu kiest voor een maandelijkse of kwartaalbetaling, je hebt de controle over je betalingen en kunt je focussen op je leertraject. Zo wordt het behalen van nieuwe vaardigheden toegankelijker dan ooit tevoren.

Stap voor stap investeren in je toekomst is onze missie. Ontdek de mogelijkheid tot gespreid betalen en schrijf je vandaag nog in voor onze cursus. Neem de eerste stap in je leerreis zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de financiële last!

Waarom kiezen voor de Huidspecialist opleidingen?

Fractionele Radiofrequentie microneedling is een opwindende behandeling die veel positieve resultaten oplevert voor de gezondheid en schoonheid van de huid. Met de cursus bij Opleidingsinstituut De Huidspecialisten kun je als professional leren hoe je deze techniek op een effectieve en veilige manier kunt toepassen. Door het stimuleren van de collageenproductie en het verbeteren van de huidkwaliteit, kan de behandeling een breed scala aan huidaandoeningen verbeteren en de algehele huidverjonging bevorderen. Aarzel niet en schrijf je in voor de nieuwste cursus bij Opleidingsinstituut De Huidspecialisten om deze innovatieve behandeling onder de knie te krijgen en jouw cliënten een stralende huid te bieden.

 • Kwalitatieve opleidingen
 • Betaalbare prijzen
 • Duidelijke uitleg
 • Persoonlijke begeleiding
 • Gratis examen (intern)
 • Lessen in kleine groepen of privéles
 • Gerenommeerde vakdocenten

 

 

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau.