Skip to content

Over 1 daagse cursus lip pigmentatie incl. startpakket & pmu pen

Actieprijs nog 13 dagen geldig.
Eindhoven

Oorspronkelijke prijs was: €2.570,00.Huidige prijs is: €2.100,00. incl. 21% BTW

In het pakket zitten de volgende onderdelen:

Dagopleiding
Duur van de opleiding: 1 dag
Lestijden: 10:00-16.00 uur
Modellen  1  voor praktijk

Wat bieden wij:

Voor iedereen toegankelijk

Gelijk aan MBO niveau. Voor deze cursus is geen verplichte vooropleiding nodig.

Waardevol diploma

Incl. examen. Niet geslaagd? Gratis herexamen.

Voorziening

Koffie, thee water zijn inbegrepen.

Doelstelling

De cursus én de apparatuur zijn bedoeld ter uitoefening in beroep of bedrijf.

Kwalitatief hoogstaand onderwijs

Ons cursusmateriaal wordt voortdurend up-to-date gehouden en aangevuld met de laatste wetgevingen en belangrijke evoluties in je vakgebied.

Geen onvoorziene kosten

Kant en klare pakketten.

Exclusieve lipblush cursus

We hebben deze exclusieve lipblush-cursus gemaakt met één missie in gedachten… om een ​​betere, allesomvattende en meeslepende leerervaring te bieden, zodat je je VOLLEDIG ZELFVERZEKERD voelt wanneer het tijd is om je eigen klanten aan te nemen. Als je geobsedeerd bent door het effect dat liptinten geven (oftewel een moeiteloos kleuraccent dat niet vlekt), dan is het tijd om na te denken om een pmu lippen specialist te worden.

Onze permanente make-upcursussen in Nederland en België bieden allemaal ONE TO ONE-training en we werken in uw tempo in onze prestigieuze PMU-kliniek.
Semi Permanente Make-up is de ‘must have’ esthetische behandeling om elke vrouw, jong en oud, mooier te maken. Elke vrouw wil er zo mooi mogelijk uitzien en er zijn geen betere behandelingen dan permanente make-up om dit te bereiken. Permanente make-up geeft onmiddellijke transformaties en is een zich steeds ontwikkelende markt met nieuwe technieken en looks die subtiel en ondetecteerbaar of meer een statement kunnen zijn.

Als je een plezierige, zeer lucratieve carrière en een langetermijnbedrijf in semi-permanente make-up wilt, zijn de trainingen van de Huidspecialist opleidingen ideaal. Onze cursus pmu lippen geeft je de vaardigheden voor het creëren van perfecte  lipliner met blend.

Tijdens onze training leer je alles wat je moet weten over de kunst van Lip Blushing. Deze 1-daagse intensieve Lip Blush Training richt zich op alle noodzakelijke elementen om buitengewoon lipblushwerk uit te voeren. Je leert alles over lipstructuur, contra-indicaties,  Lip pmu kleuren en pigment theorie, je naalden voor pmu lipblush techniek en werken op latex

Lipcorrecties

Leren werken aan lippen inclusief speciale lippen; asymmetrie, fillers, hyperpigmentatie, mannelijke lippen. Schetsen voor perfectie en goed uitrekken.

Het lesprogramma bestaat o.a. uit:

 • Kennis van de huid
 • anatomie van de huid
 • contra indicaties
 • van intake tot aan nazorg
 • het proces
 • Kleurbepaling
 • Strakke lipliners plaatsen
 • Aquarelle lips
 • Shading-methode
 • pré-draw
 • werkwijze
 • Praktijk oefenen op model

Hoe word ik een permanente make up specialist in Nederland?

Huidspecialist opleidingen  geeft je de tools en het vertrouwen als permanent make up lippen specialist. Onze cursussen bieden een grondige voorbereiding en kennis om permanente make-upprocedures uit te voeren door hands-on training te bieden voor cosmetische micropigmentatievaardigheden zoals voorgeschreven door de Nederlandse overheid. In deze les leer je hoe je de procedures op de juiste manier voltooit met de nieuwste techniek en met het vertrouwen van een goede pmu specialist.

De algemene vereisten

In Nederland zijn de regelgevingsvereisten afhankelijk van het ministerie van Volksgezondheid. De vereisten om een pmu specialist te worden zijn:

 • Bewijs dat de behandelaar 18 jaar of ouder is (rijbewijs of ander legitimatiebewijs)
 • Bewijs van opleiding of certificering
 • Een GGD vergunning
 • KVK nummer

Zodra aan deze vereisten is voldaan en ingediend, krijgt u een vergunning en mag u officieel aan de slag als pmu specialist. Allereerst is een goede training belangrijk. Tijdens de pmu opleiding lippen leer je een aantal permanent make up technieken, zoals het pixel techniek, aquarellen, shaden en het zetten van lipliners. Andere dingen die je tijdens je training kunt leren, zijn onder meer kleurentheorie, waarbij kleuren worden gemengd en de anatomie van het gezicht wordt bestudeerd.

Certificaat
Certificering wordt verleend na succesvolle afronding.

Verplichte voorkennis of opleiding
U heeft voor deze 1 daagse pmu lippen cursus al voorkennis nodig van pmu.

Afgestudeerd bij de Huidspecialist opleidingen

Als je eenmaal student bent, ben je student voor het leven.

We bieden ook na de training ondersteuning aan al onze studenten. We zijn er enorm trots op dat onze studenten, eenmaal afgestudeerd aan onze permanente make-upopleiding,  krijgen ze ondersteuning die ze nodig hebben om door te gaan in hun carrière.

Lease & gespreid betalen

Lease-optie voor apparatuur: Investeer slim in jouw toekomst
Wij begrijpen ook dat het aanschaffen van apparatuur kan leiden tot aanzienlijke investeringen. Daarom bieden we de mogelijkheid van een lease-optie voor de benodigde apparatuur aan vanaf €5000,-. Dit stelt jou in staat om te investeren in hoogwaardige apparatuur zonder direct grote kapitaaluitgaven te doen. Met de lease-optie kun je de apparatuur gebruiken tijdens je opleiding en vervolgens de lease voortzetten zodra je je eigen praktijk hebt opgestart. Het biedt flexibiliteit en maakt het mogelijk om stap voor stap te groeien als huidspecialist, zonder dat je je financieel zwaar hoeft te belasten.

Bij ons is het mogelijk om gespreid te betalen voor zowel de cursus als de benodigde apparatuur. Met onze flexibele betalingsoptie, kun je de kosten spreiden over meerdere termijnen, waardoor de financiële druk verlicht wordt. Of je nu kiest voor een maandelijkse of kwartaalbetaling, je hebt de controle over je betalingen en kunt je focussen op je leertraject. Zo wordt het behalen van nieuwe vaardigheden toegankelijker dan ooit tevoren.

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau.