Skip to content

Over 1 daagse cursus lip pigmentatie incl. startpakket

Eindhoven

1.320,00 incl. 21% BTW

In het pakket zitten de volgende onderdelen:

 • Opleidingsboek
 • Informatiepakket en vragenformulier voor de cliënt
 • certificaat
 • Gebruik van de pmu pen tijdens de cursus & bijbehorende naaldcartridges
 • Nazorg voor het model
Dagopleiding
Duur van de opleiding: 1 dag
Lestijden: 10:00-16.00 uur
Modellen  1  voor praktijk

Wat bieden wij:

Voor iedereen toegankelijk

Gelijk aan MBO niveau. Voor deze cursus is geen verplichte vooropleiding nodig.

Waardevol diploma

Incl. examen. Niet geslaagd? Gratis herexamen.

Voorziening

Koffie, thee water zijn inbegrepen.

Doelstelling

De cursus én de apparatuur zijn bedoeld ter uitoefening in beroep of bedrijf.

Kwalitatief hoogstaand onderwijs

Ons cursusmateriaal wordt voortdurend up-to-date gehouden en aangevuld met de laatste wetgevingen en belangrijke evoluties in je vakgebied.

Geen onvoorziene kosten

Kant en klare pakketten.

Onze permanente make-upcursussen in Nederland en België bieden allemaal ONE TO ONE-training en we werken in uw tempo in onze prestigieuze PMU-kliniek.
Semi Permanente Make-up is de ‘must have’ esthetische behandeling om elke vrouw, jong en oud, mooier te maken. Elke vrouw wil er zo mooi mogelijk uitzien en er zijn geen betere behandelingen dan permanente make-up om dit te bereiken. Permanente make-up geeft onmiddellijke transformaties en is een zich steeds ontwikkelende markt met nieuwe technieken en looks die subtiel en ondetecteerbaar of meer een statement kunnen zijn.

Als je een plezierige, zeer lucratieve carrière en een langetermijnbedrijf in semi-permanente make-up wilt, zijn de trainingen van de Huidspecialist opleidingen ideaal. Onze cursus pmu lippen geeft je de vaardigheden voor het creëren van perfecte  lipliner met blend.

Tijdens onze training leer je alles wat je moet weten over de kunst van Lip Blushing. Deze 1-daagse intensieve Lip Blush Training richt zich op alle noodzakelijke elementen om buitengewoon lipblushwerk uit te voeren. Je leert alles over lipstructuur, contra-indicaties,  Lip pmu kleuren en pigment theorie, je naalden voor pmu lipblush techniek en werken op latex

Lipcorrecties

Leren werken aan lippen inclusief speciale lippen; asymmetrie, fillers, hyperpigmentatie, mannelijke lippen. Schetsen voor perfectie en goed uitrekken.

Het lesprogramma bestaat o.a. uit:

 • Kennis van de huid
 • anatomie van de huid
 • contra indicaties
 • van intake tot aan nazorg
 • het proces
 • Kleurbepaling
 • Strakke lipliners plaatsen
 • Aquarelle lips
 • Shading-methode
 • pré-draw
 • werkwijze
 • Praktijk oefenen op model

Hoe word ik een permanente make up specialist in Nederland?

Huidspecialist opleidingen  geeft je de tools en het vertrouwen als permanent make up lippen specialist. Onze cursussen bieden een grondige voorbereiding en kennis om permanente make-upprocedures uit te voeren door hands-on training te bieden voor cosmetische micropigmentatievaardigheden zoals voorgeschreven door de Nederlandse overheid. In deze les leer je hoe je de procedures op de juiste manier voltooit met de nieuwste techniek en met het vertrouwen van een goede pmu specialist.

De algemene vereisten

In Nederland zijn de regelgevingsvereisten afhankelijk van het ministerie van Volksgezondheid. De vereisten om een pmu specialist te worden zijn:

 • Bewijs dat de behandelaar 18 jaar of ouder is (rijbewijs of ander legitimatiebewijs)
 • Bewijs van opleiding of certificering
 • Een GGD vergunning
 • KVK nummer

Zodra aan deze vereisten is voldaan en ingediend, krijgt u een vergunning en mag u officieel aan de slag als pmu specialist. Allereerst is een goede training belangrijk. Tijdens de pmu opleiding lippen leer je een aantal permanent make up technieken, zoals het pixel techniek, aquarellen, shaden en het zetten van lipliners. Andere dingen die je tijdens je training kunt leren, zijn onder meer kleurentheorie, waarbij kleuren worden gemengd en de anatomie van het gezicht wordt bestudeerd.

Certificaat
Certificering wordt verleend na succesvolle afronding.

Verplichte voorkennis of opleiding
U heeft voor deze 1 daagse pmu lippen cursus al voorkennis nodig van pmu.

Afgestudeerd bij de Huidspecialist opleidingen

Als je eenmaal student bent, ben je student voor het leven.

We bieden ook na de training ondersteuning aan al onze studenten. We zijn er enorm trots op dat onze studenten, eenmaal afgestudeerd aan onze permanente make-upopleiding,  krijgen ze ondersteuning die ze nodig hebben om door te gaan in hun carrière.

Gespreid betalen

Geniet nu van de vrijheid om te leren en groeien op jouw eigen tempo, zonder je zorgen te maken over de kosten. Bij ons is het mogelijk om gespreid te betalen voor zowel de cursus als de benodigde apparatuur. Met onze flexibele betalingsoptie, kun je de kosten spreiden over meerdere termijnen, waardoor de financiële druk verlicht wordt. Of je nu kiest voor een maandelijkse of kwartaalbetaling, je hebt de controle over je betalingen en kunt je focussen op je leertraject. Zo wordt het behalen van nieuwe vaardigheden toegankelijker dan ooit tevoren.

Stap voor stap investeren in je toekomst is onze missie. Ontdek de mogelijkheid tot gespreid betalen en schrijf je vandaag nog in voor onze cursus. Neem de eerste stap in je leerreis zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de financiële last!

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau.