Skip to content

Over 1 daagse cursus microblading incl. startpakket

Eindhoven

1.520,00 incl. 21% BTW

In het pakket zitten de volgende onderdelen:

Dagopleiding
Duur van de opleiding: 1 dag
Lestijden: 10:00-16.00 uur
Modellen  1  voor praktijk

Wat bieden wij:

Voor iedereen toegankelijk

Gelijk aan MBO niveau. Voor deze cursus is geen verplichte vooropleiding nodig.

Waardevol diploma

Incl. examen. Niet geslaagd? Gratis herexamen.

Voorziening

Koffie, thee water zijn inbegrepen.

Doelstelling

De cursus én de apparatuur zijn bedoeld ter uitoefening in beroep of bedrijf.

Kwalitatief hoogstaand onderwijs

Ons cursusmateriaal wordt voortdurend up-to-date gehouden en aangevuld met de laatste wetgevingen en belangrijke evoluties in je vakgebied.

Geen onvoorziene kosten

Kant en klare pakketten.

Microblading staat voor ‘messentechniek. Het is een techniek waarmee semi-permanente wenkbrauwmake-up wordt aangebracht. Met een pen met ultradunne naaldjes, met een vegende beweging, pigmenten aangebracht onder de huid. Microblading is een permanente make-up techniek voor het zetten van hairstrokes die momenteel zeer populair is. Tijdens deze methode wordt gebruik gemaakt van een handmatige pen met daarin een klein mesje. Hiermee worden ultra fijne streepjes in de huid gezet waarover pigment wordt aangebracht. De huid absorbeert daardoor het pigment. Deze behandeling is met name geschikt voor mensen die een eerste keer een permanente make-up laten zetten. Doordat er zulke fijne lijntjes gezet kunnen worden is het zeker ook uitermate geschikt voor mensen die een heel natuurlijk resultaat wensen.  Doordat deze methode oppervlakkiger in de huid zit blijft het gemiddeld negen maanden de kleur behouden. Huidspecialist opleidingen werkt met een speciale microblading pen en microblading cartridge. De microbladingpen is goedgekeurd door de GGD en volledig in diepte afstelbaar. Hierdoor ga je nooit te diep in de huid en maak je dus geen litteken weefsel, wat andere microblading pennen wel doen. Ook een blow out (pigment migratie onder de huid) vermijd je door de nieuwe pen van Lason groothandel.

Let wel: In Nederland is een GGD keuring is verplicht alvorens het mogen aanbieden van deze behandeling in je salon.

 

Het pmu hairstroke lesprogramma bestaat o.a. uit:

 • Kennis van de huid
 • PMU pen
 • Reinigen van de huid
 • anatomie van de huid
 • contra indicaties
 • GGD erkenning
 • van intake tot aan nazorg
 • het proces
 • Kleurbepaling
 • Mesjes-techniek
 • Hairstroke-technieken
 • Wenkbrauwen tekenen
 • Wenkbrauwvorm bepalen
 • Kleurbepaling/ Kleurenleer
 • Expressieve methode
 • oefenen op latex
 • spantechnieken oefenen
 • oefenen op een model

Certificaat

Certificering wordt verleend na succesvolle afronding. Aan het einde van de cursus wordt een examen afgenomen waarbij een voldoende wordt behaald van 80%. U kunt dit examen zo vaak opnieuw afleggen als nodig is om te slagen. Na afronding van de opleiding ontvangt u vier certificaten

Verplichte voorkennis of opleiding

U heeft voor deze cursus geen verplichte vooropleiding nodig

Afgestudeerd bij de Huidspecialist opleidingen

Als je eenmaal student bent, ben je student voor het leven. We bieden ook na de training ondersteuning aan al onze studenten. We zijn er enorm trots op dat onze studenten, eenmaal afgestudeerd aan onze permanente make-upopleiding,  krijgen ze ondersteuning die ze nodig hebben om door te gaan in hun carrière.

SUCCES GAAT NIET OVER AANGEBOREN TALENT, HET IS JE HARDE WERK, EEN PASSIE HEBBEN VOOR WAT JE DOET EN HET ZO GOED MOGELIJK DOEN. ONTHOUD DAT ALS IEMAND ANDERS HET KAN, JIJ HET OOK KUNT… HARD WERKEN IS DE SLEUTEL.

Gespreid betalen

Geniet nu van de vrijheid om te leren en groeien op jouw eigen tempo, zonder je zorgen te maken over de kosten. Bij ons is het mogelijk om gespreid te betalen voor zowel de cursus als de benodigde apparatuur. Met onze flexibele betalingsoptie, kun je de kosten spreiden over meerdere termijnen, waardoor de financiële druk verlicht wordt. Of je nu kiest voor een maandelijkse of kwartaalbetaling, je hebt de controle over je betalingen en kunt je focussen op je leertraject. Zo wordt het behalen van nieuwe vaardigheden toegankelijker dan ooit tevoren.

Stap voor stap investeren in je toekomst is onze missie. Ontdek de mogelijkheid tot gespreid betalen en schrijf je vandaag nog in voor onze cursus. Neem de eerste stap in je leerreis zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de financiële last!

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau.