Skip to content

Over 1 daagse cursus powder brows incl. startpakket & pmu pen

2.100,00 incl. 21% BTW

Eindhoven

In het pakket zitten de volgende onderdelen:

Dagopleiding
Duur van de opleiding: 1 dag
Lestijden: 10:00-16.00 uur
Modellen  1  voor praktijk

Wat bieden wij:

Voor iedereen toegankelijk

Gelijk aan MBO niveau. Voor deze cursus is geen verplichte vooropleiding nodig.

Waardevol diploma

Incl. examen. Niet geslaagd? Gratis herexamen.

Voorziening

Koffie, thee water zijn inbegrepen.

Doelstelling

De cursus én de apparatuur zijn bedoeld ter uitoefening in beroep of bedrijf.

Kwalitatief hoogstaand onderwijs

Ons cursusmateriaal wordt voortdurend up-to-date gehouden en aangevuld met de laatste wetgevingen en belangrijke evoluties in je vakgebied.

Geen onvoorziene kosten

Kant en klare pakketten.

Wat zijn powder brow wenkbrauwen?

Powder brows is een wenkbrauwstijl waarbij gebruik wordt gemaakt van pixel technieken en schaduwen, een semi-permanente techniek voor het stylen van wenkbrauwen waarbij een pmu pen wordt gebruikt om extreem dunne puntjes pigment in de huid te plaatsen, waardoor een wenkbrauwpotloodlook met zachte schaduwen ontstaat.

De voordelen van powder brows

  • Ideale optie voor de vette of gevoelige huid, in tegenstelling tot microblading
  • Vereist minder touch-up afspraken
  • Geeft het uiterlijk van vollere, gedefinieerde wenkbrauwen
  • Powder brows zijn mooi voor alle huidtypes en een waardevolle investering. Het bespaart tijd in de ochtend, en je hebt altijd mooie wenkbrauwen
  • Je kunt de dichtheid van de wenkbrauw personaliseren, wat betekent hoe licht of hoe donker je de wenkbrauwen wilt hebben.
  • Correcties maken
  • Je hebt tot 3 jaar mooie wenkbrauwen

Powder brows / shading is de  trend op het gebied van permanente make-up voor wenkbrauwen. Het geeft een zachte, schaduwrijke wenkbrauwpotloodlook. Eenmaal genezen, ziet het er natuurlijker uit dan een effen make up kleur. Het geeft een geweldige definitie en diepte aan de wenkbrauwen. Of de klant nu op zoek is naar een lichte, zachte tint of een opvallende wenkbrauw, het kan worden aangepast aan de wensen van de klant.

Let wel: In Nederland is een GGD keuring verplicht alvorens het mogen aanbieden van deze behandeling in je salon.

training pmu powder brows

Onze cursus  permanente make-up powder brows geeft je de basisvaardigheden voor het creëren van perfecte wenkbrauwen.  Laat je inspireren, perfectioneer je vaardigheden en update je kennis met deskundige begeleiding en individuele feedback. De Huidspecialist opleidingen is niet zomaar een permanente cosmetische opleidingsacademie. We richten ons hier op het naar een hoger niveau tillen van je vaardigheden. Of je een beoefenaar bent die je vaardigheden en technieken wil verbeteren, of  een beginner in de pmu branche, de pmu opleidingen van de Huidspecialist opleidingen zijn ontworpen om je maximaal te laten leren in een inspirerende omgeving. Je verlaat de academie met het gevoel, volledig voorbereid te zijn om jouw volgende klant met 100% vertrouwen van dienst te zijn!

Met meer dan 26 jaar ervaring op het gebied van permanente make-up kunnen we je verzekeren dat je training zo nuttig en plezierig mogelijk zal zijn. Kleine klassen zorgen ervoor dat je volledig begeleid wordt bij het afronden van je praktijkwerk en dat je met een zelfverzekerd gevoel de klas verlaat met voortdurende ondersteuning na het afronden van je training.

Het lesprogramma van de powder brows bestaat o.a. uit:

   • Kennis van de huid
   • PMU-machine
   • anatomie van de huid
   • contra indicaties
   • van intake tot aan nazorg
   • het proces
   • technieken
   • Wenkbrauwen creëren
   • Wenkbrauwvorm bepalen
   • Kleurbepaling/ blenden/ Kleurenleer
   • Expressieve methode
   • werkwijze
   • naaldmodules
   • pre draw
   • oefenen op één model

Certificaat
Certificering wordt verleend na succesvolle afronding. Aan het einde van de cursus wordt een examen afgenomen waarbij een voldoende wordt behaald van 80%. U kunt dit examen zo vaak opnieuw afleggen als nodig is om te slagen. Na afronding van de opleiding ontvangt u één certificaat

Verplichte voorkennis of opleiding
U heeft voor deze 1 daagse powder brows cursus al voorkennis nodig van pmu.

Afgestudeerd bij de Huidspecialist opleidingen

Als je eenmaal student bent, ben je student voor het leven. We bieden ook na de training ondersteuning aan al onze studenten. We zijn er enorm trots op dat onze studenten, eenmaal afgestudeerd aan onze permanente make-upopleiding,  krijgen ze ondersteuning die ze nodig hebben om door te gaan in hun carrière.

Lease & gespreid betalen

Lease-optie voor apparatuur: Investeer slim in jouw toekomst
Wij begrijpen ook dat het aanschaffen van apparatuur kan leiden tot aanzienlijke investeringen. Daarom bieden we de mogelijkheid van een lease-optie voor de benodigde apparatuur aan vanaf €5000,-. Dit stelt jou in staat om te investeren in hoogwaardige apparatuur zonder direct grote kapitaaluitgaven te doen. Met de lease-optie kun je de apparatuur gebruiken tijdens je opleiding en vervolgens de lease voortzetten zodra je je eigen praktijk hebt opgestart. Het biedt flexibiliteit en maakt het mogelijk om stap voor stap te groeien als huidspecialist, zonder dat je je financieel zwaar hoeft te belasten.

Bij ons is het mogelijk om gespreid te betalen voor zowel de cursus als de benodigde apparatuur. Met onze flexibele betalingsoptie, kun je de kosten spreiden over meerdere termijnen, waardoor de financiële druk verlicht wordt. Of je nu kiest voor een maandelijkse of kwartaalbetaling, je hebt de controle over je betalingen en kunt je focussen op je leertraject. Zo wordt het behalen van nieuwe vaardigheden toegankelijker dan ooit tevoren.