FAQ - Veelgestelde vragen

Algemene vragen

Hieronder vindt je wat algemene vragen, deze hebben wij voor u alvast beantwoord. Komt u er dan nog steeds niet uit? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

Mesogun

Tijdens de mesogun opleiding wordt gewerkt met de mesogun pri en de mesogun dermashot.

Tijdens deze praktijkgerichte mesogun opleidingen leer je om o.a. de Mesogun in te stellen en gebruiken voor de juiste zones, het kiezen van de juiste fillers en skinboosters, naald en om de correcte hoeveelheid fillers en serums te gebruiken. Hieronder enkele veel gestelde vragen over de verschillende mesogun cursussen.

Fibroblasting cursus

Een fibroblastbehandeling is niet meer weg te denken uit schoonheidssalons! De behandeling is een goed alternatief voor een chirurgische ooglidcorrectie, het verwijderen van littekens of verwijdering van overtollig huid. Een fibroblastbehandeling zorgt voor een liftend effect en is dus ook toepasbaar in andere zones, waaronder de hals en de kaaklijn.

Tijdens de cursus leer je oefenen om een gehele facelift uit te voeren waarbij je o.a. de huid onder en boven de ogen en rond de mond behandelt. Ook leer je om striae, de kaak, nek te liften en de neus-lipplooi strakker te maken.

Tatoeage verwijderen met de picosecond laser

De cursus tattoo verwijderen met de Picosecond laser is ideaal wanneer je niet alleen tattoos wilt verwijderen maar ook vervagen om de tattoo te kunnen coveren. Het is de nieuwste en veilige manier voor het verwijderen van tattoos. Met deze laser kunnen wij alle tattoos inclusief tattoos met kleuren en permanente make-up verwijderen.

Terp methode tattoo removal.

Met vloeistof tattoo verwijderen:

De terp methode is de oudste methode om tattoos te verwijderen, door middel van zuren worden de inkten uit de huid gehaald. Je tatoeëert of pigmenteert met een zuur in de huid, waardoor er kleine ontstekingen ontstaan en de inkt / pigment naar boven komt.  

Microneedeling

Permanente make up

Diploma's, certificaten en erkenning

Inschrijfprocedure en annulering

Beauty Lesmaterialen en cursus pakketen

Facturen en kosten

Modellen

Cursussen

Bedrijf starten